Autonvuokraukset Libanonissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Libanonissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Beirut, Libanon
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Beirut, Libanon
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Libanon autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Faraya Mzaar Kfardebian37,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Libanon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Libanon

Autonvuokraus Libanon

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Libanon, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla City Car on eniten autonvuokrauspisteitä Libanon alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 7 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta City Car löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Libanon kaupungeista, kuten Beirut, jossa on 7 City Car toimipistettä.

Jos vuokraat auton kohteessa Libanon, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Libanon on saanut teiden laatupisteiksi 2,8 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Libanon sijan 118/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Libanon sisällä.

Maan Libanon laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,80‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Libanon sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Libanon alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

33 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Intermediate vieraillessaan Libanon tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Libanon vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 51 € päivässä Intermediate autosta.

Viime viikosta alkaen kohteessa Libanon bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,19 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Libanon, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,32 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,92 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Libanon

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Libanon

Tutustu alueen Lähi-itä muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Lähi-itä

Aloita matkan suunnittelu - Libanon


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Libanon käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Libanon, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Libanon autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Libanon momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Libanon vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Libanon.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.