Loma-asunnot Mikkelissä, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  69 Mikkelissä, [1,place:'genitive']

Mikkeli, Suomi
3. helmikuu — 4. helmikuu2
la 4/2
ke 8/2

Suositut loma-asunnot kohteessa Mikkeli

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Mikkeli
Hinta
€69
€111
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Mikkeli

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Mikkeli
Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
100 €
47 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Mikkeli

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Mikkeli

Hyödyllisiä tärppejä Mikkeli loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Mikkeli

Alin loma-asunnon hinta

51 €
Halvin hinta huoneelle Mikkelissä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 51 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Haaran torppa.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Mikkeli

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Mikkeli

Mikkeli on melko pieni kaupunki, joten yöelämän keskus löytyy aivan kaupungin ytimestä. Kaupungin keskusta on kompakti ja helposti käveltävissä, tämä tekee illanvietosta miellyttävää. Lähes kaikki ravintolat, baarit ja yökerhot sijaitsevat keskusaukion lähistöllä ja ovat helposti löydettävissä. Ravintolatarjonta kaupungissa on monipuolista ja myös joitakin erikoisravintoloita Mikkelillä on tarjota. Baaritarjonta on yhtä lailla laadukasta ja valikoimista löytyy urheilubaareja, biljardihalli, karaokebaareja ja muuta. Yökerhoja kaupungissa on vain kaksi johtuen kaupungin suhteellisen pienestä koosta. Näissä molemmissa voi kuitenkin tanssia sielunsa kyllyydestä aamuyön pikkutunneille asti. Jos yön tanssimisen jälkeen on jäänyt vielä nälkä, voi pysähtyä yhteen monista kaupungin ravintoloista tai kioskeista, jotka tarjoavat hiukopalaa mukaan ostettavaksi. Loma-asunnossa on mahdollista nauttia lomasta paremmin koko seurueen kanssa. Vierailijat saavat monesti enemmän yksityisyyttä yöpyessään loma-asunnoissa kuin vieri viereen rakennetuissa hotellihuoneissa. Loma-asunnot ovat usein myös tilavampia, jolloin koko seurue voi yöpyä saman katon alla. Yksi esimerkki hyvästä loma-asunnosta on Mikkeli Ctycenter Apartment with Sauna, jossa mahtuu isompikin seurue nukkumaan ja saunomaan.

Mikkeli on pieni ja erittäin turvallinen kaupunki, joten kaikki alueet ovat soveltuvia myös perheen pienimmille. Omat lapset ovat turvassa yksin ulkona kaduilla, ja heidät voi päästää leikkipuistoihin leikkimään ilman aikuisten valvontaa. Lapsille riittää Mikkelissä aktiviteettia useammaksikin päiväksi. Kesäisin voi uida jollain kaupungin lukuisista uimarannoista. Mikkeli on aivan Saimaan seudun rajoilla, joten järviä siellä riittää lähes silmänkantamattomiin. Lasten kulttuurikeskus Vekkula tarjoaa kulttuuritoimintaa lapsille. Siellä on erilaisia tapahtumia, työpajoja sekä mahdollisuus järjestää esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat. Visulahden matkailukeskus sijaitsee myös Mikkelin lähistöllä. Siellä riittää tekemistä kesäisin koko perheelle, aivan pienempiä myöten. Matkailukeskuksesta löytyy vesipuisto, huvipuistolaitteita, seikkailulinnoja, moottoriratoja, vahakabinetti ja kaikenlaista muuta kivaa lapsille. Lisäksi alueella on ravintola ja rantasaunoja. Visulahti-huvipuisto sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Mikkelistä. Vaihtoehtoisesti sinne pääsee myös bussilla. Paikan päällä voi myös majoittua loma-asuntoihin, joista hienoimmista löytyy jopa oma sauna koko perheelle. Visulahden ja Mikkelin loma-asunnot varaat koko perheellesi vaivatta momondon kautta. Idyllinen perhelomasi on vain parin klikkauksen päässä.

Loma-asunto Mikkelissä on paljon mukavampi vaihtoehto lomalle kuin hotelli. Hotellihuoneet ovat usein ahtaita, eivätkä juuri tarjoa mahdollisuuksia ruuanlaitolle tai ajanvietolle. Yleensä niistä löytyy vain sänky, mahdollisesti työpöytä. Sohvat ja muut luksukset ovat saatavilla vain kalleimmissa hotelleissa. Vedenkeitin, mikro ja jääkaappi saattavat olla tarjolla joissain hyvin varustetuissa hotellihuoneissa – pääosin ne ovat kuitenkin harvinaista herkkua.  Loma-asunnoissa sen sijaan on lähes poikkeuksetta täysin varusteltu keittiö ruuanlaittoon sekä mukavat yhteiset tilat, jossa viettää aikaa perheen tai muun seurueen kanssa. Usein kaikille riittää loma-asunnossa myös omat makuuhuoneet, mikä on sekin todella harvinaista hotellissa. Keskustasta löytyy muutamia hienoja loma-asuntoja, joissa on oma sauna ja parveke. Tämä tuo pientä luksusta kaupunkilomaan. Kaupungin ympäristöstä on lisäksi mahdollisuus varata hienoja mökkejä. Monet näistä sijaitsevat jonkun lähistöllä olevan järven äärellä ja näin ollen omasta rannasta pääsee kastautumaan puhtaaseen järviveteen. Mikkelissä on pieneksi kaupungiksi myös erinomaiset ruokavalikoimat. Jos haluaa itse kokata loma-asunnossa, voi käydä tuoreet raaka-aineet ostamassa paikalliselta Mikkelin torilta. Tämä paikallisittain kuuluisa tori sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja siellä on vaihtelevat valikoimat vuodenajasta riippuen. Tarjolla on kala- ja lihatuotteita, leipomotuotteita, grillituotteita ja tietenkin kaudesta riippuen ihania paikallisesti tuotettuja marjoja ja hedelmiä. Torilla käy myös paljon kiertäviä kauppiaita, jotka tuovat hieman vaihtelua valikoimaan. Ruokakauppatarjonta on myös laajaa kaupungissa. Keskustasta löytyy muutamia kauppoja, joiden valikoimiin sisältyy myös erikoistuotteita. Jos haluaa vain viettää mukavaa koti-iltaa loma-asunnossa laittamatta itse ruokaa, voi tilata asunnolle ruokaa kotiinkuljetuksella. Monet ravintolat Mikkelissä tarjoavat tämän mahdollisuuden ja sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Kohteessa Mikkeli olevat loma-asunnot ovat yleensä halvimmillaan kuun heinäkuu aikana - vuokrahinnat voivat olla noin 34 % alhaisemmat kuin keskimäärin kyseisenä aikana.


Aloita matkan suunnittelu - Mikkeli


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.