Hertz autonvuokraukset kaupungista Columbia

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Columbia

Columbia, SC, Yhdysvallat
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Columbia, SC, Yhdysvallat
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Columbia Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Columbia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,1

Value

5,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Columbia

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Columbia Metropolitan lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Columbia Metropolitan lentokenttä (3000 Aviation Way).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Columbia?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Columbia (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Columbia?

Vuokraamolla Hertz on 7 toimipistettä kaupungissa Columbia. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Columbia sijaitsee osoitteessa 4016 Fernandina Road. 61 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Columbia teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Columbia hinnat?

autoa Columbia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Columbia?

syyskuuta 2023 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Columbia osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Columbia?

Eri maissa, myös kohteessa Columbia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Columbia?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Columbia, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ -, HERTZ -, sekä HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Columbia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.