Sunnycars autonvuokraukset kaupungista La Rochelle

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa La Rochelle

La Rochelle, Charente-Maritime, Ranska
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
La Rochelle, Charente-Maritime, Ranska
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

La Rochelle Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista La Rochelle, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa La Rochelle

Sunnycars haluaa varmistaa, että La Rochelle alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa La Rochelle vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sunnycars on 1 toimipaikkakentällä La Rochelle Laleu lentokenttä. Vuokraamo Sunnycars löytyy osoitteesta Aéroport de La Rochelle-Laleu.

Kaupungista La Rochelle löytyy Sunnycars vuokraamolta 6 toimipistettä. 45 Avenue du General de Gaulle on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 58 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista La Rochelle tekivät sen osoitteessa 45 Avenue du General de Gaulle sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Uusi-Akvitania

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Uusi-Akvitania