Halvat lennot München Split

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 29/11
ke 6/12

München-Split lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille München-Split

Suora lento

Ei yhtään
München - Split reitille ei ole suoria lentoja. München - Split ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille München - Split

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Split?

Kesäkuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä München - Split on kesäkuu ja kallein joulukuu

Milloin on halvinta varata München - Split lento?

36 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille München - Split on noin 36 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta München kohteeseen Split?

5 viikottaista lentoa liikennöi reitillä München - Split marraskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 12:00, ja 75 % lennoista lähtee iltapäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta München kohteeseen Split?

marraskuuta 2023 alkaen reittiä München - Split liikennöidään 38 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 18 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin München Franz Josef Strauss-Split etäisyys lentäen?

  Reitin München Franz Josef Strauss-Split välinen etäisyys on noin 637,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Split lentokenttä hinnat?

  lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Split lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Split lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Split lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Split lentokenttä?

  Split lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Split lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni München - Split lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat München - Split lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille München - Split joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille München - Split voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille München - Split?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Split kohteesta München. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan München - Split lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille München - Split on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Split

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.