Halvat lennot Helsinki Dnipro

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Helsinki-Dnipro lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Dnipro

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Dnipro

1 lentokenttä
Helsinki - Dnipro reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Dnipro ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Dnipro: Dnipro Dnepropetrovsk (DNK)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Dnipro

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Milloin on halvin aika lentää Dnipro?

illalla. Helsinki - Dnipro lennot ovat noin 0 % kalliimpia illalla kuin illalla

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Dnipro Dnepropetrovsk etäisyys lentäen?

    Dnipro Dnepropetrovsk on 1453,7 km päässä kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema.


Lennot Helsingistä Dniproon pystyy tekemään vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta lähtien ja Dnipron kansainväliselle lentoasemalle päättyen. Kummassakaan päässä ei lähistöltä löydy muita kansainvälisiä lentoja tukevia lentoasemia. Helsinki-Vantaan lentoasema on hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva moderni lentokenttä, jolta löytyy myös monipuoliset palvelut. Peruspalveluiden, kuten rahanvaihdon, postin ja useiden ostos- ja ravintolavaihtoehtojen lisäksi asemalta löytyy esimerkiksi lemmikeille suunnattu oma alue, lasten leikkipaikka, hierontasalonki ja useita erilaisia työskentely- ja oleskelutiloja. Dnipron lentoasemalta löydät myös kattavat peruspalvelut, kuten rahanvaihdon, langattoman verkon, ostospaikkoja tuliaisia varten sekä ravitsemusliikkeitä taltuttamaan nälän ja janon. Lisäksi lentoasemalta löytyy monilla mukavuuksilla varustettu maksullinen, VIP-henkinen oleskelutila erillisillä palveluilla.


Helsingistä Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle on hyvät kulkuyhteydet sekä omalla autolla huristellen että julkisen liikenteen avulla. Julkisista kulkuvälineistä junat, joista P- ja I-junat toimivat lentokenttäjunina, ovat kenties mukavin ja nopein tapa päästä monesta suunnasta Helsinkiä lentoasemalle. Linja-autoliikenne on myös erittäin pätevä vaihtoehto, sillä useat linjat, kuten 615 ja 415, kulkevat kaupungin ja lentoaseman väliä useiden pysäkkien kautta. Taksit ja lentokenttäkuljetukset toimivat myös yksinkertaisina tapoina liikkua, mutta hinta nousee melkoisesti. Omalla autolla lentoasemalle ja -asemalta on helppo kulkea selkeiden opasteiden ansiosta. Lentoasemalla auton saa jätettyä maksulliseen pysäköintiin, jonka hinnassa voi hieman säästää varaamalla sen jo selkeästi etukäteen. Helsinki-Vantaalla operoivat autovuokraamot ovat varmasti harkitsemisen arvoisia, jos vuokra-autolla liikkuminen on mietinnässä. Näin auton palautus ja tarvittaessa uudelleen vuokraaminen onnistuvat kätevästi lentojen yhteydessä. Yöpymisen lentoasemalla mahdollistaa muutama lentokentältä löytyvä hotelli. Dnipron lentoasemalta pääsee kaupunkiin julkisista kulkuvälineistä parhaiten busseilla, joista linjat 109 ja 60 kulkevat kaupungin ja lentoaseman väliä. Taksilla matkan voi taittaa myös helposti, tosin hieman kalliimmalla hinnalla. Autolla kulkijalle löytyy myös ilmaisia parkkipaikkoja maksullisten lisäksi. Dnipron lentoasemalta pystyy myös hyvin vuokraamaan auton, mikäli välimatkojen taittaminen itse autoa ajaen tuntuu parhaimmalta ratkaisulta.

Helsingistä Dniproon matkustettaessa lennot saapuvat hieman kaupungin keskustasta etelässä sijaitsevalle Dnipron kansainväliselle lentoasemalle. Pääasiassa Dnipron lentoasema palvelee teknologiasta, koulutuksesta ja teollisuudesta tunnettua kaunista Dnipron kaupunkia, mutta lentoaseman kautta pääsee kätevästi myös muihin lähialueiden kaupunkeihin. Valtaosa pidempien matkojen liikenteestä, mikäli ei aivan maan sisäisien lentojen etäisyyksiin asti lähdetä, tulee tehdä Dnipron kaupungin kautta. Esimerkiksi luoteen suuntaan Kamiansken kaupunkiin pääsee kulkemalla lentoasemalta bussilla 109 tai 60 Dnipron keskustaan ja hyppäämällä siellä junaan. Pidemmälle samaan suuntaan, Kremenchukin kaupunkiin, voi taasen jatkaa myös linja-autolla. Kattavimmin Dnipron kaupunkia ympäröiviin pienempiin kyliin ja kaupunkeihin pystyy tutustumaan vuokraamalla auton lentoasemalta. Näin lähialueisiin pääsee tutustumaan omassa tahdissa. Lentoasemalta etelään H08 tietä seuraamalla pääsee esimerkiksi useiden kaupunkien läpi mielenkiintoiseen Dnieper-joen varrella sijaitsevaan Zaporizhzhian kaupunkiin. Dnipron pohjoispuolella löytyy puolestaan Novomoskovs'k ja itään E50-tietä jatkaessa vastaan tulee Pavlohradin teollisuuskaupunki. Autoillen myös Dnipron välittömässä läheisyydessä sijaitsevat idylliset pikkukylät on mahdollisuus kokea paremmin.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Dnipro -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Odesa reitin lennot
Nopein lentoaika19t 35m
Halvin hinta408 €

Vastaavia ​​Helsinki - Dnipro lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Dnipro vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ukraina

Eikö sittenkään Dnipro? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ukraina

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Dnipro on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dnipro nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lentoja reitille Helsinki - Dnipro joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Dnipro.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Dnipro, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Dnipro lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.