Varaa lentoja ASL Airlines France lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 21/3
ti 28/3

Tietoa kohteesta ASL Airlines France

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön ASL Airlines France suosituista reiteistä

Halvin reitti

35 €

Suosituin reitti

ALG - CDG

Lyhin lento

1t 50m

Pisin lento

2t 45m
Halvin ASL Airlines France lentämä reitti on Alger Houari Boumediene - Pariisi Charles de Gaulle hintaan 35 €
Lento kohteesta Alger Houari Boumediene kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle on tällä hetkellä suosituin ASL Airlines France reitti
Nopein ASL Airlines France lentoreitti on Alger (ALG) - Lyon (LYS) ja sen kesto on 1t 50m
Pisin ASL Airlines France lentämä reitti on Oran (ORN) - Lille (LIL) ja sen kesto on 2t 45m

ASL Airlines France arvostelut

7,6
HyväPerustuu 51 vahvistettuun arvosteluihin
7,6Viihde
7,4Kokonaisarvosana
8,2Henkilökunta
7,4Mukavuus
7,6Koneeseennousu
7,4Ateriat


Tietoja lentoyhtiöllä ASL Airlines France lentämisestä

ASL Airlines France ei tarjoa perinteistä kanta-asiakasohjelmaa asiakkailleen, joten klassiseen mailipisteiden keräilyyn ei ainakaan toistaiseksi ole yhtiön lennoilla mahdollisuutta. Tietynlaisena kanta-asiakkuuskerhona ASL-lentoyhtiöt ja JetNetherlands tarjoavat kuitenkin kanta-asiakasohjelmaksi mainostettua kerhoa, jonka nimi on Blue Sky Club. Käytännössä klubiin liittyminen onnistuu ottamalla yhteyttä ASL:n myyntiosastoon ja tilaamalla jonkin kolmesta eri tuntimäärällä varustetusta paketista. Ideana on siis se, että pystyt ostamaan halutessasi suuremman lentotuntimäärän valmiiksi odottamaan ja pystyt käyttämään tunteja milloin haluat, tosin yhden vuoden aikana. Esimerkiksi hetken mielijohteesta lennon järjestäminen hoituu klubin jäsenille huomattavasti helpommin kuin normaalisti lentoja varaaville. ASL Airlines Francen lentojen lisäksi pakettien ostajille on tarjolla muitakin etuja: erillisiä tarjouksia, etuoikeuksia varauksia ja esimerkiksi lähtöselvityksiä tehdessä sekä kutsuja tapahtumiin. Blue Sky Club -jäsenille on tarjolla myös Blue Sky Aviation Club -kerhoon liittyminen, jota kautta esimerkiksi yksityiskoneiden ja -lentojen vuokraaminen onnistuu aiempaa helpommin.

ASL Airlines Francen lennoilla matkatavaran sallittu määrä riippuu lentoreitistä ja matkustusluokasta. Tarkat ja lentokohtaiset rajat matkatavaramäärille saat selville viimeistään ASL Airlines France -varauksestasi. Edullisimmassa lippuluokassa matkustettaessa ei hintaan välttämättä aina sisälly ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Tällöin matkatavarana saa olla vain reppu tai pieni matkalaukku, joka sopii käsimatkatavaroille tarkoitettuun tilaan lentokoneen istuimien yläpuolella. Tämän lisäksi mukaan saa käsimatkatavaraksi ottaa pienen lisätarvikkeen, kuten käsi- tai kameralaukun, jonka tulee kuitenkin mahtua edessä olevan istuimen alle. Arvokkaammissa matkustusluokissa hintaan sisältyy yleensä yksi ruumaan menevä matkalaukku. Ylimääräisistä ja painorajan ylittävistä laukuista joutuu maksamaan ylimääräisiä kuluja. Erikoisempien tavaroiden, kuten lasketteluvarusteiden tai polkupyörien kuljettaminen ruumassa on myös mahdollista, mutta näistäkin tulee maksaa lisäkuluja. Vauvaikäisten lasten kanssa matkustettaessa kokoontaitettavat rattaat saa mukaan ilman lisäkuluja.

Lemmikin kuljettaminen ASL Airlines Francen lennolla on sallittua. Tarkat ohjeistukset ja mahdolliset määränpääkohtaiset ehdot eläinten kuljetukseen liittyen kannattaa aina kuitenkin tarkistaa erikseen, kun teet varausta ASL Airlines France -lentoyhtiön tai matkatoimiston kautta. Kaikissa tapauksissa eläimen kuljettamisesta tulee sopia erikseen. Pienikokoisen koiran tai kissan saa yleensä ottaa asianmukaisessa ja käsimatkatavaroiden mitat täyttävässä kuljetuslaukussa matkustamon puolelle. Isommat lemmikit sijoitetaan ruumaan erilliselle alueelle, joka on lämmitetty, ilmastoitu, valaistu ja paineistettu, eikä eroja olosuhteiden puolesta juuri ole matkustamoon verrattuna. Huomioithan lemmikin kuljettamisessa eläinkohtaiset vaatimukset kuljetushäkin tai -laukun osalta. Kaikissa tapauksissa mukana tulee olla lemmikin asianmukaiset terveys- ja rokotusdokumentit.

Ei, ASL Airlines France ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata ASL Airlines France lennon, niin voit valita Lille Lesquin kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan TUI Fly Belgium lentoa.

Pariisi Charles de Gaulle, Alger Houari Boumediene ja Lyon-Saint Exupéry ovat suosituimmat lentokentät, joissa ASL Airlines France operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön ASL Airlines France strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista ASL Airlines France lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai ASL Airlines France lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme ASL Airlines France lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita ASL Airlines France lentoyhtiölle numeroon +33 825 825 849 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aslairlines.fr/en.

Lento kentältä kentältä Pariisi Charles de Gaulle kentälle Alger Houari Boumediene on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön ASL Airlines France valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 114 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen ASL Airlines France lento on:
- kentältä Alger Houari Boumediene kentälle Pariisi Charles de Gaulle
- 35 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin ASL Airlines France lentää

Etsi ASL Airlines France lentoja näistä suosituista kaupungeista

ASL Airlines France lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi ASL Airlines France lennon tila
to 3/16

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.