Autonvuokraus Turkki Istanbul Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä vuokra-autoista

pe 17.12.
Keskipäivä
ma 20.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Fiat Panda

14 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Hyundai Accent

21 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Ford Focus

21 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Nissan Qashqai

37 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Ford Fiesta

18 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Opel Corsa

18 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Volkswagen Polo

19 €/päivä
Pieni

7. suosituin

Hyundai i10

279 €/päivä
Pieni

8. suosituin

Ford Escape

29 €/päivä
Pieni

9. suosituin

Ford Transit

47 €/päivä
Pieni

10. suosituin

Volkswagen Golf

36 €/päivä
Pieni

11. suosituin

Nissan Juke

30 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Skoda Octavia Combi

20 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Mercedes-Benz V-Class

100 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Ford Taurus

45 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Skoda Octavia

29 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Volkswagen Passat

32 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Opel Zafira Tourer

39 €/päivä
Keskikoko

6. suosituin

Mitsubishi Galant

34 €/päivä
Keskikoko

7. suosituin

Volkswagen Passat Variant

30 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Ford Explorer

45 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Mercedes-Benz C-Class

53 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Audi A4

60 €/päivä
Suuri

3. suosituin

BMW 5 Series

119 €/päivä
Suuri

4. suosituin

BMW 3 Series

54 €/päivä
Suuri

5. suosituin

BMW X1

48 €/päivä
Suuri

6. suosituin

Audi Q7

141 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
avis

Avis

Sabiha Gokcen Apt, 34149

Arviopisteet 8,3/10 9 arvostelujen perusteella

Opel Zafira Tourer 18 €/pvä
BMW 3 Series 47 €/pvä
BMW 5 Series 49 €/pvä
alamo

Alamo

Sabiha Gokcen Airport, 34912

Arviopisteet 6,6/10 3 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 4 €/pvä
Volkswagen Passat 11 €/pvä
Ford Transit 19 €/pvä
Ford Ka 20 €/pvä
Volkswagen Golf 29 €/pvä
budget

Budget

Sabiha Gokcen Havalimani Ic, 34149

Arviopisteet 6,4/10 8 arvostelujen perusteella

Ford Focus 5 €/pvä
Ford Fiesta 8 €/pvä
Ford Taurus 34 €/pvä
circular

CIRCULAR

Istanbul Sabiha Gokcen Airport International Arrivals Hall, 34180

Arviopisteet 6,2/10 4 arvostelujen perusteella

Hyundai i10 10 €/pvä
Skoda Octavia Combi 14 €/pvä
Ford Escape 14 €/pvä
Ford Focus Wagon 20 €/pvä
Citroen Berlingo 23 €/pvä
greenmotion

GREEN MOTION

Domestic Arrivals Terminal, 34906

Arviopisteet 4/10 1 arvostelu perusteella

Volkswagen Polo 12 €/pvä
Mitsubishi Galant 28 €/pvä

Kuinka päästä Istanbulin Sabiha Gokcen lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Istanbulin Sabiha Gokcen lentoasema sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella. Sijainnin takia on vuokra-auto kätevä tapa liikkua Istanbulissa, ja auton voi vuokrata kätevästi kentältä. Istanbulin Sabiha Gokcen kansainvälisellä lentokentällä autovuokraamot ovat niin kansainvälisesti toimivia autovuokraamoketjuja kuin myös paikallisia vuokraamoja. Löydät turkkilaiselta lentokentältä laadukkaat autot tunnetuilta autovuokraamoilta kuten Alamo, Avis, Hertz ja Enterprise. Lentokentän autonvuokrauskeskus sijaitsee heti saapuvien lentojen aulassa. Löydät palvelupisteet seuraamalla lentokentän selkeitä opasteita. Auton voi varata myös ennakkoon, jolloin vuokra-auto odottaa sinua jo valmiina lentokentällä. Ennakkovaraus netin kautta on suositeltava, sillä näin voit varmistaa, että saat käyttöösi mieleisesi auton. Yleensä ennakkoon varatut autot tulevat myös edullisemmiksi kuin lentokentällä tehdyt varaukset. Tutustu lentoaseman vuokra-autotarjontaan kätevästi esimerkiksi momondon avulla.

Kuinka palautan vuokra-autoni Istanbulin Sabiha Gokcen lentokentälle?

Istanbul Sabiha Cokcen lentokentällä voi valita useiden kymmenien autovuokraamoiden välillä, kuten Avis, Hertz, Sixt ja Europcar. Autovuokraamoiden palvelupisteet löytyvät heti terminaalin aulasta ja vuokra-autot lentokentän läheisyydestä. Myös palautus on helppoa. Yleensä auto palautetaan samaan paikkaan, mistä se on noudettukin. Lentokentällä on selkeät ajo-ohjeet vuokra-autokeskukseen. Yleensä vuokraamoiden palvelupisteet ovat auki vuoden jokaisena päivänä, ja auton palautus on mahdollista mihin kellonaikaan tahansa. Auton palauttamisesta – ajasta ja tarkasta paikasta – kannattaa kuitenkin sopia vuokrauksen yhteydessä. Aina, jos vuokra-auto palautetaan myöhässä, voi autovuokraamo periä sinulta maksun yhdestä kokonaisesta lisäpäivästä. Ennen kuin palautat auton, tarkista sopimuksesta tuleeko bensatankin olla täynnä vai ei. Jos vuokraamo joutuu itse hoitamaan tankkauksen, peritään siitä lisämaksu. Tarkista myös auton kunto, sillä vuokrauksen aikana syntyneet naarmut tai vahingot peritään vuokraajalta, jos autolle otettu vakuutus ei kata niitä. Tavallisesti matkavakuutus ei korvaa vuokra-autolle sattuneita vahinkoja, joten lisävakuutus on ehdottomasti tarpeen autoa vuokratessa.


Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Istanbulin Sabiha Gokcen lentokentältä?

Jotta voit vuokrata auton Turkissa, on sinun oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi ajokorttisi on täytynyt olla voimassa vähintään vuoden ajan. Osa autovuokraamoista vaatii kuskeilta korkeampaa ikää (esimerkiksi 25 vuotta) varsinkin, jos olet harkitsemassa kalliimpaa automallia. Ota myös huomioon, että alle 25-vuotiailta asiakkailta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu, mikä nostaa selvästi vuokrauksen hintaa. Autonvuokraus ei ole välttämättä Turkissa mahdollista, jos kuski on yli 70-vuotias. Monilla vuokraamoilla on sekä ylä- että alaikäraja. Suomesta saapuneilta matkailijoilta pyydetään autovuokraamossa yleensä vain suomalainen ajokortti. Jos matkailija saapuu Euroopan ulkopuolelta, on kansainvälinen ajokortti yleensä tarpeen – etenkin jos ajokorttisi on kirjoitettu muilla kuin latinalaisilla kirjaimilla. Vaikka suomalainen ajokortti riittäisi yksinään, on kansainvälinen ajokortti eduksi – etenkin jos poliisi jostain syystä pysäyttää sinut liikenteessä. Autovuokraamot tarkistavat passisi, ja lisäksi mukana on oltava omissa nimissäsi oleva luottokortti. Autonvuokraus vaatii usein vakuutena luottokorttia. Muista, että autonvuokraus on helppo tehdä myös ennen matkaa – todennäköistä on, että saat tällöin parhaat autonvuokraustarjoukset ja halvat vuokra-autot.

Mitä palveluja Istanbul Sabiha Gokcen lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Koska autovuokraamot sijaitsevat Istanbul Sabiha Cokcen lentokentän saapuvien lentojen aulassa, myös liikkumisesteisten on helppo asioida autovuokraamoiden palvelupisteillä. Palvelupisteille on myös estoton pääsy, jos liikut vaikkapa pyörätuolilla. Kun olet varannut vuokra-auton ennakkoon verkossa, sinua voidaan tarvittaessa odottaa jo valmiina kentällä nimikyltin kanssa, joten pääset heti jatkamaan matkaa hotellille. Jos haluat auton valmiiksi terminaalin eteen, peritään toimituspalvelusta kuitenkin yleensä lisämaksu. Jos päätät vasta kentällä, että haluat vuokrata auton, voit tutkia tarjontaa tai hintoja lentokentän ilmaisen nettiyhteyden avulla.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä?

Voit valita 59 autovuokraamosta jos varaat auton kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä. Suosituimmat niistä ovat Alamo (Sabiha Gokcen Airport), Budget (Sabiha Gokcen Havalimani Ic) ja GREEN MOTION (Domestic Arrivals Terminal).

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä?

Käyttäjiemme mukaan Edullinen ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentälläSabiha Gokcen lentokenttä. 71 % käyttäjistä, jotka etsivät vuoktra-autoja kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä hakivat tämän tyyppistä ajoneuvoa kuluneen vuoden aikana. Budget on suosituin autovuokraamo, jolla on Edullinen autoja saatavilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet Edullinen autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 € per päivä vuokraamolta Budget. Hyundai Accent ja Ford Focus ovat molemmat suosittuja automalleja jos aiot vuokrata yhden Edullinen ajoneuvoista kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä?

Halvin vuokra-auto kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä on vuokraamolta Alamo löytyvä Hyundai Accent, ja sen keskimääräinen hinta on 21 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Hyundai Accent vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 17 €/pvä vuokraamolta Alamo. Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä?

Varauksen tekeminen 42 päivää ennen noutopäivää on paras aika vuokrata auto kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä. Keskimääräiset päivittäiset vuokrahinnat ovat 19 €, jos vuokraat auton 42 päivää etukäteen. 54 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä, ja vastaavasti 21 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden helmikuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 17 €/päivä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä?

momondon käyttäjät ovat arvioineet Avis parhaimmaksi vuokraamoksi kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä pisteillä 8,3 yhteensä 9 henkilöiden mukaan. 1 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä valitsivat vuokraamon Avis kuluneen vuoden aikana. momondon käyttäjien mukaan seuraavaksi parhaimmat vuokraamot ovat Sixt (7,7 pisteillä perustuen 3 arvosteluihin), ja Hertz (7,2 pisteillä perustuen 3 arvosteluihin).

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Sabiha Gokcen lentokenttä maksaa keskimäärin 31 €/pvä. Autonvuokraus viikoksi maksaa keskimäärin 212 €. Jos haluat vuokrata auton kentältä Sabiha Gokcen lentokenttä kuukaudeksi käyttäjämme maksavat yleensä keskimäärin 1450 €. Nämä hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Kun vuokraat autoa lentokentältä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Accent keskimääräiseen hintaan 21 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Focus 21 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja lentokentältä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä ja Ford Focus hintaan 5 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä?

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 lentokentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä, niin Alamo on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot lentokentällä Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä vuokraamolta Alamo ovat keskimäärin 60 € per päivä.


Autonvuokraus Turkki Istanbul Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00