Avis autonvuokraukset kaupungista Poitiers

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Poitiers

Poitiers, Vienne, Ranska
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Poitiers, Vienne, Ranska
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Poitiers Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Poitiers, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

2 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Poitiers

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Poitiers Biard lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Poitiers Biard lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Aeroport De Poitiers Biard.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Poitiers?

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Poitiers. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Poitiers alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Poitiers?

Avis toimii tällä hetkellä 3 toimipisteiden kautta kaupungissa Poitiers. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Poitiers sijaitsee osoitteessa 1 Rue Du Carreau. Viimeisten 12 kuukauden aikana 42 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Poitiers vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 1 Rue Du Carreau sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Poitiers hinnat?

autoa Poitiers hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Poitiers?

syyskuuta 2023 alkaen 32 toimijaa on valittavissa autoa Poitiers osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Poitiers?

Eri maissa, myös kohteessa Poitiers, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Poitiers?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Poitiers. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Poitiers

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.