Varaa lentoja Pascan lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta Pascan

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Pascan suosituista reiteistä

Halvin reitti

82 €

Suosituin reitti

YQB - YUL

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

40t 05m
Halvin Pascan lentämä reitti on Montreal St Hubert - Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema hintaan 82 €
Lento kohteesta Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema kohteeseen Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl on tällä hetkellä suosituin Pascan reitti
Nopein Pascan lentoreitti on Montreal (YHU) - Quebec (YQB) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Pascan lentämä reitti on Mallorca (PMI) - Montreal (YHU) ja sen kesto on 40t 05m

Tietoja lentoyhtiöllä Pascan lentämisestä

Ei, Pascan ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Pascan lennon, niin voit valita Wabush kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan PAL Airlines lentoa.

Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema, Gaspe ja Montreal St Hubert ovat suosituimmat lentokentät, joissa Pascan operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Pascan strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Pascan lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Pascan lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Pascan lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Pascan lentoyhtiölle numeroon +1 888 313-8777 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa pascan.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Montreal St Hubert kentälle Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema 0 välilaskulla hintaan 183 € on halvin Pascan kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Pascan lennon, niin kentältä kentältä Montreal St Hubert kentälle Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 82 € on halvin vaihtoehto.


Suositut kohteet, joihin Pascan lentää

Etsi Pascan lentoja näistä suosituista kaupungeista

Pascan lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Pascan lennon tila
ti 3/21

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.