Halvat lennot München Antalya

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

München-Antalya lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille München-Antalya

Suora lento

Ei yhtään
München - Antalya reitille ei ole suoria lentoja. München - Antalya ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille München - Antalya

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Antalya?

Kesäkuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä München - Antalya on kesäkuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata München - Antalya lento?

54 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille München - Antalya on noin 54 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta München kohteeseen Antalya?

joulukuuta 2023 alkaen 2 lentoa lähtee kohteesta München ja laskeutuu kohteeseen Antalya joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 12:00, ja 100 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta München kohteeseen Antalya?

joulukuuta 2023 alkaen reittiä München - Antalya liikennöidään 15 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo lauantai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin München Franz Josef Strauss-Antalya etäisyys lentäen?

  München Franz Josef Strauss ja Antalya etäisyys toisistaan on 1994,8 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Antalya lentokenttä hinnat?

  lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Antalya lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Antalya lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Antalya lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Antalya lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Antalya lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni München - Antalya lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan München - Antalya lennon.

Voinko löytää lentoja reitille München - Antalya joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille München - Antalya, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille München - Antalya?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille München - Antalya.

En ole valmis varaamaan München - Antalya lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata München - Antalya lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Antalya

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.