Hotellit Inari

Löydä osuvimmat tarjoukset 45 hotellille kohteessa Inari, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Inari

Löydä sinulle sopivin hotelli Inari työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Inari

Siida
Pielpajärven erämaakirkko
Lemmenjoen kansallispuisto

Onko nähtävyyden Siida lähellä hotelleja?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Siida on 201 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Siida on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Siida ovat tyypillisesti 31 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Inari, missä keskihinta on 138 €.

Hotellit lähellä Siida

Onko nähtävyyden Pielpajärven erämaakirkko lähellä hotelleja?

Alapuolella on 4 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Inari alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Pielpajärven erämaakirkko. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Pielpajärven erämaakirkko on 335 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Pielpajärven erämaakirkko ovat tyypillisesti 59 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Inari, missä keskihinta on 138 €.

Hotellit lähellä Pielpajärven erämaakirkko

Onko nähtävyyden Lemmenjoen kansallispuisto lähellä hotelleja?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Inari alueella, jotka ovat lähinnä Lemmenjoen kansallispuisto voit olettaa maksavasi noin 335 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 335 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Lemmenjoen kansallispuisto. Hotellit lähellä Lemmenjoen kansallispuisto ovat tyypillisesti 59 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Inari, missä keskihinta on 138 €.

Hotellit lähellä Lemmenjoen kansallispuisto

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Inari?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Inari
Matalasesonki
heinäkuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

36 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

32 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
80 € - 181 €
Kallein viikonpäivä
perjantai
Halvin viikonpäivä
torstai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

101 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

100 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta


Hyvä tietää ‒ parhaat vinkit kohteeseen Inari

Parhaat vinkit kohteeseen Inari

Miten löytää hyvä hotelli Inarissa?

Inarin hotellivalikoima on todella monipuolinen. Majoitus Inarissa voi olla esimerkiksi yksinkertainen erämökki, luksushuvila tai palveluiltaan monipuolinen perhehotelli. Mieti huolella, mitä palveluita majoituspaikaltasi kaipaat. Hotellit Inarissa levittäytyvät useamman kylä- ja lomakeskuksen alueelle, ja välimatkat alueiden välillä voivat olla pitkiä. Kartta onkin tärkeä apuväline kaikille Inarista majoituspaikkaa etsiville. Ota avuksesi momondon hotellihakukone, jossa majoituspaikkojen tarkat sijainnit on helppo nähdä kartalta. Myös hintahaitari on Inarin majapaikoissa laaja, joten vertaa hintoja huolellisesti.

Miten viettää edullinen loma Inarissa?

Oikeita valintoja tekemällä Inarissa voi viettää erittäin edullisen loman. Inarin vilkkain matkailukausi keskittyy etenkin joulunaikaan ja hiihtolomaviikkoihin. Myös kesäkuukausina alueella käy paljon matkailijoita. Näinä aikoina hinnat nousevat, joten halvan majoituksen Inarista saa helpoiten vilkkaimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Halvat hotellit Inarissa eivät ole keskittyneet millekään tietylle alueelle. Esimerkiksi perustarpeet täyttäviä yksinkertaisia, kodikkaita erämökkejä voi vuokrata halvalla niin Saariselän tuntumasta, Inarin kylältä kuin Ivalon suunnalta. Vertaile hintoja tarkasti ja seulo tarjonnasta budjettiisi ja lomasuunnitelmiisi sopivat vaihtoehdot. Isoille porukoille edullisin vaihtoehto on Inarissa yleensä iso mökki tai huoneisto, jossa myös ruoat voi kokata itse.

Liikkuminen Inarissa

Vaikka Inarin alueen kyläkeskuksissa voi liikkua jalkaisin, auto on alueeseen laajemmalti tutustuville lähes pakollinen kulkuväline. Halutessasi voit vuokrata auton esimerkiksi Ivalon lentoasemalta. Etukäteisvaraus vuokraamoon on suositeltava. Julkinen liikenne on Inarissa heikkoa, mutta joitakin matkailijoille hyödyllisiä bussilinjoja on kunnan alueella tarjolla. Lentokentältä Saariselälle sekä Ivalon ja Inarin kyläkeskuksiin liikennöi Eskelisen Lapin Linjat.

Pysäköinti Inarissa

Inarin alueen pysäköintisäännöt vaihtelevat alueesta riippuen, mutta kyläkeskuksissa on yleensä tarjolla runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Parkkeeraajille saattaa olla kuitenkin aikarajoituksia, joten pidä parkkikiekko mukana. Hotellit Inarissa tarjoavat monissa tapauksissa asiakkailleen parkkipaikan. Saariselällä ja muilla vilkkaimmilla alueilla majoittuvien kannattaa tarkistaa hotellin pysäköintitilanne etukäteen.

Mitä tehdä Inarissa lasten kanssa?

Inarin luonto on täynnä elämyksiä myös lapsiperheille. Hiihto, pulkkailu, laskettelu, husky-safarit – talvinen luonto tarjoaa lasten kanssa matkustaville lukemattomia mahdollisuuksia. Kesällä näiden tilalle astuvat uintihetket ja retkeily. Holiday Club Saariselän kylpylä ja Angry Birds -aktiviteettipuisto kuuluvat lasten suosikkeihin ympäri vuoden.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Inari per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Inari hotellihuoneita halpaan hintaan

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Inari

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Inari

Youth Center Vasatokka

8,5

37 €

Katso hotellitarjouksia

Visit Inari Cabins

8,3

85 €

Katso hotellitarjouksia

Villa Lanca Activities

7,8

53 €

Katso hotellitarjouksia

Inarin Kalakenttä

9,4

131 €

Katso hotellitarjouksia

Hotel Korpikartano

9,1

74 €

Katso hotellitarjouksia

Inari Juutua

9,2

187 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Inari, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Hotel Korpikartano

9,1

74 €

Katso hotellitarjouksia

Visit Inari Cabins

8,3

85 €

Katso hotellitarjouksia

Youth Center Vasatokka

8,5

37 €

Katso hotellitarjouksia

Inarin Kalakenttä

9,4

131 €

Katso hotellitarjouksia

Villa Lanca Activities

7,8

53 €

Katso hotellitarjouksia

Holiday Home Karhu b

10,0

200 €

Katso hotellitarjouksia

Inarin kaupunginosat, missä majoittua?

Suomen suurimmassa kunnassa Inarissa majoituspaikat levittäytyvät laajalle alueelle. Majoitus Inarista löytyy mukavasti esimerkiksi Saariselän alueelta, jota suosivat lasketteluharrastajat, lumilautailijat ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia arvostavat perheet. Seudulla on tarjolla kylpyläpalveluita, hyviä ravintoloita ja paljon muuta ajanvietettä eri-ikäisille lomailijoille. Myös Urho Kekkosen kansallispuistoon suuntaavat patikointiharrastajat majoittuvat usein Saariselällä. Esimerkiksi Northern Lights Villagen lomamökeistä voit ihailla revontulia suoraan kattoikkunasta. Holiday Club Saariselkä kylpylöineen viihdyttää erityisesti lapsiperheitä. Erähenkisille matkailijoille alueella on perinteisiä kelohirsimökkejä, joita tarjoaa esimerkiksi Apartments Kuukkeli Hirvas. Jotkut hotellit Inarissa sijaitsevat kunnan päätaajaman Ivalon tuntumassa. Alue sopii niille matkailijoille, jotka viihtyvät tärkeimpien palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Ivalon kyläkeskus sijaitsee lähellä lentokenttää ‒ alueen lentoasemalle on keskustasta vain noin 10 minuutin ajomatka. Hyvän majoitusvaihtoehdon Ivalossa tarjoaa esimerkiksi Hotel Kultahippu, joka sopii myös lasten kanssa reissaaville. Hotellissa on perhehuoneita. Inarin kunnan alueelta löytyy myös Inarin nimeä kantava kylä, joka sijaitsee laajojen erämaa-alueiden läheisyydessä. Mikäli etsit erämaareittejä tai hyviä kalastusvesiä, Inarin kylä voi olla alueesi. Kylällä voi tutustua myös saamelaiskulttuuriin esimerkiksi saamelaismuseossa Siidassa. Inarin hotellit tarjoavat monipuolisia majoitusmahdollisuuksia perinteisistä hotelleista mökkeihin. Monet alueen mökeistä sijaitsevat lähellä rantaa, Juutuanvuono-järven äärellä. Testaa esimerkiksi Inari Igloos -mökkejä tai Wilderness Hotel -hotellia järven tuntumassa.


Inari pähkinänkuoressa

Aitoa Lappia etsiville Inari on oikea kohde. Kunnan valtava, yli 17 000 neliökilometrin pinta-ala on täynnä elämyksiä matkailijoille. Alueelle levittäytyy Inari-Saariselän matkailualue, joka on tunnettu muun muassa kansallispuistoistaan, erämaa-alueistaan, järvistään ja lukemattomista aktiviteettimahdollisuuksistaan. Talvella matkailijat saapuvat alueelle nauttimaan arktisesta luonnosta revontulineen, talviurheilumahdollisuuksineen ja valkoisina loistavine hankineen. Kesällä yöttömät yöt, lukemattomat harrastemahdollisuudet ja Lapin upea luonto ovat alueen vetonauloja. Saariselän alue on Inarin kunnan tunnetuin matkailukohde, sillä alueella on erinomaiset laskettelurinteet ja kattavat matkailupalvelut. Saariselän alueelta alkaa Suomen ehkä tunnetuin kansallispuisto, Urho Kekkosen kansallispuisto, jonka alueella tunturimaisemat ovat parhaimmillaan. Nouse esimerkiksi 546 metrin korkeuteen nousevalle Kiilopään tunturille. Kesällä ja syksyllä kansallispuistoa on paras tutkia patikkapolkuja pitkin. Talvella alueelle voi taas suunnata suksin, sillä hiihtolatuja on Saariselän seudulla peräti 200 kilometrin pituudelta. Mikäli matka-aikataulusi antaa myöten, tutustu myös Lemmenjokeen, Suomen suurimpaan kansallispuistoon. Se tunnetaan muun muassa kullanhuuhdontaperinteestään.
Inarin kunnan päätaajama on Ivalo, mutta lappilaisuuden ja saamelaisuuden sydämeen pääsee sukeltamaan parhaiten Inarin kylällä. Vieraile ainakin saamelaismuseo- ja luontokeskus Siidassa, jossa voit perehtyä saamelaiseen käsityöperinteeseen ja paikalliseen elämäntapaan.


Inari matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Inari?

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Inari on 2 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Inari?

Hotellihuone kohteessa Inari kustantaa yleensä 187 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Inari?

heinäkuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Inari. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 36 % edullisempi kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Inari?

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Inari vaihtelevat päivittäin, mutta keskiviikko on halvin viikonpäivä ja torstai taas vastaavasti kallein.