Etsi halvat lennot Anapa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Anapa lentotiedot ja trendit

Tutustu Anapa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Anapa

Anapa on Venäjän kaupunki, ja sijaitsee Mustanmeren pohjoispuolella. Eteläisen sijainnin takia se on myös hyvin lämmin kesäisin, joten se on kaunis ja loistava paikka lomalle. Lennot Anapaan eivät kestä mistään Suomen kaupungista kovin kauaa, ja pääset lentämään kaupunkiin monista Suomen kaupungeista. Turusta matka-aika lentämällä kestää parhaimmillaan alle kahdeksan tuntia. Tampereelta lähtevältä matkaan menee noin tunti pidempään, ja lentoajan pituus riippuu siitä, mistä varaat lennot ja välilaskut. Helsinki-Vantaan lentoasema on paras lähtöpaikka lennoille Venäjän Anapaan. Tällöin matka-aika on nopeimmillaan jopa alle kuusi tuntia.

Valitettavasti suoria lentoja ei tällä hetkellä Suomesta Anapaan ole saatavilla. Anapa ei ole kovinkaan suuri kaupunki ja valtaosa lennoista kiertää Moskovan lentokentän kautta. Kun lennät Turusta tai Tampereelta, ensimmäisenä lentoyhtiönä on AirBaltic, jolla lennät ensin Riikaan. Riikasta lentosi jatkuu yleensä Moskovaan, jossa sinua odottaa toinen välilasku. Vaihtoajat voivat olla pitkiä, joten lennot Anapan kansainväliselle lentokentälle kannattaa ottaa suoraan Helsingistä. Helsinkiin pääsee miltei kaikista Suomen kaupungeista kätevästi junalla. Junayhteys Helsingin keskustasta suoraan lentokentän terminaaliin kestää vain alle puoli tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennät ensin Finnairilla Moskovaan, joka on ainoa  välilasku ennen Anapan lentokenttää. Huolimatta siitä, että suoria lentoja ei ole, on matka-aika Anapaan erittäin lyhyt, kunhan valitset reittisi oikein.

Gelendzik lentokenttä tai Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Anapa.


Anapa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Anapa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Anapan lentokentältä?

Anapan kaupunki ei ole kovin lähellä Anapan kansainvälistä lentokenttää ja matka-aika kestää kentältä keskustaan noin tunnin, kuin käytät julkisia liikenneyhteyksiä. Julkisen bussipysäkin löydät heti saapuvien lentojen terminaalin edestä. Lentokentälle ei ole erillistä bussia, mutta bussi numero 113:sta yksi pysäkeistä sijaitsee lentokentällä. Tämä bussi operoi aina aamusta aikaiseen iltaan jokaisena päivänä. Ruuhka-ajoista riippuen matka kestää noin tunnin verran ja bussi pysähtyy Anapan bussi- ja juna-asemilla, joista voi jatkaa muilla julkisilla eteenpäin. Taksi on yksi mukavimmista tavoista matkustaa, ja Anapan kansainvälisen lentokentän alueella virallinen taksi on TAXI AVIA LLC. Taksipalveluiden tiskit sijaitsevat heti tuloaulan ensimmäisessä kerroksessa. Virallisen lentokenttätaksin varauksessa on useita etuja: saat kiinteän hinnan matkalle kuittia vastaan, matka on turvallisempi sekä auto on täysin varusteltu, jos esimerkiksi tarvitset lasten turvaistuinta. Lentokentällä on myös mahdollisuus varata vuokra-auto, joka onkin kätevä tapa liikkua kaupungissa.


Kohteen Anapa viisumivaatimukset

Suomalaisten ei tarvitse hankkia viisumia Turkkiin, jos matka kestää alle 90 päivää. Mukana on oltava voimassa oleva passi, jossa tulee olla ainakin yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten.


Aloita matkan suunnittelu - Anapa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Anapa

Huolimatta siitä, että Anapaa pidetään lapsiperheiden lomakohteena on se, myös paljon muuta. Laulavat suihkulähteet heräävät eloon joka ilta ja ilahduttavat ohikulkijoita klassisella musiikilla. Lähteet jsijaitsevat aivan kaupungin keskustan hallintorakennuksen edessä. Suihkulähteet ovat suurenmoinen kokemus: musiikkia, tanssia sekä kimaltelevia värikkäitä valoja. Toisen maailmansodan aikana tuhottu ja vasta vuonna 1955 kunnostettu Anapan majakka on nykyään yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Majakan näköalatasanteelta avautuu upea näkymä kauas Mustallemerelle ja Suur-Kaukasukselle. Gorgippian museosuojelualue sijaitsee kaupungin sydämessä. Se on ainutlaatuinen arkeologinen ja arkkitehtuurinen muistomerkki. Museokävijät voivat nähdä osia muinaisesta Gorgippian kaupungin taloista ja niiden perustuksista. Gorgippia sijaitsi modernin Anapan paikalla 3. vuosisadalla jKr. Suojelualueella on myös museorakennus, joka sisältää kaivausten aikana löydettyjä arvokkaita esineitä. Ainutlaatuinen delfinaario Nemo sijaitsee lähellä Big Utrishin kylää. Voit katsella merieläimien omassa elementissään: delfinaarion asukkaina on muun muassa delfiinejä, beluga-valaita, turkishylkeitä ja merileijonia. Kaupungin rannalla voit ihailla toista epätavallista nähtävyyttä, nimittäin lomailijan muistomerkkiä. Useita metrejä korkea monumentti edustaa täyspitkää miestä, joka on osittain haudattu hiekkaan. Muistomerkki on omistettu kaikille lomailijoille sekä turisteille. Anapan kaupunki on kehittynyt paljon viime vuosina ja tällä hetkellä se on hyvin suosittu lomailukohde. Keskustassa on pitkä kävelykatu, joka tunnetaan paikallisten kesken rantakatuna, jolla voi ihailla kaupungin kaunista luontoa. Golden Beach -vesipuistoa, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustan rantaa, pidetään Anapan suurimpana ja monipuolisimpana viihdekeskuksena. Tarjolla on useita kymmeniä vesiliukumäkiä ja nähtävyyksiä jokaiseen makuun. Pienimmille vierailijoille on tarjolla lasten vesipuisto, jossa on monia liukumäkiä, tikkaita sekä labyrinttejä.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Anapa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Anapa tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Anapa.

Kyllä. momondo voi seurata Anapa lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.