Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Chengdu Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 18/6
Tue 25/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta Chengdu Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Chengdu Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

49 €

Suosituin reitti

CTU - SHA

Lyhin lento

1t 50m

Pisin lento

4t 30m
Halvin Chengdu Airlines lentämä reitti on Zhengzhou - Guiyang hintaan 49 €
Lento kohteesta Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema kohteeseen Shanghai Hongqiao on tällä hetkellä suosituin Chengdu Airlines reitti
Nopein Chengdu Airlines lentoreitti on Wuhan (WUH) - Chengdu (CTU) ja sen kesto on 1t 50m
Pisin Chengdu Airlines lentämä reitti on Shenyang (SHE) - Chengdu (CTU) ja sen kesto on 4t 30m

Tietoja lentoyhtiöllä Chengdu Airlines lentämisestä

Mikä on Chengdu Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

Chengdu Airlines ei kuulu yhteenkään maailman kolmesta suuresta lentoyhtiöallianssista. Näin ollen lentoyhtiö on täysin itsenäinen, eikä pisteitä voi kerätä muiden yhtiöiden lennoista. Chengdu Airlinesilla ei suoranaisesti ole omaa kanta-asiakasohjelmaa, mutta etuja pääsee silti lunastamaan monella eri tavalla. Näin ollen kanta-asiakasohjelman puuttumisesta saadut säästöt on ohjattu suoraan edullisiin lippuhintoihin. Lentoyhtiöllä on myös usein tarjouskampanjoita, jolloin lentoja voi napsia erittäinkin edullisin hinnoin. Sen sähköpostituslistalle kannattaa liittyä, jolloin on mahdollisuus saada erilaisia tarjouksia ja alennuskuponkeja tuleviin lentoihin. Yhtiön lentoihin kuuluu aina ilmainen käsimatkatavara sekä pieni maksuton eväs kaikilla reiteillä. Varaa Chengdu Airlinesin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta. Sieltä löytyvät yhtiön lennot edullisin hinnoin.

Paljonko matkatavaraa saa ottaa mukaan Chengdu Airlinesin lennoille?

Chengdu Airlines sallii kaikille matkustajilleen yhden käsimatkatavaran ilman lisämaksua. Business luokan asiakkaiden lipun hintaan sisältyy myös yksi ruumaan menevä matkalaukku. Kaikkiin lippuluokkiin on kuitenkin mahdollista ostaa pientä lisämaksua vastaan lisälaukkuja ruumaan – vaikkapa useampikin kappale. Laukut kannattaa ostaa jo lipun varauksen yhteydessä, sillä lentokentällä laukun ylipainosta tai ylimääräisistä matkalaukuista joutuu maksamaan yleensä kovemman hinnan. Aktiivilomalainen voi myös ottaa mukaan matkalle esimerkiksi lumilaudan, polkupyörän, surffilaudan, golflaukun tai jonkun muun tarpeellisen urheiluvälineen. Näistä joutuu yleensä maksamaan kuitenkin lisämaksua. Lentoyhtiöön kannattaa myös olla yhteydessä ennen matkaa paikan varmistamiseksi, sillä isoja erikoislaukkuja ei välttämättä pystytä ottamaan montaa kyytiin samalle lennolle. Chengdu Airlinesin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden osto onnistuu vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Voinko ottaa lemmikkini mukaan Chengdu Airlinesin lennoille?

Chengdu Airlinesin lennot eivät valitettavasti salli oman lemmikkieläimen ottamista mukaan matkalle yhteenkään kohteeseen. Koneeseen saa kuitenkin onneksi ottaa mukaan opaskoiran, jos se on asiakkaalle välttämätön matkan tekoa varten. Silloin pitää pystyä todistamaan, että koira todellakin on laillinen opaskoira. Eläimellä pitää myös olla tarvittavat lääkkeet sekä rokotteet annettuna ja voimassa oleva matkustusasiakirja eli passi. Lentoyhtiölle pitää ilmoittaa opaskoiran mukaan ottamisesta hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Sinne kannattaa olla yhteydessä puhelimitse vähintäänkin kaksi vuorokautta ennen lennon lähtöä. Opaskoira saa ottaa matkalle mukaan täysin maksutta ja se kulkee tietenkin omistajan mukana matkustamossa ruuman sijaan. Chengdu Airlines lennot on helppo varata netistä momondon verkkosivujen kautta.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Chengdu Airlines operoi?

Chengdu Tianfu Intl, Dazhou Jinya ja Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Chengdu Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Chengdu Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Chengdu Airlines lennon tilan?

Tarkista Chengdu Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Chengdu Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Chengdu Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Chengdu Airlines lentoyhtiölle numeroon +86 028 66668888 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa cdal.com.cn.

Mikä on halvin kotimainen Chengdu Airlines lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Yancheng kentälle Weihai 0 välilaskulla hintaan 109 € on halvin Chengdu Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Chengdu Airlines lennon, niin kentältä kentältä Zhengzhou kentälle Guiyang lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 49 € on halvin vaihtoehto.


Chengdu Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Chengdu Airlines lennon tila
Thu 6/13

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 18/6
Tue 25/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi