Autonvuokraukset Sri Lankassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Sri Lankassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Colombo, Sri Lanka
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Colombo, Sri Lanka
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Sri Lanka autonvuokrauspaikkoja

Vuokraa auto läheltä kohteen Sri Lanka suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sri Lanka

Autonvuokraus Sri Lanka

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sri Lanka, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

SR RENT A CAR omistaa enemmän toimipaikkoja maan Sri Lanka sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 23 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Colombo on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Sri Lanka käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä SR RENT A CAR 22 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Maassa Sri Lanka autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Sri Lanka on rankattu 27 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 5,2/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Sri Lanka on 0,80‰. Maan Sri Lanka eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Huomioithan, että maassa 21 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Sri Lanka ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Mitä autonvuokraukseen maassa Sri Lanka tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Intermediate. Itse asiassa 66 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 25 € päivässä.

Bensiini maassa Sri Lanka maksoi 1,20 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Sri Lanka muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,31 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,85 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Sri Lanka

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Sri Lanka

Aloita matkan suunnittelu - Sri Lanka


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Sri Lanka. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Sri Lanka suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Sri Lanka, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Sri Lanka.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Sri Lanka vuokra-autoille.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Sri Lanka vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.