Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Lontoo London City lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Lontoo London City lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

ma 13.12.
Keskipäivä
to 16.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Lontoo London City lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Volkswagen Polo

22 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

42 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Volkswagen Golf

39 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Fiat 500

37 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Hyundai Accent

45 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Escape

41 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Opel Corsa

54 €/päivä
Pieni

7. suosituin

Mercedes-Benz C-Class

84 €/päivä
Pieni

8. suosituin

Ford Fiesta

37 €/päivä
Pieni

9. suosituin

Hyundai i10

37 €/päivä
Pieni

10. suosituin

Ford Focus Wagon

26 €/päivä
Pieni

11. suosituin

Citroen Berlingo

34 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Mitsubishi Galant

20 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Audi A3

35 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Nissan Qashqai

42 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Volkswagen Passat

39 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Skoda Octavia

55 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Ford Taurus

47 €/päivä
Keskikoko

6. suosituin

Volkswagen Passat Variant

57 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Ford Galaxy

52 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Audi A4

94 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Volkswagen Sharan

113 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Mercedes-Benz V-Class

79 €/päivä
Suuri

4. suosituin

Ford Explorer

86 €/päivä
Suuri

5. suosituin

BMW 3 Series

79 €/päivä
Suuri

6. suosituin

Mercedes-Benz C-Class Wagon

441 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
europcar

Europcar

London City Airport, King George V Dock, Silvertown, E16 2PX

Arviopisteet 10/10 1 arvostelu perusteella

Opel Corsa 6 €/pvä
Nissan Qashqai 12 €/pvä
Skoda Octavia 18 €/pvä
Volkswagen Sharan 54 €/pvä
Mercedes-Benz C-Class Wagon 161 €/pvä
avis

Avis

London City Airport, E16 2PX

Arviopisteet 9,2/10 1 arvostelu perusteella

Ford Focus 6 €/pvä
Volkswagen Golf 7 €/pvä
Audi A3 7 €/pvä
Fiat 500 10 €/pvä
Ford Fiesta 14 €/pvä
budget

Budget

London City Airport, E16 2PX

Arviopisteet 7,8/10 2 arvostelujen perusteella

Ford Escape 9 €/pvä
Hyundai i10 11 €/pvä
Hyundai Accent 11 €/pvä
Citroen Berlingo 14 €/pvä
Audi A4 18 €/pvä
hertz

Hertz

London City Airport, E16 2PX

Arviopisteet 6,1/10 7 arvostelujen perusteella

Mercedes-Benz V-Class 23 €/pvä
greenmotion

GREEN MOTION

London Regatta Centre, Dockside Road - In Terminal, E16 2QT

Arviopisteet 3,1/10 8 arvostelujen perusteella

Volkswagen Polo 6 €/pvä
Ford Focus Wagon 7 €/pvä
Volkswagen Passat 8 €/pvä
Ford Taurus 14 €/pvä
Mitsubishi Galant 19 €/pvä

Kuinka päästä Lontoon London Cityn lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Lontoon London City -lentokenttä (LCY) on yksi Lontoon alueen kuudesta lentokentästä. Se tarjoaa matkustajille monipuoliset palvelut, mukaan lukien erilaiset vuokra-autot. Löydät kentän vuokraamoista halvat vuokra-autot ja toisaalta myös ajoneuvot hieman vaativampaan tarpeeseen. Lentokentällä matkustajia palvelevat useat autovuokraamot, kuten Avis, Europcar, Hertz ja Budget Car Hire. Niiden palvelutiskit löytyvät vuokra-autokeskuksesta, joka sijaitsee lentokenttärakennuksen siivessä, aivan terminaalin vieressä. Lentokentän autonvuokraus on helposti saavutettavissa kävellen, ja esteetön reitti on myös liikuntaesteisten kuljettavissa. Vuokra-autokeskus on avoinna joka päivä, mutta aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän ja autovuokraamon mukaan. Monet vuokraavat auton ennakkoon verkossa, vaikkapa momondon avulla. Esimerkiksi tässä yhteydessä on hyvä tarkistaa kaikki vuokraukseen liittyvät yksityiskohdat, kuten vuokraamoiden aukioloajat. Usein vuokraamoiden kanssa voi sopia vuokra-auton noudosta ja palautuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella. Huomaathan, että lisäpalvelut saattavat olla maksullisia. Vuokra-autojen sijainti selviää viimeistään vuokra-autoa noudettaessa. Autojen pysäköintipaikat riippuvat vuokraamosta: toisten pysäköintialueet sijaitsevat terminaalirakennuksen edessä, toisten kohtuullisen kävelymatkan päässä. Voit myös tiedustella autovuokraamoilta ennakkoon auton tuomista terminaalirakennuksen eteen. Tästä peritään yleensä pieni lisämaksu.

Kuinka palautan vuokra-autoni Lontoon London Cityn -lentokentällä?

Vuokra-auton palauttamisessa noudatetaan autovuokraamon kanssa ennalta, yleensä viimeistään vuokraustilanteessa sovittuja yksityiskohtia. Mikäli suunnitelmiisi tulee muutoksia matkan aikana, olethan yhteydessä autovuokraamoon ja tiedustelet mahdollisuutta muutoksiin, esimerkiksi palautuspaikan vaihtamiseen toiseksi. London Cityn lentokentän pysäköintialueelta löytyy vuokra-autoille merkittyjä pysäköintipaikkoja. Pysäköintipaikkojen sijainti vaihtelee autovuokraamoittain, joten kysythän tarkemman palautuspaikan vuokra-auton noutaessasi. Osa pysäköintipaikoista sijaitsee terminaalin edessä, osa pienen kävelymatkan päässä. Vuokra-autokeskuksen autovuokraamot ottavat palautettavia autoja vastaan aukioloaikojensa puitteissa joka päivä. Voit myös tiedustella etukäteen mahdollisuutta auton palautukseen aukioloaikojen ulkopuolella. Osa vuokraamoista edellyttää auton palauttamista saman tasoisella, vajaalla tankillisella polttoainetta, kun autossa oli sen vuokratessa. Osa puolestaan edellyttää täyttä tankillista. Tämä ja muut yksityiskohdat selviävät yleensä viimeistään autoa vuokratessasi.


Lontoo London City lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Lontoon London Cityn lentokentältä?

Löysitkö hyviä autonvuokraustarjouksia? Tutustu ennen matkaa vielä siihen, mitä dokumentteja tarvitset mukaasi. Kun haluat vuokrata auton, tarvitset voimassa olevan ajokortin. Lontoon London City -lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä myös, että sinulla on ollut ajokortti hallussasi jo vähintään vuoden ajan ennen autonvuokrausta. Kansallisen ajokortin lisäksi tarvitaan yleensä kansainvälinen ajokortti – etenkin jos kansallista ajokorttiasi ei ole myönnetty EU-alueella. Ajokortin ohella tarvitset mukaasi myös passin tai virallisen henkilöllisyystodistuksen. Autovuokraamosta ja auton tyypistä riippuen ajoneuvon vuokraukseen vaaditaan yleensä vähintään esimerkiksi 21, 23 tai 25 vuoden ikää. Enimmäisikä vaihtelee usein 70–99 vuoden välillä. Nuorilta kuljettajilta ja seniorikuljettajilta saatetaan periä autonvuokrauksesta hieman normaalia korkeampi hinta. Vuokra-auton maksamiseen lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä credit- tai debit korttia. Jotkin vuokraamot kelpuuttavat vain yleisimmät luottokortit. Auton vuokrasumman perimisen lisäksi maksukortille tehdään vuokrauksen keston ajaksi katevaraus. Katevaraukseen sidottu rahasumma palautetaan kortillesi, kun olet palauttanut ajoneuvon moitteettomassa kunnossa ja muutenkin sopimuksen mukaisesti. Autovuokraamot edellyttävät usein esimerkiksi sitä, että palautat auton täydellä polttoainetankilla tai siten, että polttoainetta on tankissa saman verran kuin auton noutaessasi.

Mitä palveluja Lontoon London Cityn lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

London Cityn lentokentän autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen henkilökohtaista palvelua joka päivä. Aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän ja autovuokraamon mukaan, joten tiedot on hyvä tarkistaa ennakkoon esimerkiksi autovuokraamon verkkosivuilta. Usein matkustajat tekevät autonvuokrauksen jo ennen matkaa verkossa, jolloin myös autovuokraamojen aukioloajat ja muut yksityiskohdat käyvät selville. Mikäli tarvitsemasi tiedot eivät löydy helposti, voit tiedustella erikseen aukioloaikojen ulkopuolella tarjolla olevia palveluita, kuten auton noutoa tai palautusta muina aikoina. Vuokraamot tarjoavat myös monenlaisia muita lisäpalveluita. Vuokra-autoon voi kysyä esimerkiksi Wi-Fi-yhteyttä, GPS-navigointilaitetta, lastenistuinta tai vuorokauden ympäri voimassa olevaa turvaa auton rikkoontumisen varalle. Nämä palvelut ovat usein lisämaksullisia. Itse vuokra-autokeskus on myös liikuntaesteisten saavutettavissa.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä London City lentokenttä?

Voit valita 12 autovuokraamosta jos varaat auton kentällä London City lentokenttä. Suosituimmat niistä ovat Avis (London City Airport), GREEN MOTION (London Regatta Centre, Dockside Road - In Terminal) ja Budget (London City Airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä London City lentokenttä?

41 % käyttäjistämme etsivät luokan Pienikokoinen autoja kentällä London City lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Avis on suosituin vuokraamo kentällä London City lentokenttä, joka tarjoaa Pienikokoinen vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Pienikokoinen autonvuokraustarjoksia kentältä London City lentokenttä Avis tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 25 €/pvä. Jos etsit luokan Pienikokoinen autoja Ford Focus sekä Volkswagen Golf ovat suosituimmat automallit.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä London City lentokenttä?

Datamme mukaan automalli Opel Corsa on halvin vuokra-auto kentällä London City lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Europcar tarjoaa Opel Corsa autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 54 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Europcar Opel Corsa mallille on 27 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä London City lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä London City lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen noutopäivää kentältä London City lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 25 € per päivä, kun varaat yli 90 päivää etukäteen. 48 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä London City lentokenttä, ja vastaavasti 29 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden tammikuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 20 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä London City lentokenttä?

Europcar on suosituin autovuokraamo kentällä London City lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Europcar keskimääräiset arviopisteet ovat 10 perustuen 1 arvosteluun. Edellisen vuoden aikana 10 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Europcar auton. Muita kentän London City lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Avis pisteillä 9,2 perustuen 1 arvosteluun sekä Budget pisteillä 7,8 perustuen 2 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä London City lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä London City lentokenttä maksaa keskimäärin 44 € per päivä. Viikon kestävän autonvuokrauksen keskimääräinen hinta on 240 €. Jos vuokraat auton kentältä London City lentokenttä kuukaudeksi, on kokonaishinta keskimäärin 1515 €. Saatat löytää parempia vuokra-autotarjouksia riippuen siitä, minkä tyyppistä vuokra-autoa etsit ja minä ajankohtana matkustat.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

momondo-käyttäjien suosituin automallin lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä on Ford Focus ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen Golf. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus tarjouksia lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 42 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 6 € per päivä. Mallin Volkswagen Golf vuokraaminen lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä maksaa yleensä keskimäärin 39 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 7 € per päivä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on malli Audi A4 tarjolla vuokrattavaksi lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä keskimääräiseen 94 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Audi A4 vuokra-autojen saatavuus lentokentällä Lontoo London City lentoasema lentokenttä voi muuttua pikaisesti.


Autonvuokraus Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Lontoo London City lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00