Avis autonvuokraukset kaupungista Portland

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Portland

Portland, OR, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Portland, OR, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Portland Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Portland, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,6

Value

6,4

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Portland

Kaikissa Avis vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Portland on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Avis sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Portland:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Avis löytyy kentältä Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat 7240 Ne Airport Way.

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Portland. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Portland alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Harkitse Standardi vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Portland syyskuu aikana. Kun vuokraat Standardi autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 105 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 98 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Standardi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Vuokraamolla Avis on 5 toimipistettä kaupungissa Portland. Heidän 7240 Ne Airport Way toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 42 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa Portland, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis 7240 Ne Airport Way toimipisteestä.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Seattle, sekä Las Vegas