Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Air Rarotonga lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 27/2
ti 5/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta Air Rarotonga

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Rarotonga suosituista reiteistä

Halvin reitti

71 €

Suosituin reitti

RAR - PPT

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

2t 45m
Halvin Air Rarotonga lentämä reitti on Rarotonga - Aitutaki hintaan 71 €
Lento kohteesta Rarotonga kohteeseen Papeete Faaa on tällä hetkellä suosituin Air Rarotonga reitti
Nopein Air Rarotonga lentoreitti on Rarotonga (RAR) - Aitutaki (AIT) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Air Rarotonga lentämä reitti on Papeete (PPT) - Rarotonga (RAR) ja sen kesto on 2t 45m

Tietoja lentoyhtiöllä Air Rarotonga lentämisestä

Mikä on Air Rarotongan kanta-asiakasohjelma?

Pienen Cook Islands -saarivaltion saarilla operoiva Air Rarotonga -lentoyhtiö liikennöi yhdeksällä valtion saarista ja sen päätoimipaikkana on pääsaari Rarotonga. Lentoyhtiöllä ei ole kanta-asiakasohjelmaa, vaan se keskittyy pääosin asiakkaiden kohtuuhintaiseen palvelemiseen lyhyillä reittilennoillaan. Yhtiö järjestää myös näköalalentoja sekä useampia pysäkkejä sisältäviä ilmailukierroksia. Joustava ja ihmisläheinen palvelu kuvaavat itsenäisen lentoyhtiön toimintaa hyvin. Kun varaat lennot Air Rarotongalta, voit luottaa siihen, että matkasi sujuu mukavasti.

Kuinka paljon matkatavaraa Air Rarotongan lennoille saa ottaa?

Suurin osa Air Rarotonga -varauksista sisältää mahdollisuuden yhteen laukkuun ruumassa ja yhteen pieneen käsimatkatavaraan, kuten reppuun tai pieneen matkalaukkuun. Monelle reitille lentoyhtiö tarjoaa myös pelkän käsimatkatavaran sisältäviä lippuluokkia. Nämä Seat Only -liput myydään tosin monesti erittäin hyvissä ajoin loppuun. Myös näiden lippujen kanssa käsimatkatavaran tulee mahtua käsimatkatavaratilaan, eikä painoa saa olla seitsemää kiloa enempää. Arvokkaimmassa Fully Flexible -luokassa ruumaan menevän laukun ja käsimatkatavaran lisäksi saa matkustamoon ottaa myös esimerkiksi kannettavan tietokoneen tai muun henkilökohtaisen tavaran. Lippuluokan ylittävästä painosta ja tavaramäärästä veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti, joskin hinnat kiloa kohden ovat varsin kohtuullisia. Air Rarotongan lennot ja lentoyhtiö ylipäätään ovat varsin joustavassa maineessa matkatavaramäärien suhteen, vaikka yhtiö pitääkin huolellisesti kiinni siitä, että ylimääräistä painoa ei koneeseen tule. Huomioithan, että useammille lentoyhtiön tarjoamista kiertoajeluista ja kierroksista – kuten Aitutaki -päiväkierrokselle – ei edes sallita muuta kuin pieni käsimatkatavara.

Voinko lentää lemmikin kanssa Air Rarotongalla?

Kun varaat Air Rarotonga -lentoja ja haluat ottaa mukaan lemmikkisi, kannattaa asiasta tiedustella reittikohtaisesti aina lentoyhtiön asiakaspalvelusta. Tiedustelu on usein myös hyvä tehdä jo ennen varauksen tekemistä, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Monesti Air Rarotongan lennoille saa erillismaksua vastaan ottaa käsimatkatavarana kissan tai pienen koiran, joka ei kuitenkaan matkustuslaukkuineen saa ylittää käsimatkatavaroille asetettuja maksimimittoja tai -painoa. Matkustustarkoitukseen suunnitellun laukun tulee mahtua istuimen alle ja lemmikin täytyy olla siellä koko lennon ajan. Mukana kulkevan lemmikin tulee pystyä seisomaan, makaamaan ja kääntymään kuljetuslaukussaan tai -häkissään. Lentoyhtiön kautta voit myös sopia erillisistä rahtikuljetuksista kaikenlaisille eläimille. Kannattaa tosin muistaa, että alueen saarista joillakin esimerkiksi koirat ovat kokonaan kiellettyjä.

Onko lentoyhtiöllä Air Rarotonga lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, Air Rarotonga ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Air Rarotonga lennon, niin voit valita Aitutaki kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Air New Zealand lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Air Rarotonga operoi?

Aitutaki, Rarotonga ja Papeete Faaa ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Rarotonga operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Rarotonga strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Air Rarotonga lennon tilan?

Tarkista Air Rarotonga lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Rarotonga lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Rarotonga lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Rarotonga lentoyhtiölle numeroon +682 22 888 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airraro.com.

Mikä on halvin kotimainen Air Rarotonga lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Rarotonga kentälle Aitutaki 0 välilaskulla hintaan 165 € on halvin Air Rarotonga kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Rarotonga lennon, niin kentältä kentältä Rarotonga kentälle Aitutaki lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 71 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Air Rarotonga lento?

Lento kentältä kentältä Papeete Faaa kentälle Rarotonga on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Rarotonga valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 432 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Rarotonga lento on:
- kentältä Papeete Faaa kentälle Rarotonga
- 208 € per lippu
- 0 välilaskulla


Air Rarotonga lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Rarotonga lennon tila
pe 2/23

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Lentoyhtiön Air Rarotonga suosituimmat lentokentät


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lentoyhtiön Air Rarotonga lennot
1 aikuinen
ti 27/2
ti 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.