Avis autonvuokraukset kaupungista Seattle

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Seattle

Seattle, WA, Yhdysvallat
13. joulukuu — 20. joulukuu
Seattle, WA, Yhdysvallat
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Seattle Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Seattle, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,9

Value

7,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Seattle

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema lentokenttä (3150 South 160th Street).

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Seattle?

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Seattle maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Seattle kuukauden tammikuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 65 €/päivä, Standardi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Seattle tammikuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Seattle niinkin alhaiseen hintaan kuin 65 €/päivä, mikä on halvin Standardi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen tammikuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Seattle?

Avis toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Seattle. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Seattle sijaitsee osoitteessa 3150 South 160th Street. Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Seattle vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 3150 South 160th Street sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Seattle hinnat?

autoa Seattle hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Seattle?

64 toimijaa on valittavissa autoa Seattle joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Seattle?

Eri maissa, myös kohteessa Seattle, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Seattle?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Seattle, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Seattle

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.