Etsi halvat lennot Anapa

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Anapa

Miten kauan kestää lentää Anapaan?

Anapa on Venäjän kaupunki, ja sijaitsee Mustanmeren pohjoispuolella. Eteläisen sijainnin takia se on myös hyvin lämmin kesäisin, joten se on kaunis ja loistava paikka lomalle. Lennot Anapaan eivät kestä mistään Suomen kaupungista kovin kauaa, ja pääset lentämään kaupunkiin monista Suomen kaupungeista. Turusta matka-aika lentämällä kestää parhaimmillaan alle kahdeksan tuntia. Tampereelta lähtevältä matkaan menee noin tunti pidempään, ja lentoajan pituus riippuu siitä, mistä varaat lennot ja välilaskut. Helsinki-Vantaan lentoasema on paras lähtöpaikka lennoille Venäjän Anapaan. Tällöin matka-aika on nopeimmillaan jopa alle kuusi tuntia.

Mistä voit lentää suoraan Anapaan?

Valitettavasti suoria lentoja ei tällä hetkellä Suomesta Anapaan ole saatavilla. Anapa ei ole kovinkaan suuri kaupunki ja valtaosa lennoista kiertää Moskovan lentokentän kautta. Kun lennät Turusta tai Tampereelta, ensimmäisenä lentoyhtiönä on AirBaltic, jolla lennät ensin Riikaan. Riikasta lentosi jatkuu yleensä Moskovaan, jossa sinua odottaa toinen välilasku. Vaihtoajat voivat olla pitkiä, joten lennot Anapan kansainväliselle lentokentälle kannattaa ottaa suoraan Helsingistä. Helsinkiin pääsee miltei kaikista Suomen kaupungeista kätevästi junalla. Junayhteys Helsingin keskustasta suoraan lentokentän terminaaliin kestää vain alle puoli tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennät ensin Finnairilla Moskovaan, joka on ainoa  välilasku ennen Anapan lentokenttää. Huolimatta siitä, että suoria lentoja ei ole, on matka-aika Anapaan erittäin lyhyt, kunhan valitset reittisi oikein.

Löytyykö kaupungin Anapa lähettyviltä muita lentokenttiä?

Gelendzik lentokenttä tai Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Anapa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Anapa lentokenttä hinnat?

lentoa Anapa lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Anapa lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Anapa lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Anapa lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Anapa lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Anapa lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Anapa viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Anapaan?

Suomalaisten ei tarvitse hankkia viisumia Turkkiin, jos matka kestää alle 90 päivää. Mukana on oltava voimassa oleva passi, jossa tulee olla ainakin yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Anapa

Mitä voit nähdä ja tehdä Anapassa on?

Huolimatta siitä, että Anapaa pidetään lapsiperheiden lomakohteena on se, myös paljon muuta. Laulavat suihkulähteet heräävät eloon joka ilta ja ilahduttavat ohikulkijoita klassisella musiikilla. Lähteet jsijaitsevat aivan kaupungin keskustan hallintorakennuksen edessä. Suihkulähteet ovat suurenmoinen kokemus: musiikkia, tanssia sekä kimaltelevia värikkäitä valoja. Toisen maailmansodan aikana tuhottu ja vasta vuonna 1955 kunnostettu Anapan majakka on nykyään yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Majakan näköalatasanteelta avautuu upea näkymä kauas Mustallemerelle ja Suur-Kaukasukselle. Gorgippian museosuojelualue sijaitsee kaupungin sydämessä. Se on ainutlaatuinen arkeologinen ja arkkitehtuurinen muistomerkki. Museokävijät voivat nähdä osia muinaisesta Gorgippian kaupungin taloista ja niiden perustuksista. Gorgippia sijaitsi modernin Anapan paikalla 3. vuosisadalla jKr. Suojelualueella on myös museorakennus, joka sisältää kaivausten aikana löydettyjä arvokkaita esineitä. Ainutlaatuinen delfinaario Nemo sijaitsee lähellä Big Utrishin kylää. Voit katsella merieläimien omassa elementissään: delfinaarion asukkaina on muun muassa delfiinejä, beluga-valaita, turkishylkeitä ja merileijonia. Kaupungin rannalla voit ihailla toista epätavallista nähtävyyttä, nimittäin lomailijan muistomerkkiä. Useita metrejä korkea monumentti edustaa täyspitkää miestä, joka on osittain haudattu hiekkaan. Muistomerkki on omistettu kaikille lomailijoille sekä turisteille. Anapan kaupunki on kehittynyt paljon viime vuosina ja tällä hetkellä se on hyvin suosittu lomailukohde. Keskustassa on pitkä kävelykatu, joka tunnetaan paikallisten kesken rantakatuna, jolla voi ihailla kaupungin kaunista luontoa. Golden Beach -vesipuistoa, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustan rantaa, pidetään Anapan suurimpana ja monipuolisimpana viihdekeskuksena. Tarjolla on useita kymmeniä vesiliukumäkiä ja nähtävyyksiä jokaiseen makuun. Pienimmille vierailijoille on tarjolla lasten vesipuisto, jossa on monia liukumäkiä, tikkaita sekä labyrinttejä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Anapa?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Anapa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Anapa joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Anapa tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Anapa?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Anapa.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Anapa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Anapa lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Anapa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.