Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja Ukraine International Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 26/5
su 2/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoja lentoyhtiöllä Ukraine International Airlines lentämisestä

Mikä kanta-asiakasohjelma on Ukraine International Airlines -lentoyhtiöllä?

Ukraine International Airlinesin (UIA) virallisen kanta-asiakasohjelman nimi on Panorama Club. Kuka tahansa voi liittyä tähän ohjelmaan. Kanta-asiakasohjelmaan liittyminen on helppoa ja kannattavaa, jos haluaa ansaita lennoista mukavia etuja. Ukraine International Airlinesin (UIA) lennot on helppo varata ja yhtiö tarjoaa lentoja monipuolisesti eri puolille maailmaa. Kanta-asiakasjärjestelmän kautta lentomailien kerääminen on hauskaa. Järjestelmä on helposti ymmärrettävä ja läpinäkyvä. Lentomailien käyttäminen on yhtä helppoa ja joustavaa kuin rahalla maksaminen. Jos lennät paljon, ansaitset rahanarvoisia etuja kuulumalla kanta-asiakasohjelmaan. Muista vain ilmoittaa kortin numero samalla, kun varaat lennot Ukraine International Airlinesilta (UIA), niin mailien kertyminen alkaa saman tien. Kanta-asiakasohjelmasta on käyttäjälleen myös paljon muita etuja. Voit esimerkiksi tilata etukäteen ateriasi lennolle tai ottaa ylimääräisiä matkatavaroita mukaan. Tämän lisäksi voit valita esimerkiksi istumapaikkasi lennolta.

Kuinka paljon matkatavaroita voin ottaa mukaan Ukraine International Airlinesin kanssa?

Ukraine International Airlinesin (UIA) lennoille voit ottaa mukaan 23 kg painavan matkatavaran. Jos matkustat business-luokassa, matkatavara voi painaa 32 kg. Matkustamoon otettava käsimatkatavara saa painaa korkeintaan seitsemän kiloa. Jos lennät business-luokassa, käsimatkatavarat voivat painaa korkeintaan 12 kg. Tämän lisäksi voit ottaa mukaan toisen viiden kilon käsimatkatavaran. Jos kuljetat soittimia tai suuria urheiluvälineitä, niistä tulee maksaa lisämaksua. Ukraine International Airlinesin varauksen voi muuttaa yhtiön verkkosivujen kautta. Muista kuitenkin tehdä kaikki muutokset viimeistään vuorokautta ennen lähtöä. Kaikista lisäkiloista matkatavaroissa tulee maksaa etukäteen lisämaksua.

Voinko lentää lemmikin kanssa Ukraine International Airlinesin kanssa?

Ukraine International Airlinesin (UIA) lennoille voi ottaa mukaan lemmikin. Ota huomioon, että matkustamossa voi kuljettaa vain kissoja ja koiria. Niiden tulee puhtaita ja terveitä. Kopin, jossa lemmikki matkustaa, tulee olla umpinainen eikä se saa vuotaa. Matkustamoon voit ottaa mukaasi vain yhden lemmikin kuljetuskopin. Muista myös ilmoittaa lemmikistä hyvissä ajoin lentoyhtiölle. Jos kuulut Panorama Clubin kanta-asiakasohjelmaan, voit ottaa lemmikin mukaan jopa matkustamoon. Matkustamoon voit ottaa lemmikin häkissä, jolla on painoa yhdessä lemmikin kanssa korkeintaan 10 kg. Lastiruumaan voit ottaa mukaan häkissä korkeintaan 75 kg painavan lemmikin. Huomioi, että ainoastaan aikuinen matkustaja voi ottaa mukaansa lemmikin. Lemmikkien kanssa matkustajien tulee myös tuoda mukanaan kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka kohdemaassa tarvitaan. Niihin kuuluvat esimerkiksi rokotus- tai terveystodistus.

Miten tarkistan Ukraine International Airlines lennon tilan?

Tarkista Ukraine International Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Ukraine International Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Ukraine International Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Ukraine International Airlines lentoyhtiölle numeroon +358 10 5746572 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flyUIA.com.

Mitkä ovat lentoyhtiön Ukraine International Airlines hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Ukraine International Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x10 cm.


Ukraine International Airlines arvostelut

6,5
OKPerustuu 300 vahvistettuun arvosteluihin
5,9Viihde
7,1Henkilökunta
6,3Mukavuus
6,7Koneeseennousu
5,8Ateriat


Ukraine International Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Ukraine International Airlines lennon tila
ti 5/21

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
su 26/5
su 2/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.