0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Novosibirsk

Etsi halvat lennot Novosibirsk

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
sön 3/3
sön 10/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Novosibirsk

Miten kauan kestää lentää Novosibirskiin?

Novosibirskiin ei valitettavasti voi matkustaa suorilla lennoilla miltään Suomen lentokentältä. Lennot kohteeseen Novosibirsk, Venäjä, kestävät lyhimmillään Helsingistä lähdettäessä reilut seitsemän tuntia. Tämä siis yhdellä vaihdolla joko Pietarin tai Moskovan kautta lennettäessä. Vaihtoehtoja eri lentoajoilla ja lentoyhtiöillä lentämiseen löytyy monia. Rovaniemeltä tai Oulusta lennettäessä joutuu tekemään yhden ylimääräisen välilaskun Helsingissä. Tämä lisää matka-aikaa muutamalla tunnilla, mutta nopeimmillaan molemmista kaupungeista pääsee perille reilussa 10 tunnissa. Onneksi pidemmilläkin vaihdoilla isoilla lentokentillä riittää tapoja käyttää aikaa. Voit nauttia ruokatarjoiluista tai suunnata kaupoille tekemään tax-free ostoksia. Venäjän puolella ei valitettavasti voi poistua kaupungille, ellei ole hankkinut kaksikerta- tai monikertaviisumia.

Mistä voit lentää suoraan Novosibirskiin?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei ole mahdollista lentää Novosibirksiin. Lentokenttä on suuri ja sen kautta kulkee paljon matkustajia, mutta kansainvälinen lentotarjonta on melko heikkoa. Näin ollen lennot kohteeseen Novosibirsk lennetään pääosin joko Pietarin tai Moskovan kautta. Helsingistä perille pääsee mukavasti yhdellä vaihdolla reilussa seitsemässä tunnissa. Näin lyhyellä vaihdolla ei tarvitse lentokentällä viettää paljoa ylimääräistä aikaa – korkeintaan kuppi kahvia matkaan ja seuraavalle lennolle. Kannattaa varmistaa Moskovassa vaihdettaessa, että jatkolento lähtee samalta lentokentältä. Kansainväliseltä alueelta poistumiseen tarvitaan viisumi, joten vaihtoa varten pitäisi tällöin hankkia vähintäänkin kaksikerta- tai monikertaviisumin. Suurin osa jatkolennoista kuitenkin lähtee samalta kentältä kuin Helsingin lennot. Oulusta ja Rovaniemeltä lentäessä tarvitaan yksi ylimääräinen pysähdys Helsinki-Vantaalla, mutta monista muista kaupungeista joutuu ensin matkaamaan Helsinkiin maateitse.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Novosibirskin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Novosibirskin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Novosibirskin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Novosibirskin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Novosibirskin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Novosibirskin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Novosibirskin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Novosibirsk viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Novosibirskissa?

Novosibirsk sijaitsee Siperiassa, melko keskellä Venäjän Federaatiota. Suomen kansalainen tarvitsee Venäjälle matkustaessaan viisumin ja voimassa olevan passin. Henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi Venäjällä. Jos sellaisen omistaa, voi sen toki ottaa mukaan varmuuden varalta. Passin pitää lisäksi olla voimassa vielä kuusi kuukautta viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen ja tyhjiä sivuja on oltava vähintään kaksi. Venäjälle voi hakea kerta-, kaksikerta- tai monikertaviisumin. Nämä oikeuttavat eripituisiin oleskeluihin maassa. Jos aikoo vierailla maassa vain turistina, riittää kertaviisumi, joka oikeuttaa korkeintaan 30 vuorokautta kestävään vierailuun. Viisumi kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä, sillä sen käsittely voi kestää useita viikkoja. Suomesta löytyy monia yrityksiä, jotka auttavat viisumin hankinnassa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Novosibirsk

Mitä voit nähdä ja tehdä Novosibirskissa?

Novosibirsk on Siperian suurin ja Venäjän kolmanneksi suurin kaupunki. Keskustan halki kulkevalle Ob-joelle voi suunnata lyhyelle tai hieman pidemmälle risteilylle ja kokea kaupunki tunnelmallisesti laineilla keinuen. Keskustasta löytyy paljon museoita, muistomerkkejä sekä ainutlaatuista arkkitehtuuria, joita ihailla siellä kulkiessa. Kylmää talvipäivää voi paeta ravintolaan ja nauttia paikallisen ruokakulttuurin parhaista antimista. Kaupungin ulkopuolelle kannattaa ehdottomasti suunnata Siperian ainutlaatuisen luonnon perässä. Talvikuukausina lämpötilat laskevat helposti niin alas, ettei ulos ole suositeltavaa lähteä liian pitkille matkoille. Tällöin lähistöllä voi käydä hiihtämässä, luistelemassa tai laskettelemassa. Kesäisin taas kannattaa kokeilla vaeltamista kauniissa, mutta karussa luonnossa. Kokemattoman suunnistajan ei kuitenkaan pitäisi lähteä liian kauas merkityiltä poluilta, sillä näin laajalle alueelle voi helposti eksyä. Eksotiikkaa kaipaava voi kaupungista nousta legendaarisen Trans-Siperian junan kyytiin ja matkata sillä kauas itään tai länteen. Novosibirsk sijaitsee suunnilleen puolessa välissä tätä pitkää ja ainutlaatuista matkaa. Jos haluat kokea hieman erilaisen loman ja nähdä Siperian suurimman kaupungin, varaa lennot Novosibirsk Tolmachevon lentokentälle helposti momondon verkkosivujen kautta. Novosibirskin lentotarjoukset löydät sieltä kätevästi samalla haulla.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Novosibirsk?

Lentojen löytäminen kohteeseen Novosibirsk on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Novosibirsk.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Novosibirsk joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Novosibirsk momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Novosibirsk?

Kun kaikki mahdolliset Novosibirsk lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Novosibirsk juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Novosibirsk, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Novosibirsk lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Novosibirsk

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Novosibirsk


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Novosibirsk
1 aikuinen
sön 3/3
sön 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.