Autonvuokraukset kentällä Ras Al Khaimah lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Ras Al Khaimah lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Ras Al Khaimah (RKT)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Ras Al Khaimah, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Ras Al Khaimah (RKT)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Ras Al Khaimah lentokenttä autonvuokraustiedot

Jotta autonvuokraus Ras Al Khaimah -lentokentällä tai itse kaupungissa onnistuisi, tulee vuokraajan olla vähintään 21-vuotias. Jotkin autoluokat vaativat myös tätä korkeampaa ikää. Monet autovuokraamot myös veloittavat alle 26-vuotiailta erinäisiä nuoren kuljettajan lisämaksuja. Kannattaa huomioida, että ikärajat ja muutkin vaatimukset ovat hyvinkin vuokraamokohtaisia. Tästäkin syystä on ilman muuta kannattavaa varata vuokra-auto jo hyvissä ajoin ennen paikalle saapumista. Omassa rauhassa vaihtoehtoja tutkimalla löytää myös yleensä parhaat autonvuokraustarjoukset. Mikäli päätät vuokrata auton, tulee sinulla olla luonnollisesti koko vuokrauksen voimassa oleva ajokortti. Lisäksi muilta paitsi Arabiemiirikuntien kansalaisilta vaaditaan vuokraukseen kansainvälinen ajolupa. Vuokrauksen yhteydessä on mahdollista yleensä ottaa autolla-ajoon sopivia lisävakuutuksia. Näiden vastaanottamista ennen kannattaa toki varmistaa mitä jo olemassa olevat vakuutuksesi korvaavat, jottet maksa samoista vakuutuksista tuplana. Autonvuokraus Ras Al Khaimahissa onnistuu yleensä vain luottokortilla maksaen. Kortilla kannattaa olla myös katetta reilusti yli vuokrauksen hinnan, sillä monesti kortilta otetaan katevaraukseksi vähintään osa omavastuusummasta.

Koska autovuokraamoilla ei ole varsinaisia toimipisteitä Ras Al Khaimahin lentoasemalla, ei vuokraaja valitettavasti juuri hyödy lentoterminaalissa sijaitsevista palveluista, kuten langattomasta verkosta tai ravintolapalveluista. Palvelujen määrä ja laatu vaihtelee vuokraamokohtaisesti yritysten omilla toimipisteillä suhteellisen paljon. Monella niistä on kuitenkin mahdollisuus asiointiin tarvittaessa ympäri vuorokauden ja vähintään suuren osan päivästä paikalla on myös henkilökuntaa auttamassa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Samoin suurimman osan palveluntarjoajista toimipisteillä on odotusajoiksi penkillisiä odotustiloja sekä saniteettitilat. Liikkuminen eri vuokraamojen toimipisteille pitää yleisesti Ras Al Khaimahin lentoasemalta tehdä taksikyydillä. Tämän lisäksi kaikkien autovuokraamojen tilat eivät ole esteettömiä ja tämä saattaa esimerkiksi tehdä liikuntarajoitteisen asioimisesta hankalampaa.


0

Ras Al Khaimah lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Ras Al Khaimah lentokenttä

Sunnycars

2 sijaintia

AWR Mobility L.L.C (Shift Car Rental)

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

INTERRENT

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Payless

1 sijainti

Shift Car Rental

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Ras Al Khaimah suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ras Al Khaimah

Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Yhdistyneet Arabiemiirikunnat eri alueilta, kuten Dubai, Abu Dhabi ja Ras Al Khaimah

Tutustu alueen Ras Al Khaimah muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ras Al Khaimah

Aloita matkan suunnittelu - Ras Al Khaimah lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Ras Al Khaimah lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Ras Al Khaimah lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.