Autonvuokraukset Filippiineillä

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Filippiineillä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Manila, Metro Manila, Filippiinit
24. maaliskuu — 31. maaliskuu
Sama palautus
Manila, Metro Manila, Filippiinit
pe 24/3
Keskipäivä
pe 31/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Filippiinit autonvuokraustiedot

Filippiinit koostuu useista saarista, ja kätevin ja nopein keino koluta niitä ja liikkua paikasta toiseen, on autonvuokraus. Paikallinen julkinen liikenne voi olla hyvinkin sekavaa jopa filippiiniläisille, joten omalla autolla vältyt tältä ja voit kulkea vapaasti mielesi mukaan. Filippiineillä tiet ovat pääosin melko hyvässä kunnossa ja ajaminen sujuvaa, kunhan malttaa ajaa rauhallisesti eikä anna paikallisen aika ajoin kaoottiselta tuntuvan ajokulttuurin vaikuttaa itseensä liikaa. Filippiineillä, kuten Suomessakin, on oikeanpuoleinen liikenne ja turvavöiden käyttöpakko. Mobiililaitteita ei myöskään ole luvallista käyttää ajon aikana ilman hands free -ominaisuutta. Filippiinien teillä maksiminopeudet ovat hieman matalammat kuin Suomessa, joten niin maanteillä kuin kaupunkialueella kannattaa ajaa maltillisesti. Mikäli ajat Metro Manilan pääkaupunkialueella, on tärkeää muistaa sen erityinen numerokoodaussysteemi, jonka tarkoituksena on vähentää liikennettä teillä ja näin välttää suuria ruuhkia. Systeemi perustuu rekisterikilven viimeiseen numeroon ja kertoo päivän, jolloin sillä autolla ajaminen on kielletty. Esimerkiksi viimeisen numeron ollessa yksi tai kaksi, ajaminen autolla on kielletty maanantaisin. Tämä systeemi ei päde muualla Filippiineillä.

Autonvuokraus Filippiineillä onnistuu ongelmitta, kunhan sinulla on tarvittavat dokumentit mukanasi. Jos haluat vuokrata auton, tarvitset passisi, luottokortin (Visa, Amex tai Mastercard) ja voimassa olevan ajokortin. Jos aiot viipyä Filippiineillä vain lyhyen aikaa, voit käyttää oman maasi ajokorttia, mutta kortin tietojen pitää olla englanniksi. Jos näin ei ole, tarvitset virallisen englanninkielisen käännöksen ajokortistasi. Jos taas  matkasi kestää useampia kuukausia, sinun täytyy hankkia paikallinen versio ajokortista Filippiinien liikenneviranomaiselta (Land Transportation Office eli LTO). Sinun tulee myös pitää passi, ajokortti ja vuokrausasiakirjat aina mukana ajaessasi. Ikäraja vuokraukseen vaihtelee autonvuokrausyhtiöstä toiseen. Useimmat velvoittavat joko 21 tai 25 vuoden ikää ja vähintään kolmen vuoden ajokokemusta, mutta joissakin yhtiöissä myös 18 vuoden ikä riittää. On siis hyvä tarkistaa jokaisen yhtiön säännöt erikseen ennen varauksen tekemistä. Vuokra-autojen vertailu etukäteen netissä on muutenkin suositeltavaa, niin löydät itsellesi sopivimman auton ja palvelut. Tärkeää on myös muistaa, että Filippiineillä käytetään edelleen paljon käteistä rahaa, ja joissain paikoissa saatetaan velvoittaa maksua käteisellä tai tiettyä summaa käteisvakuudeksi. Kannattaa siis tarkistaa tämäkin etukäteen ja tarvittaessa varata riittävästi käteistä mukaan.

Filippiinien ehdoton ongelma ruuhkien ja tukkoisen liikenteen suhteen on Metro Manilan pääkaupunkialue. Se on jo useana vuonna ollut yksi pahiten ruuhkaisista alueista maailmassa. Useat Manilan väylät ruuhkautuvat päivittäin, ja esimerkkejä pahimmista teistä ovat pääkaupunkia kiertävä EDSA kehävaltatie, Roxas bulevardi Manilasta Pasayhin sekä Osmeña valtatie Makatista. Paras vinkki ajamiseen Manilassa on yksinkertaisesti välttää sitä ja ajaa suosiolla pois kaupungista väljemmille teille ja seuduille. Myös muiden suurempien kaupunkien kuten Cebun ja Davaon seudut ovat ruuhkaisia ja usein tukossa. Myös toinen suurempi kaupunki eteläisellä Mindanaon saarella, Cagayan de Oro, kannattaa pitää mielessä. Kaupungin halki kulkeva Cagayan de Oro National Highway ruuhkautuu välillä niin pahoin, että sitä kutsutaan jopa paikalliseksi EDSAksi pääkaupungin pahamaineisen ruuhkatien mukaan. Suurten kaupunkien ulkopuolella ja maanteillä liikennettä ei ole niin paljoa, joten niillä saa ajaa suhteellisen rauhassa.

Filippiinit koostuu vuoristoisista saarista, joten maa on täynnä näyttäviä ja kauniita teitä, jotka mutkittelevat vuorten lomitse tai kulkevat pitkin kaunista rantaviivaa meren äärellä. Tässä muutamia esimerkkejä ajelun arvoisista teistä. Yksi näyttävistä on Luzonin saarella oleva N955-valtatie, joka kulkee Villanuevan ja Claverian kaupunkien välillä. Tie tarjoaa upeat näkymät Balatukanin vuoristoon, joka on provinssin korkein. Matkalla on myös Claverian näköalatasanne, jolta voi ihastella maisemia kaikessa rauhassa. Samalta saarelta löytyy myös ehkä Filippiinien suosituin maisematie Daang Kalikasan, joka mutkittelee kumpuilevien vuorten halki korkeuksissa ja houkuttelee paikalle niin paikallisia kuin turisteja upeiden maisemien ansiosta. Tietä on myös kutsuttu yhdeksi vaarallisemmista, ja sitä onkin kunnostettu viime vuosina. Port Barton-San Jose Road Palawanin saarella tarjoaa kauniita ja vaihtuvia maisemia hieman syrjässä päävaltatieltä. Ennen kuin päätyy Port Bartonin valkohiekkaisille rannoille, tie kulkee halki niittyjen, pienten kylien ja vehreiden maatilojen. Baler-Casiguran Road Luzonin itäosassa kulkee pitkin rannikkoa Balerin surffikaupungista rauhallisempaan Casiguraniin. Upeat näköalat ja merellinen tunnelma on taattu tällä tiellä. Halvat vuokra-autot ovat oiva ja helppo keino päästä muun muassa näihin huikeisiin paikkoihin.


Autonvuokraustarjoukset Filippiinit

Löydä kohteesta Filippiinit juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

31 € - 57 €

Kaikki autotyypit

31 € - 82 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Filippiinit on 31 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Filippiinit on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Filippiinit. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Filippiinit voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Filippiinit autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Filippiinit

Hertz

24 sijaintia

Thrifty

20 sijaintia

Dollar

19 sijaintia

Europcar

18 sijaintia

keddy by Europcar

16 sijaintia

Avis

14 sijaintia

Budget

7 sijaintia

Viajero Rent A Car

7 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Filippiinit autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Mall of Asia Arena3,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Mall of Asia Arena570,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Mall of Asia Arena85,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Filippiinit suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Filippiinit

Autonvuokraus Filippiinit

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Filippiinit, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Yhteensä 24 toimipisteillä ympäri Filippiinit, Hertz on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Manila on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Filippiinit käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Hertz 4 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Maassa Filippiinit autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Filippiinit on rankattu 97 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 3,3/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Filippiinit - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Filippiinit lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Filippiinitsisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Mitä autonvuokraukseen maassa Filippiinit tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Edullinen. Itse asiassa 32 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 52 € päivässä.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Filippiinit oli keskimäärin 1,07 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Tietojemme mukaan maan Filippiinit polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Kuwait bensa maksaa halvimmillaan 0,33 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,78 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Autonvuokraukset suosituilla Filippiinit alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Filippiinit mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Filippiinit

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Filippiinit

Autonvuokraukset kaupungin Filippiinit suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Filippiinit lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Filippiinit


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Filippiinit, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Filippiinit helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Filippiinit tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Filippiinit.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Filippiinit.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Filippiinit autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.