Varaa lentoja Chengdu Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 4/4
ti 11/4

Tietoa kohteesta Chengdu Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Chengdu Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

54 €

Suosituin reitti

CTU - SHA

Lyhin lento

1t 15m

Pisin lento

25t 15m
Halvin Chengdu Airlines lentämä reitti on Qingdao - Jining hintaan 54 €
Lento kohteesta Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema kohteeseen Shanghai Hongqiao on tällä hetkellä suosituin Chengdu Airlines reitti
Nopein Chengdu Airlines lentoreitti on Qingdao (TAO) - Jining (JNG) ja sen kesto on 1t 15m
Pisin Chengdu Airlines lentämä reitti on Hangzhou (HGH) - Sanya (SYX) ja sen kesto on 25t 15m

Tietoja lentoyhtiöllä Chengdu Airlines lentämisestä

Chengdu Airlines ei kuulu yhteenkään maailman kolmesta suuresta lentoyhtiöallianssista. Näin ollen lentoyhtiö on täysin itsenäinen, eikä pisteitä voi kerätä muiden yhtiöiden lennoista. Chengdu Airlinesilla ei suoranaisesti ole omaa kanta-asiakasohjelmaa, mutta etuja pääsee silti lunastamaan monella eri tavalla. Näin ollen kanta-asiakasohjelman puuttumisesta saadut säästöt on ohjattu suoraan edullisiin lippuhintoihin. Lentoyhtiöllä on myös usein tarjouskampanjoita, jolloin lentoja voi napsia erittäinkin edullisin hinnoin. Sen sähköpostituslistalle kannattaa liittyä, jolloin on mahdollisuus saada erilaisia tarjouksia ja alennuskuponkeja tuleviin lentoihin. Yhtiön lentoihin kuuluu aina ilmainen käsimatkatavara sekä pieni maksuton eväs kaikilla reiteillä. Varaa Chengdu Airlinesin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta. Sieltä löytyvät yhtiön lennot edullisin hinnoin.

Chengdu Airlines sallii kaikille matkustajilleen yhden käsimatkatavaran ilman lisämaksua. Business luokan asiakkaiden lipun hintaan sisältyy myös yksi ruumaan menevä matkalaukku. Kaikkiin lippuluokkiin on kuitenkin mahdollista ostaa pientä lisämaksua vastaan lisälaukkuja ruumaan – vaikkapa useampikin kappale. Laukut kannattaa ostaa jo lipun varauksen yhteydessä, sillä lentokentällä laukun ylipainosta tai ylimääräisistä matkalaukuista joutuu maksamaan yleensä kovemman hinnan. Aktiivilomalainen voi myös ottaa mukaan matkalle esimerkiksi lumilaudan, polkupyörän, surffilaudan, golflaukun tai jonkun muun tarpeellisen urheiluvälineen. Näistä joutuu yleensä maksamaan kuitenkin lisämaksua. Lentoyhtiöön kannattaa myös olla yhteydessä ennen matkaa paikan varmistamiseksi, sillä isoja erikoislaukkuja ei välttämättä pystytä ottamaan montaa kyytiin samalle lennolle. Chengdu Airlinesin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden osto onnistuu vaivatta momondon verkkosivujen kautta.


Suosituimmat Chengdu Airlines lentokentät

Etsi Chengdu Airlines lentoja lentoyhtiön eri puolilla maata sijaitseville suosituille lentokentille

Suositut kohteet, joihin Chengdu Airlines lentää

Etsi Chengdu Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

Chengdu Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Chengdu Airlines lennon tila
to 3/30

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.