Autonvuokraus Colonia del Sacramento, Uruguay

Haussa halpa vuokra-auto Colonia del Sacramento, Uruguay? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Colonia del Sacramento, Uruguay
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Colonia del Sacramento, Uruguay
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Colonia del Sacramento: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Colonia del Sacramento, Uruguay
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

4,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Autonvuokraus Colonia del Sacramento

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Colonia del Sacramento noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Colonia del Sacramento noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Thrifty, Avis ja Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Colonia del Sacramento. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Colonia del Sacramento, Uruguay autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Colonia del Sacramento olevat suositut autovuokraamot, kuten Thrifty, Avis ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Colonia del Sacramento, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Colonia del Sacramento, Uruguay?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Colonia del Sacramento on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Colonia del Sacramento ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Colonia del Sacramento?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Colonia del Sacramento, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Accent keskimääräiseen hintaan 56 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Renault Clio 43 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja kaupungista Colonia del Sacramento niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 €/pvä ja Renault Clio hintaan 18 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Colonia del Sacramento kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Colonia del Sacramento.