Varaa lentoja Ukraine International Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tietoa kohteesta Ukraine International Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Ukraine International Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

288 €

Suosituin reitti

MXP lento kohteeseen DEL

Lyhin lento

15t 25m

Pisin lento

33t 50m
Halvin Ukraine International Airlines lentämä reitti on Milano Malpensa - New Delhi Indira Gandhi Intl hintaan 288 €
Lento kohteesta Milano Malpensa kohteeseen New Delhi Indira Gandhi Intl on tällä hetkellä suosituin Ukraine International Airlines reitti
Nopein Ukraine International Airlines lentoreitti on New York (JFK) - Tel Aviv (TLV) ja sen kesto on 15t 25m
Pisin Ukraine International Airlines lentämä reitti on Pariisi (CDG) - New Delhi (DEL) ja se kestää 33t 50m

Ukraine International Airlines arvostelut

7,7
HyväPerustuu 15 vahvistettuun arvosteluihin
7,4Mukavuus
6,5Ateriat
7,7Kokonaisarvosana
5,9Viihde
7,4Koneeseennousu
8,1Henkilökunta

Järjestä:
Päivämäärä

Tietoja lentoyhtiöllä Ukraine International Airlines lentämisestä

Ukraine International Airlinesin (UIA) virallisen kanta-asiakasohjelman nimi on Panorama Club. Kuka tahansa voi liittyä tähän ohjelmaan. Kanta-asiakasohjelmaan liittyminen on helppoa ja kannattavaa, jos haluaa ansaita lennoista mukavia etuja. Ukraine International Airlinesin (UIA) lennot on helppo varata ja yhtiö tarjoaa lentoja monipuolisesti eri puolille maailmaa. Kanta-asiakasjärjestelmän kautta lentomailien kerääminen on hauskaa. Järjestelmä on helposti ymmärrettävä ja läpinäkyvä. Lentomailien käyttäminen on yhtä helppoa ja joustavaa kuin rahalla maksaminen. Jos lennät paljon, ansaitset rahanarvoisia etuja kuulumalla kanta-asiakasohjelmaan. Muista vain ilmoittaa kortin numero samalla, kun varaat lennot Ukraine International Airlinesilta (UIA), niin mailien kertyminen alkaa saman tien. Kanta-asiakasohjelmasta on käyttäjälleen myös paljon muita etuja. Voit esimerkiksi tilata etukäteen ateriasi lennolle tai ottaa ylimääräisiä matkatavaroita mukaan. Tämän lisäksi voit valita esimerkiksi istumapaikkasi lennolta.

Ukraine International Airlinesin (UIA) lennoille voit ottaa mukaan 23 kg painavan matkatavaran. Jos matkustat business-luokassa, matkatavara voi painaa 32 kg. Matkustamoon otettava käsimatkatavara saa painaa korkeintaan seitsemän kiloa. Jos lennät business-luokassa, käsimatkatavarat voivat painaa korkeintaan 12 kg. Tämän lisäksi voit ottaa mukaan toisen viiden kilon käsimatkatavaran. Jos kuljetat soittimia tai suuria urheiluvälineitä, niistä tulee maksaa lisämaksua. Ukraine International Airlinesin varauksen voi muuttaa yhtiön verkkosivujen kautta. Muista kuitenkin tehdä kaikki muutokset viimeistään vuorokautta ennen lähtöä. Kaikista lisäkiloista matkatavaroissa tulee maksaa etukäteen lisämaksua.

Ukraine International Airlinesin (UIA) lennoille voi ottaa mukaan lemmikin. Ota huomioon, että matkustamossa voi kuljettaa vain kissoja ja koiria. Niiden tulee puhtaita ja terveitä. Kopin, jossa lemmikki matkustaa, tulee olla umpinainen eikä se saa vuotaa. Matkustamoon voit ottaa mukaasi vain yhden lemmikin kuljetuskopin. Muista myös ilmoittaa lemmikistä hyvissä ajoin lentoyhtiölle. Jos kuulut Panorama Clubin kanta-asiakasohjelmaan, voit ottaa lemmikin mukaan jopa matkustamoon. Matkustamoon voit ottaa lemmikin häkissä, jolla on painoa yhdessä lemmikin kanssa korkeintaan 10 kg. Lastiruumaan voit ottaa mukaan häkissä korkeintaan 75 kg painavan lemmikin. Huomioi, että ainoastaan aikuinen matkustaja voi ottaa mukaansa lemmikin. Lemmikkien kanssa matkustajien tulee myös tuoda mukanaan kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka kohdemaassa tarvitaan. Niihin kuuluvat esimerkiksi rokotus- tai terveystodistus.

Kiova Boryspil, Istanbul ja Tel Aviv Ben Gurion Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Ukraine International Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Ukraine International Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Ukraine International Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Ukraine International Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Ukraine International Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Ukraine International Airlines lentoyhtiölle numeroon +358 10 5746572 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flyUIA.com.

Tällä hetkellä Ukraine International Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x10 cm.


Suositut kohteet, joihin Ukraine International Airlines lentää

Etsi Ukraine International Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

Suositut kansainväliset Ukraine International Airlines lennot

Haluatko lentää alueen Ukraina rajojen ulkopuolelle? Varaa Ukraine International Airlines kansainvälinen lento näihin suosittuihin kohteisiin

Ukraine International Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Ukraine International Airlines lennon tila
ke 12/7