Avis autonvuokraukset kaupungista Portland

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Portland

Portland, OR, Yhdysvallat
4. December — 11. December
Portland, OR, Yhdysvallat
Mon 4/12
Keskipäivä
Mon 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Portland Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Portland, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,2

Value

7,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Portland

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Avis löytyy kentältä Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat 7240 Ne Airport Way.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Portland?

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Portland. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Portland alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Portland kuukauden joulukuu aikana?

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Portland joulukuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden joulukuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 125 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 123 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Portland?

Vuokraamolla Avis on 5 toimipistettä kaupungissa Portland. Heidän 7240 Ne Airport Way toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa Portland, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis 7240 Ne Airport Way toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Portland hinnat?

autoa Portland hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Portland?

marraskuuta 2023 alkaen 48 toimijaa on valittavissa autoa Portland osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Portland?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Portland. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Portland?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Portland. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Portland

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.