Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja Air Côte d’Ivoire lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ons. 29/5
ons. 5/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta Air Côte d’Ivoire

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Côte d’Ivoire suosituista reiteistä

Halvin reitti

70 €

Suosituin reitti

JNB - LOS

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

5t 45m
Halvin Air Côte d’Ivoire lentämä reitti on Abidjan Felix H. Boigny - San Pedro hintaan 70 €
Lento kohteesta Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema kohteeseen Lagos Murtala Muhammedin kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin Air Côte d’Ivoire reitti
Nopein Air Côte d’Ivoire lentoreitti on Abidjan (ABJ) - San-Pédro (SPY) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Air Côte d’Ivoire lentämä reitti on Johannesburg (JNB) - Kinshasa (FIH) ja sen kesto on 5t 45m

Tietoja lentoyhtiöllä Air Côte d’Ivoire lentämisestä

Mikä on Air Côte d’Ivoiren kanta-asiakasohjelma?

Norsunluurannikon suurimman lentoyhtiön Air Côte d’Ivoiren kanta-asiakasohjelma on nimeltään sMiles ja siihen liittyminen on ilmaista verkossa, lentoasemalla ja monien matkatoimistojen tiskeillä. Bonusohjelma on suhteellisen suoraviivainen. Matkustusluokasta, maksetuista lisäpalveluista, asiakkuuden tasosta ja lentomatkasta riippuen jokaisesta Air Côte d’Ivoiren lennosta ansaitsee mailipisteitä, joita voi puolestaan tarpeeksi kerättyään käyttää lisäpalveluiden maksamiseen sekä lentolippujen lunastamiseen. Mailipisteitä saa bonuslahjana ensimmäisestä matkasta ja tämän lisäksi bonusmaileja voi tienata monella muullakin tavalla, kuten suosittelemalla sMiles-ohjelmaan liittymistä tuttaville. Kanta-asiakkuustasoja on neljä ja ne kulkevat nimillä kolmen, neljän ja viiden tähden taso sekä timanttitaso. Uudet asiakkaat aloittavat kolmen tähden tasolta, joka mahdollistaa mailipisteiden keräämisen ja käyttämisen sekä oikeuttaa erilliseen kanta-asiakkaiden asiakaspalveluun. Tietyn määrän mailipisteitä kerrytettyään bonusohjelman jäsenet voivat nousta seuraaville tasoille, joiden etuihin kuuluvat esimerkiksi lisämatkatavarat, prosentuaalisesti kasvavat bonusmailimäärän asiakkuustasosta riippuen sekä etuoikeutettujen jonojen käyttämismahdollisuus koneeseen noustessa ja lähtöselvitystä tehdessä. Korkeimmalla timanttitasolla lukuisten muiden etujen lisäksi matkustaja on oikeutettu käyttämään kaikkia Air Côte d’Ivoiren VIP-tiloja useilla lentoasemilla.

Kuinka paljon matkatavaraa Air Côte d’Ivoiren lennoille saa ottaa?

Matkustusluokasta riippumatta Air Côte d’Ivoiren lennoille saa ottaa matkustamoon yhden käsimatkatavaran, kuten repun tai pienen matkalaukun,. Tämän tulee mahtua istuimen yllä sijaitsevalle laukkuhyllylle tai edessä olevan istuimen alle. Ajankohtaiset tarkat mittarajoitukset selviävät lennon varauksen yhteydessä sekä lentokentän mittauspisteillä. Ruumaan kirjattavien matkatavaroiden sallittu määrä riippuu lennon kohteesta, matkustusluokasta ja mahdollisesta sMiles-bonusohjelman asiakkuustasosta. Economy-luokassa matkalaukun painoraja on pienempi kuin bisnesluokassa. Korkeammilla sMiles-kanta-asiakkuuden tasoilla mukaan saa ylimääräisiä matkatavaroita ilman lisäkuluja. Painorajat ylittävistä matkatavaroista peritään jonkin verran lisähintaa. Pienten lasten kanssa matkustajat saavat lisäkuluitta kirjata ruumaan taitettavat rattaat.

Voinko lentää lemmikin kanssa Air Côte d’Ivoirella?

Lemmikin kanssa matkustaminen on Air Côte d’Ivoiren lennoilla mahdollista, mutta kohde- ja lentokohtaisia rajoituksia on vaihtelevasti. Rajoituksia on myös lemmikin rodun ja koon suhteen, eikä esimerkiksi kaikkia koirarotuja päästetä lennoille lainkaan. Tästä syystä kannattaa lemmikin kanssa matkustamista harkitessa olla heti Air Côte d’Ivoire -varauksen jälkeen yhteydessä lentoyhtiön asiakaspalveluun ja selvittää vaadittavat dokumentaatiot sekä varmistaa lemmikin pääsy lennolle. Pienikokoiset koirat ja kissat voivat lisämaksusta matkustaa matkustamon puolella, jossa niiden matkustuslaukku tulee mahtua kuitenkin edessä sijaitsevan istuimen alle. Isompia lemmikkejä kuljetetaan lentokoneen ruumassa niille tarkoitetussa tilassa. Air Côte d’Ivoiren lennoille saa pääsääntöisesti ottaa mukaan virallisen opaskoiran, mutta tästäkin tulee sopia lentoyhtiön asiakaspalvelun kanssa erikseen.

Onko lentoyhtiöllä Air Côte d’Ivoire lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, Air Côte d’Ivoire ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Air Côte d’Ivoire lennon, niin voit valita Niamey kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Air Côte d’Ivoire operoi?

Abidjan Felix H. Boigny, Lagos Murtala Muhammedin kansainvälinen lentoasema ja Cotonou ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Côte d’Ivoire operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Côte d’Ivoire strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Air Côte d’Ivoire lennon tilan?

Tarkista Air Côte d’Ivoire lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Côte d’Ivoire lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Côte d’Ivoire lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Côte d’Ivoire lentoyhtiölle numeroon +225 20 25 10 30 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aircotedivoire.com.

Mikä on halvin kotimainen Air Côte d’Ivoire lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Abidjan Felix H. Boigny kentälle San Pedro 0 välilaskulla hintaan 95 € on halvin Air Côte d’Ivoire kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Côte d’Ivoire lennon, niin kentältä kentältä Abidjan Felix H. Boigny kentälle San Pedro lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 70 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Air Côte d’Ivoire lento?

Lento kentältä kentältä Lome kentälle Abidjan Felix H. Boigny on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Côte d’Ivoire valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 272 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Côte d’Ivoire lento on:
- kentältä Conakryn kansainvälinen lentoasema kentälle Bissau Osvaldo Vieira
- 144 € per lippu
- 0 välilaskulla


Air Côte d’Ivoire arvostelut

7,1
HyväPerustuu 21 vahvistettuun arvosteluihin
6,9Mukavuus
5,9Viihde
5,9Ateriat
7,2Koneeseennousu
7,5Henkilökunta


Air Côte d’Ivoire lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Côte d’Ivoire lennon tila
fre. 5/24

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ons. 29/5
ons. 5/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi