Varaa lentoja Air Rarotonga lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 4/4
ti 11/4

Tietoa kohteesta Air Rarotonga

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Rarotonga suosituista reiteistä

Halvin reitti

91 €

Suosituin reitti

RAR - PPT

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

27t 25m
Halvin Air Rarotonga lentämä reitti on Aitutaki - Rarotonga hintaan 91 €
Lento kohteesta Rarotonga kohteeseen Papeete Faaa on tällä hetkellä suosituin Air Rarotonga reitti
Nopein Air Rarotonga lentoreitti on Aitutaki (AIT) - Rarotonga (RAR) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Air Rarotonga lentämä reitti on Papeete (PPT) - Atiu Island (AIU) ja sen kesto on 27t 25m

Tietoja lentoyhtiöllä Air Rarotonga lentämisestä

Pienen Cook Islands -saarivaltion saarilla operoiva Air Rarotonga -lentoyhtiö liikennöi yhdeksällä valtion saarista ja sen päätoimipaikkana on pääsaari Rarotonga. Lentoyhtiöllä ei ole kanta-asiakasohjelmaa, vaan se keskittyy pääosin asiakkaiden kohtuuhintaiseen palvelemiseen lyhyillä reittilennoillaan. Yhtiö järjestää myös näköalalentoja sekä useampia pysäkkejä sisältäviä ilmailukierroksia. Joustava ja ihmisläheinen palvelu kuvaavat itsenäisen lentoyhtiön toimintaa hyvin. Kun varaat lennot Air Rarotongalta, voit luottaa siihen, että matkasi sujuu mukavasti.

Suurin osa Air Rarotonga -varauksista sisältää mahdollisuuden yhteen laukkuun ruumassa ja yhteen pieneen käsimatkatavaraan, kuten reppuun tai pieneen matkalaukkuun. Monelle reitille lentoyhtiö tarjoaa myös pelkän käsimatkatavaran sisältäviä lippuluokkia. Nämä Seat Only -liput myydään tosin monesti erittäin hyvissä ajoin loppuun. Myös näiden lippujen kanssa käsimatkatavaran tulee mahtua käsimatkatavaratilaan, eikä painoa saa olla seitsemää kiloa enempää. Arvokkaimmassa Fully Flexible -luokassa ruumaan menevän laukun ja käsimatkatavaran lisäksi saa matkustamoon ottaa myös esimerkiksi kannettavan tietokoneen tai muun henkilökohtaisen tavaran. Lippuluokan ylittävästä painosta ja tavaramäärästä veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti, joskin hinnat kiloa kohden ovat varsin kohtuullisia. Air Rarotongan lennot ja lentoyhtiö ylipäätään ovat varsin joustavassa maineessa matkatavaramäärien suhteen, vaikka yhtiö pitääkin huolellisesti kiinni siitä, että ylimääräistä painoa ei koneeseen tule. Huomioithan, että useammille lentoyhtiön tarjoamista kiertoajeluista ja kierroksista – kuten Aitutaki -päiväkierrokselle – ei edes sallita muuta kuin pieni käsimatkatavara.


Air Rarotonga lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Rarotonga lennon tila
pe 3/31

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.