Halvat lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Ateena

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-Ateena lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-Ateena

Suora lento

Ei yhtään
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena reitille ei ole suoria lentoja. Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ateena?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena lento?

37 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena on noin 37 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Ateena?

12 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena marraskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 15:00, ja 55 % lennoista lähtee iltapäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Ateena?

marraskuuta 2023 alkaen reittiä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Ateena liikennöidään 85 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 22 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema-Ateena etäisyys lentäen?

  Reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema-Ateena välinen etäisyys on 2407,8 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä hinnat?

  lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ateena lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Ateena lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Ateena lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lontoo - Ateena lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Lontoo - Ateena lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Lontoo - Ateena joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Lontoo - Ateena tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lontoo - Ateena?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Lontoo - Ateena.

En ole valmis varaamaan Lontoo - Ateena lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Lontoo - Ateena niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Ateena lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ateena

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.