Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja ASL Airlines France lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 5/3
Tue 12/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta ASL Airlines France

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön ASL Airlines France suosituista reiteistä

Halvin reitti

35 €

Suosituin reitti

ALG - CDG

Lyhin lento

1t 50m

Pisin lento

2t 55m
Halvin ASL Airlines France lentämä reitti on Alger Houari Boumediene - Lyon-Saint Exupéry hintaan 35 €
Lento kohteesta Alger Houari Boumediene kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle on tällä hetkellä suosituin ASL Airlines France reitti
Nopein ASL Airlines France lentoreitti on Alger (ALG) - Lyon (LYS) ja sen kesto on 1t 50m
Pisin ASL Airlines France lentämä reitti on Tlemcen (TLM) - Lille (LIL) ja sen kesto on 2t 55m

ASL Airlines France arvostelut

7,3
HyväPerustuu 10 vahvistettuun arvosteluihin
6,4Mukavuus
7,7Viihde
6,0Ateriat
8,2Henkilökunta
7,8Koneeseennousu


Tietoja lentoyhtiöllä ASL Airlines France lentämisestä

Mikä on ASL Airlines Francen kanta-asiakasohjelma?

ASL Airlines France ei tarjoa perinteistä kanta-asiakasohjelmaa asiakkailleen, joten klassiseen mailipisteiden keräilyyn ei ainakaan toistaiseksi ole yhtiön lennoilla mahdollisuutta. Tietynlaisena kanta-asiakkuuskerhona ASL-lentoyhtiöt ja JetNetherlands tarjoavat kuitenkin kanta-asiakasohjelmaksi mainostettua kerhoa, jonka nimi on Blue Sky Club. Käytännössä klubiin liittyminen onnistuu ottamalla yhteyttä ASL:n myyntiosastoon ja tilaamalla jonkin kolmesta eri tuntimäärällä varustetusta paketista. Ideana on siis se, että pystyt ostamaan halutessasi suuremman lentotuntimäärän valmiiksi odottamaan ja pystyt käyttämään tunteja milloin haluat, tosin yhden vuoden aikana. Esimerkiksi hetken mielijohteesta lennon järjestäminen hoituu klubin jäsenille huomattavasti helpommin kuin normaalisti lentoja varaaville. ASL Airlines Francen lentojen lisäksi pakettien ostajille on tarjolla muitakin etuja: erillisiä tarjouksia, etuoikeuksia varauksia ja esimerkiksi lähtöselvityksiä tehdessä sekä kutsuja tapahtumiin. Blue Sky Club -jäsenille on tarjolla myös Blue Sky Aviation Club -kerhoon liittyminen, jota kautta esimerkiksi yksityiskoneiden ja -lentojen vuokraaminen onnistuu aiempaa helpommin.

Kuinka paljon matkatavaraa ASL Airlines Francen lennoille saa ottaa?

ASL Airlines Francen lennoilla matkatavaran sallittu määrä riippuu lentoreitistä ja matkustusluokasta. Tarkat ja lentokohtaiset rajat matkatavaramäärille saat selville viimeistään ASL Airlines France -varauksestasi. Edullisimmassa lippuluokassa matkustettaessa ei hintaan välttämättä aina sisälly ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Tällöin matkatavarana saa olla vain reppu tai pieni matkalaukku, joka sopii käsimatkatavaroille tarkoitettuun tilaan lentokoneen istuimien yläpuolella. Tämän lisäksi mukaan saa käsimatkatavaraksi ottaa pienen lisätarvikkeen, kuten käsi- tai kameralaukun, jonka tulee kuitenkin mahtua edessä olevan istuimen alle. Arvokkaammissa matkustusluokissa hintaan sisältyy yleensä yksi ruumaan menevä matkalaukku. Ylimääräisistä ja painorajan ylittävistä laukuista joutuu maksamaan ylimääräisiä kuluja. Erikoisempien tavaroiden, kuten lasketteluvarusteiden tai polkupyörien kuljettaminen ruumassa on myös mahdollista, mutta näistäkin tulee maksaa lisäkuluja. Vauvaikäisten lasten kanssa matkustettaessa kokoontaitettavat rattaat saa mukaan ilman lisäkuluja.

Voinko lentää lemmikin kanssa ASL Airlines Francella?

Lemmikin kuljettaminen ASL Airlines Francen lennolla on sallittua. Tarkat ohjeistukset ja mahdolliset määränpääkohtaiset ehdot eläinten kuljetukseen liittyen kannattaa aina kuitenkin tarkistaa erikseen, kun teet varausta ASL Airlines France -lentoyhtiön tai matkatoimiston kautta. Kaikissa tapauksissa eläimen kuljettamisesta tulee sopia erikseen. Pienikokoisen koiran tai kissan saa yleensä ottaa asianmukaisessa ja käsimatkatavaroiden mitat täyttävässä kuljetuslaukussa matkustamon puolelle. Isommat lemmikit sijoitetaan ruumaan erilliselle alueelle, joka on lämmitetty, ilmastoitu, valaistu ja paineistettu, eikä eroja olosuhteiden puolesta juuri ole matkustamoon verrattuna. Huomioithan lemmikin kuljettamisessa eläinkohtaiset vaatimukset kuljetushäkin tai -laukun osalta. Kaikissa tapauksissa mukana tulee olla lemmikin asianmukaiset terveys- ja rokotusdokumentit.

Onko lentoyhtiöllä ASL Airlines France lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, ASL Airlines France ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata ASL Airlines France lennon, niin voit valita Pariisi Charles de Gaulle kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Air Algerie lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta ASL Airlines France operoi?

Pariisi Charles de Gaulle, Alger Houari Boumediene ja Bejaia ovat suosituimmat lentokentät, joissa ASL Airlines France operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön ASL Airlines France strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan ASL Airlines France lennon tilan?

Tarkista ASL Airlines France lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai ASL Airlines France lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme ASL Airlines France lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita ASL Airlines France lentoyhtiölle numeroon +33 825 825 849 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aslairlines.fr/en.

Mikä on halvin kansainvälinen ASL Airlines France lento?

Lento kentältä kentältä Perpignan Llabanere kentälle Oran Es Senia on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön ASL Airlines France valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 81 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen ASL Airlines France lento on:
- kentältä Alger Houari Boumediene kentälle Lyon-Saint Exupéry
- 35 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön ASL Airlines France hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä ASL Airlines France edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 115 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 30x20x20 cm.


ASL Airlines France lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi ASL Airlines France lennon tila
Fri 3/1

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lentoyhtiön ASL Airlines France lennot
1 aikuinen
Tue 5/3
Tue 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.