Etsi halvat lennot Novosibirsk

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Novosibirsk lentotiedot ja trendit

Tutustu Novosibirsk lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Novosibirsk

Novosibirskiin ei valitettavasti voi matkustaa suorilla lennoilla miltään Suomen lentokentältä. Lennot kohteeseen Novosibirsk, Venäjä, kestävät lyhimmillään Helsingistä lähdettäessä reilut seitsemän tuntia. Tämä siis yhdellä vaihdolla joko Pietarin tai Moskovan kautta lennettäessä. Vaihtoehtoja eri lentoajoilla ja lentoyhtiöillä lentämiseen löytyy monia. Rovaniemeltä tai Oulusta lennettäessä joutuu tekemään yhden ylimääräisen välilaskun Helsingissä. Tämä lisää matka-aikaa muutamalla tunnilla, mutta nopeimmillaan molemmista kaupungeista pääsee perille reilussa 10 tunnissa. Onneksi pidemmilläkin vaihdoilla isoilla lentokentillä riittää tapoja käyttää aikaa. Voit nauttia ruokatarjoiluista tai suunnata kaupoille tekemään tax-free ostoksia. Venäjän puolella ei valitettavasti voi poistua kaupungille, ellei ole hankkinut kaksikerta- tai monikertaviisumia.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei ole mahdollista lentää Novosibirksiin. Lentokenttä on suuri ja sen kautta kulkee paljon matkustajia, mutta kansainvälinen lentotarjonta on melko heikkoa. Näin ollen lennot kohteeseen Novosibirsk lennetään pääosin joko Pietarin tai Moskovan kautta. Helsingistä perille pääsee mukavasti yhdellä vaihdolla reilussa seitsemässä tunnissa. Näin lyhyellä vaihdolla ei tarvitse lentokentällä viettää paljoa ylimääräistä aikaa – korkeintaan kuppi kahvia matkaan ja seuraavalle lennolle. Kannattaa varmistaa Moskovassa vaihdettaessa, että jatkolento lähtee samalta lentokentältä. Kansainväliseltä alueelta poistumiseen tarvitaan viisumi, joten vaihtoa varten pitäisi tällöin hankkia vähintäänkin kaksikerta- tai monikertaviisumin. Suurin osa jatkolennoista kuitenkin lähtee samalta kentältä kuin Helsingin lennot. Oulusta ja Rovaniemeltä lentäessä tarvitaan yksi ylimääräinen pysähdys Helsinki-Vantaalla, mutta monista muista kaupungeista joutuu ensin matkaamaan Helsinkiin maateitse.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Novosibirsk

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Novosibirsk momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Novosibirsk?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Novosibirsk ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Novosibirsk lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Novosibirskin lentokentältä?

Novosibirskin lentokentältä pääsee kulkemaan kaupungin keskustaan joko bussilla, minibussilla, taksilla tai vuokraamalla itselleen auton. Bussi numero 111 lähtee aivan terminaalin edustalta ja kulkee kaupungin keskustassa sijaitsevalle rautatieasemalle. Bussit lähtevät lentokentältä aina puolen tunnin välein ja matka kestää vain noin puoli tuntia. Lipun hintakaan ei juuri päätä huimaa. Ensimmäinen bussi lähtee aikaisin aamulla ja viimeinen myöhään illalla. Minibussi linja 312 kulkee samaan osoitteeseen, mutta lähtee lentokentältä useammin kuin linjabussi. Matka-ajoiltaan ja hinnoiltaan nämä eivät juuri eroa toisistaan. Muina vuorokauden aikoina joutuu kulkemaan kaupungille taksilla. Taksi on kätevä tapa matkata myös mikäli matkaa mieluiten suoraan haluamaansa osoitteeseen. Taksit löytyvät aivan terminaalin edustalta ja niillä pääsee keskustaan alle puolessa tunnissa. Perinteisten taksien lisäksi on mahdollista kulkea Uberilla, Yandexilla ja Gettillä. Oman auton vuokraaminen lentokentältä on myös mahdollista. Ajaminen Venäjällä on kuitenkin melko haasteellista eikä tästä syystä niinkään suositeltavaa, ellei ole aivan pakko. Jos haluaa poistua kaupungin alueelta ja itse tutkia Siperian aroja, on oma kulkuneuvo tähän tarkoitukseen melko kätevä.


Kohteen Novosibirsk viisumivaatimukset

Novosibirsk sijaitsee Siperiassa, melko keskellä Venäjän Federaatiota. Suomen kansalainen tarvitsee Venäjälle matkustaessaan viisumin ja voimassa olevan passin. Henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi Venäjällä. Jos sellaisen omistaa, voi sen toki ottaa mukaan varmuuden varalta. Passin pitää lisäksi olla voimassa vielä kuusi kuukautta viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen ja tyhjiä sivuja on oltava vähintään kaksi. Venäjälle voi hakea kerta-, kaksikerta- tai monikertaviisumin. Nämä oikeuttavat eripituisiin oleskeluihin maassa. Jos aikoo vierailla maassa vain turistina, riittää kertaviisumi, joka oikeuttaa korkeintaan 30 vuorokautta kestävään vierailuun. Viisumi kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä, sillä sen käsittely voi kestää useita viikkoja. Suomesta löytyy monia yrityksiä, jotka auttavat viisumin hankinnassa.


Aloita matkan suunnittelu - Novosibirsk


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Novosibirsk

Novosibirsk on Siperian suurin ja Venäjän kolmanneksi suurin kaupunki. Keskustan halki kulkevalle Ob-joelle voi suunnata lyhyelle tai hieman pidemmälle risteilylle ja kokea kaupunki tunnelmallisesti laineilla keinuen. Keskustasta löytyy paljon museoita, muistomerkkejä sekä ainutlaatuista arkkitehtuuria, joita ihailla siellä kulkiessa. Kylmää talvipäivää voi paeta ravintolaan ja nauttia paikallisen ruokakulttuurin parhaista antimista. Kaupungin ulkopuolelle kannattaa ehdottomasti suunnata Siperian ainutlaatuisen luonnon perässä. Talvikuukausina lämpötilat laskevat helposti niin alas, ettei ulos ole suositeltavaa lähteä liian pitkille matkoille. Tällöin lähistöllä voi käydä hiihtämässä, luistelemassa tai laskettelemassa. Kesäisin taas kannattaa kokeilla vaeltamista kauniissa, mutta karussa luonnossa. Kokemattoman suunnistajan ei kuitenkaan pitäisi lähteä liian kauas merkityiltä poluilta, sillä näin laajalle alueelle voi helposti eksyä. Eksotiikkaa kaipaava voi kaupungista nousta legendaarisen Trans-Siperian junan kyytiin ja matkata sillä kauas itään tai länteen. Novosibirsk sijaitsee suunnilleen puolessa välissä tätä pitkää ja ainutlaatuista matkaa. Jos haluat kokea hieman erilaisen loman ja nähdä Siperian suurimman kaupungin, varaa lennot Novosibirsk Tolmachevon lentokentälle helposti momondon verkkosivujen kautta. Novosibirskin lentotarjoukset löydät sieltä kätevästi samalla haulla.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venäjä

Eikö sittenkään Novosibirsk? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Novosibirsk on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Novosibirsk.

Kaikki lentohaut kohteeseen Novosibirsk momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Novosibirsk lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Novosibirsk, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Novosibirsk lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.