Etsi halvat lennot Krasnodar

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/12
la 16/12
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Krasnodar

Miten kauan kestää lentää Krasnodariin?

Krasnodar on kaupunki Kaukasiassa Venäjän itäosassa Kuban-joen varrella ja lähellä Mustaamerta. Lennot Krasnodariin (KRR) ovat Suomesta nopeimmat Helsingistä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä lentoreitti vie ensin Moskovaan Sheremetjevon lentokentälle ja sieltä eteenpäin Krasnodariin. Helsinki-Moskova-väli kestää hieman alle kaksi tuntia, ja Moskovasta lennot Krasnodarin kansainväliselle lentoasemalle kestävät noin kaksi ja puoli tuntia. Vaihtoaika mukaan laskettuna tällä yhteydellä matkaan kuluu yleensä noin kuudesta seitsemään tuntia. Suomen pohjoisemmilta kentiltä voi myös lentää Krasnodariin, tosin tällöin reitti kulkee aina ensin Helsinki-Vantaan kautta ja lentoaika luonnollisesti pitenee. Esimerkiksi Oulusta pääsee Krasnodariin noin 10 tunnissa, ja välilaskut ovat Helsingissä ja Moskovassa. Kuopiosta lähdettäessä reitti on sama, mutta yhteismatka-aika voi venyä noin 11 ja puoleen tuntiin. Suomen eteläisemmistä kaupungeista, kuten Tampereelta, Turusta ja Lappeenrannasta, kätevintä on ensin matkustaa junalla Helsinkiin ja hypätä Venäjälle menevään koneeseen vasta siellä. Näiltä kentiltä ei siis ole automaattista lentoyhteyttä Moskovaan ja tätä kautta Krasnodariin.

Mistä voit lentää suoraan kaupunkiin Krasnodar?

Suomesta ei valitettavasti ole olemassa suoraa lentoyhteyttä Krasnodariin tällä hetkellä. Kaikki olemassa olevat reitit kulkevat Moskovan Sheremetjevon lentoaseman kautta. Lennot Venäjän Krasnodariin onnistuvat Suomesta nopeimmin Helsingistä, jolloin matkalla on yksi vaihto Moskovassa. Lisäksi muilta Suomen kentiltä, joilta on olemassa yhteys Moskovaan, pystyy myös lentämään edelleen Krasnodariin. Tällä hetkellä nämä kaupungit ovat Kuopio, Oulu ja Rovaniemi. Näillä reiteillä on aina kaksi vaihtoa, ensimmäinen Helsinki-Vantaalla ja toinen joko Moskovassa tai vaihtoehtoisesti Pietarissa Pulkovon kansainvälisellä lentoasemalla. Lentoajat vaihtelevat hieman lähtökaupungista ja välilaskujen pituuksista riippuen. Oulusta Krasnodariin pääsee nopeimmillaan hieman alle 10 tunnissa, kun taas esimerkiksi Rovaniemeltä lähdettäessä matkaan kuluu yhteensä noin 11 tuntia. Krasnodarin lentotarjoukset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin momondon kautta, niin saat lennot parhaimpaan hintaan.

Löytyykö kaupungin Krasnodar lähettyviltä muita lentokenttiä?

Krasnodar kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Gelendzik lentokenttä (92 km Krasnodar keskustasta) tai Anapa lentokenttä (128 km Krasnodar keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Krasnodarin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Krasnodar viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Krasnodariin?

Suomalainen tarvitsee viisumin matkatessaan Venäjälle. Lomamatkaa varten tulee anoa turistiviisumia, joka voi olla voimassa enintään 30 päivää. Viisumin anomiseen tarvitaan voimassa oleva passi, jonka tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Viisumihakemus tulee täyttää ja tulostaa Venäjän ulkoministeriön nettisivujen kautta ja hakemukseen on liitettävä passikuva. Tämän lisäksi tarvitaan vielä valtuutetun matkatoimiston tai hotellin leimaama ja allekirjoittama matkavahvistus, sekä vakuutusasiakirja, joka todistaa matkailijan vakuutuksen Venäjän matkan ajaksi. Viisumihakemuksen jättämistä varten Venäjän Suurlähetystön Konsuliosastoon tulee varata aika ja toimittaa tulostettu hakemus ja siihen tarvittavat asiakirjat kerralla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Krasnodar

Mitä voit nähdä ja tehdä kaupungissa Krasnodar?

Krasnodar on eteläisen Venäjän talouskeskus ja sen alueella on noin miljoona asukasta. Kaupungista löytyy monia kiinnostavia nähtävyyksiä, joista yksi tärkeimmistä on suuri teräsristikkotorni, jonka on suunnitellut venäläinen insinööri ja tiedemies Vladimir Shukhov. Krasnodarissa on monia komeita ortodoksikirkkoja, joista suurin ja tärkein on St. Catherine’s Cathedral. Alexander Nevskiy Cathedral ja Holy Trinity Cathedral ovat myös käymisen arvoisia. Kaupungin keskustasta löytyy komea monumentti Venäjän keisarinnalle Katariina Suurelle. Krasnodarin keskustan pääkatu on Krasnaya Street, jonka varrelta löytyy paljon kauppoja, ravintoloita sekä erilaisia nähtävyyksiä. Kadun toisessa päässä sijaitsee konserttihalli ja toisessa Avrora-elokuvakeskus. Historiallisia monumentteja ovat muun muassa obeliski sekä Aleksanterin riemukaarena tunnettu portti. Kaupungista löytyy myös monia viihtyisiä puistoja, kuten Krasnodarin stadionin ympärillä levittyvä Kalitskogo-puisto, kasvitieteellinen puutarha sekä Park Kuban, jossa on kävelyreittejä sekä lampi. Kaupunki on myös tunnettu siitä, että siellä on Euroopan suurin suihkuallas, eli virkistysalue, jossa vettä suihkuaa kadulle suihkulähteen tapaan. Jos Krasnodarista taas haluaa tehdä retkiä lähialueelle, Mustanmeren ranta ei ole kaukana kaupungista. Esimerkiksi kylpyläkaupunki Anapa on vain parin tunnin ajomatkan päässä ja se tarjoaa paitsi kylpylöitä, myös kauniita rantoja ja lämmintä ilmastoa. Krasnodarista voit myös tehdä opastettuja päiväretkiä Lakonagin ylängölle vuoristoseudulle, joka sijaitsee etelään Krasnodarista. Retki tarjoaa jylhiä vuoristomaisemia.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Krasnodar?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Krasnodar. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Krasnodar joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Krasnodar momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Krasnodar?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Krasnodar. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Krasnodar juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Krasnodar lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Krasnodar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.