Autonvuokraus Filippiinit

Autonvuokraus Filippiinit - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Filippiinit seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ke 2.2.
Keskipäivä
la 5.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Filippiinit: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
33 € - 49 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA FILIPPIINIT Manila 14 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Manila on yleensä halvinta maassa Filippiinit, jossa hinta per yö on keskimäärin 33 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA FILIPPIINIT General Santos 27% kalliimpi Kaupungissa General Santos on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Filippiinit maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 49 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: FILIPPIINIT Manila 66% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Manila kuin mistään muusta alueelta maan Filippiinit sisällä.

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Filippiinit ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

General Santos

33 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Cagayan de Oro

34 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Manila

38 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Filippiinit

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Filippiinit ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Filippiinien ainutlaatuiset liikennelait?

Filippiinit koostuu useista saarista, ja kätevin ja nopein keino koluta niitä ja liikkua paikasta toiseen, on autonvuokraus. Paikallinen julkinen liikenne voi olla hyvinkin sekavaa jopa filippiiniläisille, joten omalla autolla vältyt tältä ja voit kulkea vapaasti mielesi mukaan. Filippiineillä tiet ovat pääosin melko hyvässä kunnossa ja ajaminen sujuvaa, kunhan malttaa ajaa rauhallisesti eikä anna paikallisen aika ajoin kaoottiselta tuntuvan ajokulttuurin vaikuttaa itseensä liikaa. Filippiineillä, kuten Suomessakin, on oikeanpuoleinen liikenne ja turvavöiden käyttöpakko. Mobiililaitteita ei myöskään ole luvallista käyttää ajon aikana ilman hands free -ominaisuutta. Filippiinien teillä maksiminopeudet ovat hieman matalammat kuin Suomessa, joten niin maanteillä kuin kaupunkialueella kannattaa ajaa maltillisesti. Mikäli ajat Metro Manilan pääkaupunkialueella, on tärkeää muistaa sen erityinen numerokoodaussysteemi, jonka tarkoituksena on vähentää liikennettä teillä ja näin välttää suuria ruuhkia. Systeemi perustuu rekisterikilven viimeiseen numeroon ja kertoo päivän, jolloin sillä autolla ajaminen on kielletty. Esimerkiksi viimeisen numeron ollessa yksi tai kaksi, ajaminen autolla on kielletty maanantaisin. Tämä systeemi ei päde muualla Filippiineillä.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Filippiineillä?

Autonvuokraus Filippiineillä onnistuu ongelmitta, kunhan sinulla on tarvittavat dokumentit mukanasi. Jos haluat vuokrata auton, tarvitset passisi, luottokortin (Visa, Amex tai Mastercard) ja voimassa olevan ajokortin. Jos aiot viipyä Filippiineillä vain lyhyen aikaa, voit käyttää oman maasi ajokorttia, mutta kortin tietojen pitää olla englanniksi. Jos näin ei ole, tarvitset virallisen englanninkielisen käännöksen ajokortistasi. Jos taas  matkasi kestää useampia kuukausia, sinun täytyy hankkia paikallinen versio ajokortista Filippiinien liikenneviranomaiselta (Land Transportation Office eli LTO). Sinun tulee myös pitää passi, ajokortti ja vuokrausasiakirjat aina mukana ajaessasi. Ikäraja vuokraukseen vaihtelee autonvuokrausyhtiöstä toiseen. Useimmat velvoittavat joko 21 tai 25 vuoden ikää ja vähintään kolmen vuoden ajokokemusta, mutta joissakin yhtiöissä myös 18 vuoden ikä riittää. On siis hyvä tarkistaa jokaisen yhtiön säännöt erikseen ennen varauksen tekemistä. Vuokra-autojen vertailu etukäteen netissä on muutenkin suositeltavaa, niin löydät itsellesi sopivimman auton ja palvelut. Tärkeää on myös muistaa, että Filippiineillä käytetään edelleen paljon käteistä rahaa, ja joissain paikoissa saatetaan velvoittaa maksua käteisellä tai tiettyä summaa käteisvakuudeksi. Kannattaa siis tarkistaa tämäkin etukäteen ja tarvittaessa varata riittävästi käteistä mukaan.

Millä Filippiinien alueilla on eniten liikennettä?

Filippiinien ehdoton ongelma ruuhkien ja tukkoisen liikenteen suhteen on Metro Manilan pääkaupunkialue. Se on jo useana vuonna ollut yksi pahiten ruuhkaisista alueista maailmassa. Useat Manilan väylät ruuhkautuvat päivittäin, ja esimerkkejä pahimmista teistä ovat pääkaupunkia kiertävä EDSA kehävaltatie, Roxas bulevardi Manilasta Pasayhin sekä Osmeña valtatie Makatista. Paras vinkki ajamiseen Manilassa on yksinkertaisesti välttää sitä ja ajaa suosiolla pois kaupungista väljemmille teille ja seuduille. Myös muiden suurempien kaupunkien kuten Cebun ja Davaon seudut ovat ruuhkaisia ja usein tukossa. Myös toinen suurempi kaupunki eteläisellä Mindanaon saarella, Cagayan de Oro, kannattaa pitää mielessä. Kaupungin halki kulkeva Cagayan de Oro National Highway ruuhkautuu välillä niin pahoin, että sitä kutsutaan jopa paikalliseksi EDSAksi pääkaupungin pahamaineisen ruuhkatien mukaan. Suurten kaupunkien ulkopuolella ja maanteillä liikennettä ei ole niin paljoa, joten niillä saa ajaa suhteellisen rauhassa.

Mitkä ovat Filippiinien parhaat luonnonkauniit tiet?

Filippiinit koostuu vuoristoisista saarista, joten maa on täynnä näyttäviä ja kauniita teitä, jotka mutkittelevat vuorten lomitse tai kulkevat pitkin kaunista rantaviivaa meren äärellä. Tässä muutamia esimerkkejä ajelun arvoisista teistä. Yksi näyttävistä on Luzonin saarella oleva N955-valtatie, joka kulkee Villanuevan ja Claverian kaupunkien välillä. Tie tarjoaa upeat näkymät Balatukanin vuoristoon, joka on provinssin korkein. Matkalla on myös Claverian näköalatasanne, jolta voi ihastella maisemia kaikessa rauhassa. Samalta saarelta löytyy myös ehkä Filippiinien suosituin maisematie Daang Kalikasan, joka mutkittelee kumpuilevien vuorten halki korkeuksissa ja houkuttelee paikalle niin paikallisia kuin turisteja upeiden maisemien ansiosta. Tietä on myös kutsuttu yhdeksi vaarallisemmista, ja sitä onkin kunnostettu viime vuosina. Port Barton-San Jose Road Palawanin saarella tarjoaa kauniita ja vaihtuvia maisemia hieman syrjässä päävaltatieltä. Ennen kuin päätyy Port Bartonin valkohiekkaisille rannoille, tie kulkee halki niittyjen, pienten kylien ja vehreiden maatilojen. Baler-Casiguran Road Luzonin itäosassa kulkee pitkin rannikkoa Balerin surffikaupungista rauhallisempaan Casiguraniin. Upeat näköalat ja merellinen tunnelma on taattu tällä tiellä. Halvat vuokra-autot ovat oiva ja helppo keino päästä muun muassa näihin huikeisiin paikkoihin.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Filippiinit?

  Yhteensä 18 toimipisteillä ympäri Filippiinit, Hertz on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Cagayan de Oro on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Filippiinit käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Hertz 2 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Filippiinit?

  Maassa Filippiinit autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Filippiinit?

  Vuoden 2019 tietojen mukaan Filippiinit on rankattu 97 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 3,3/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Filippiinit?

  0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Filippiinit - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Filippiinit lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Filippiinitsisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Filippiinit?

  Mitä autonvuokraukseen maassa Filippiinit tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Economy. Itse asiassa 75 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 34 € päivässä.

 • Kuinka paljon maassa Filippiinit maksaa polttoaine?

  Viime viikolla bensiinin hinta maassa Filippiinit oli keskimäärin 1,03 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Tietojemme mukaan maan Filippiinit polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,30 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,28 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.Autonvuokraukset muissa kaupungeissa kohteessa Filippiinit

Tarvitsetko lisää kohdeideoita matkallesi kohteeseen Filippiinit? Löydä vuokra-autoja näistä suosituista kaupungeista ympäri maata

Autonvuokraus Aasia muilla alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän maan mielenkiintoisista alueista

Aasia: harkitse auton vuokraamista muualta

Etkö ole varma, haluatko vuokrata auton kohteessa Filippiinit? Nämä muut maat mantereella Aasia ovat myös selvittämisen arvoisia
Autonvuokraus Filippiinit
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00