Varaa lentoja Air Côte d’Ivoire lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta Air Côte d’Ivoire

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Côte d’Ivoire suosituista reiteistä

Halvin reitti

110 €

Suosituin reitti

ABJ - ACC

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

31t 20m
Halvin Air Côte d’Ivoire lentämä reitti on San Pedro - Abidjan Felix H. Boigny hintaan 110 €
Lento kohteesta Abidjan Felix H. Boigny kohteeseen Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin Air Côte d’Ivoire reitti
Nopein Air Côte d’Ivoire lentoreitti on San-Pédro (SPY) - Abidjan (ABJ) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Air Côte d’Ivoire lentämä reitti on Monrovia (ROB) - Lagos (LOS) ja sen kesto on 31t 20m

Air Côte d’Ivoire arvostelut

7,1
HyväPerustuu 12 vahvistettuun arvosteluihin
7,0Viihde
7,0Ateriat
7,3Mukavuus
7,0Kokonaisarvosana
7,0Koneeseennousu
7,3Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Air Côte d’Ivoire lentämisestä

Norsunluurannikon suurimman lentoyhtiön Air Côte d’Ivoiren kanta-asiakasohjelma on nimeltään sMiles ja siihen liittyminen on ilmaista verkossa, lentoasemalla ja monien matkatoimistojen tiskeillä. Bonusohjelma on suhteellisen suoraviivainen. Matkustusluokasta, maksetuista lisäpalveluista, asiakkuuden tasosta ja lentomatkasta riippuen jokaisesta Air Côte d’Ivoiren lennosta ansaitsee mailipisteitä, joita voi puolestaan tarpeeksi kerättyään käyttää lisäpalveluiden maksamiseen sekä lentolippujen lunastamiseen. Mailipisteitä saa bonuslahjana ensimmäisestä matkasta ja tämän lisäksi bonusmaileja voi tienata monella muullakin tavalla, kuten suosittelemalla sMiles-ohjelmaan liittymistä tuttaville. Kanta-asiakkuustasoja on neljä ja ne kulkevat nimillä kolmen, neljän ja viiden tähden taso sekä timanttitaso. Uudet asiakkaat aloittavat kolmen tähden tasolta, joka mahdollistaa mailipisteiden keräämisen ja käyttämisen sekä oikeuttaa erilliseen kanta-asiakkaiden asiakaspalveluun. Tietyn määrän mailipisteitä kerrytettyään bonusohjelman jäsenet voivat nousta seuraaville tasoille, joiden etuihin kuuluvat esimerkiksi lisämatkatavarat, prosentuaalisesti kasvavat bonusmailimäärän asiakkuustasosta riippuen sekä etuoikeutettujen jonojen käyttämismahdollisuus koneeseen noustessa ja lähtöselvitystä tehdessä. Korkeimmalla timanttitasolla lukuisten muiden etujen lisäksi matkustaja on oikeutettu käyttämään kaikkia Air Côte d’Ivoiren VIP-tiloja useilla lentoasemilla.

Matkustusluokasta riippumatta Air Côte d’Ivoiren lennoille saa ottaa matkustamoon yhden käsimatkatavaran, kuten repun tai pienen matkalaukun,. Tämän tulee mahtua istuimen yllä sijaitsevalle laukkuhyllylle tai edessä olevan istuimen alle. Ajankohtaiset tarkat mittarajoitukset selviävät lennon varauksen yhteydessä sekä lentokentän mittauspisteillä. Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden sallittu määrä riippuu lennon kohteesta, matkustusluokasta ja mahdollisesta sMiles-bonusohjelman asiakkuustasosta. Economy-luokassa matkalaukun painoraja on pienempi kuin bisnesluokassa. Korkeammilla sMiles-kanta-asiakkuuden tasoilla mukaan saa ylimääräisiä matkatavaroita ilman lisäkuluja. Painorajat ylittävistä matkatavaroista peritään jonkin verran lisähintaa. Pienten lasten kanssa matkustajat saavat lisäkuluitta kirjata ruumaan taitettavat rattaat.

Lemmikin kanssa matkustaminen on Air Côte d’Ivoiren lennoilla mahdollista, mutta kohde- ja lentokohtaisia rajoituksia on vaihtelevasti. Rajoituksia on myös lemmikin rodun ja koon suhteen, eikä esimerkiksi kaikkia koirarotuja päästetä lennoille lainkaan. Tästä syystä kannattaa lemmikin kanssa matkustamista harkitessa olla heti Air Côte d’Ivoire -varauksen jälkeen yhteydessä lentoyhtiön asiakaspalveluun ja selvittää vaadittavat dokumentaatiot sekä varmistaa lemmikin pääsy lennolle. Pienikokoiset koirat ja kissat voivat lisämaksusta matkustaa matkustamon puolella, jossa niiden matkustuslaukku tulee mahtua kuitenkin edessä sijaitsevan istuimen alle. Isompia lemmikkejä kuljetetaan lentokoneen ruumassa niille tarkoitetussa tilassa. Air Côte d’Ivoiren lennoille saa pääsääntöisesti ottaa mukaan virallisen opaskoiran, mutta tästäkin tulee sopia lentoyhtiön asiakaspalvelun kanssa erikseen.

Ei, Air Côte d’Ivoire ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Air Côte d’Ivoire lennon, niin voit valita Niamey kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Abidjan Felix H. Boigny, Doualan kansainvälinen lentoasema ja Lagos Murtala Muhammedin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Côte d’Ivoire operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Côte d’Ivoire strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Air Côte d’Ivoire lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Côte d’Ivoire lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Côte d’Ivoire lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Côte d’Ivoire lentoyhtiölle numeroon +225 20 25 10 30 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aircotedivoire.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Abidjan Felix H. Boigny kentälle Bouake 1 välilaskulla hintaan 54 € on halvin Air Côte d’Ivoire kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Côte d’Ivoire lennon, niin kentältä kentältä San Pedro kentälle Abidjan Felix H. Boigny lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 110 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä kentältä Lome kentälle Abidjan Felix H. Boigny on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Côte d’Ivoire valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 264 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Côte d’Ivoire lento on:
- kentältä Abidjan Felix H. Boigny kentälle Lome
- 167 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin Air Côte d’Ivoire lentää

Etsi Air Côte d’Ivoire lentoja näistä suosituista kaupungeista

Air Côte d’Ivoire lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Côte d’Ivoire lennon tila
ti 3/21

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.