Varaa lentoja Air Senegal lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta Air Senegal

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Senegal suosituista reiteistä

Halvin reitti

45 €

Suosituin reitti

BJL - DSS

Lyhin lento

0t 40m

Pisin lento

2t 45m
Halvin Air Senegal lentämä reitti on Dakar Blaise Diagne - Cap Skirring hintaan 45 €
Lento kohteesta Banjulin kansainvälinen lentoasema kohteeseen Dakar Blaise Diagne on tällä hetkellä suosituin Air Senegal reitti
Nopein Air Senegal lentoreitti on Banjul (BJL) - Dakar (DSS) ja sen kesto on 0t 40m
Pisin Air Senegal lentämä reitti on Abidjan (ABJ) - Dakar (DSS) ja sen kesto on 2t 45m

Air Senegal arvostelut

6,6
OKPerustuu 46 vahvistettuun arvosteluihin
5,7Koneeseennousu
6,6Kokonaisarvosana
6,7Ateriat
6,2Viihde
6,5Mukavuus
7,2Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Air Senegal lentämisestä

Ei, Air Senegal ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Air Senegal lennon, niin voit valita Pariisi Charles de Gaulle kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Air Algerie lentoa.

Milano Malpensa, Banjulin kansainvälinen lentoasema ja Dakar Blaise Diagne ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Senegal operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Senegal strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Air Senegal lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Senegal lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Senegal lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Senegal lentoyhtiölle numeroon +22133 959 26 16 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flyairsenegal.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Dakar Blaise Diagne kentälle Cap Skirring 0 välilaskulla hintaan 77 € on halvin Air Senegal kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Senegal lennon, niin kentältä kentältä Dakar Blaise Diagne kentälle Cap Skirring lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 45 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä kentältä Banjulin kansainvälinen lentoasema kentälle Dakar Blaise Diagne on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Senegal valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 178 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Senegal lento on:
- kentältä Banjulin kansainvälinen lentoasema kentälle Dakar Blaise Diagne
- 78 € per lippu
- 0 välilaskulla


Air Senegal lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Senegal lennon tila
ma 3/20

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.