Hertz autonvuokraukset kaupungista Louisville

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Louisville

Louisville, KY, Yhdysvallat
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Louisville, KY, Yhdysvallat
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Louisville Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Louisville, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Louisville

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Louisville Intl. lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Louisville Intl. lentokenttä (600 Terminal Drive Ste 11).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Louisville?

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Louisville maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Louisville kuukauden lokakuu aikana?

Suuri vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Louisville kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Hertz Suuri autot maksavat keskimäärin 66 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 66 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Louisville?

Kaupungista Louisville löytyy Hertz vuokraamolta 4 toimipistettä. 1215 S Hurstbourne Pky on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 62 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Louisville tekivät sen osoitteessa 1215 S Hurstbourne Pky sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Louisville hinnat?

autoa Louisville hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Louisville?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Louisville osiossa on 37 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Louisville?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Louisville. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Louisville?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Louisville. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ -, HERTZ -, sekä HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Louisville

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.