Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Norra lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 21/4
su 28/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Norra arvostelut

8,2
Erittäin hyväPerustuu 48 vahvistettuun arvosteluihin
8,1Ateriat
7,7Viihde
8,1Mukavuus
8,3Koneeseennousu
9,0Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Norra lentämisestä

Kuinka paljon aikaisemmin ennen Nordic Regional Airlinesin lentoa tulee saapua kentälle?

Norran liikennöimillä lennoilla noudatetaan Finnairin lähtöselvitysohjeita. Lähtöselvityksen voi tehdä internetin kautta esimerkiksi tietokoneella tai matkapuhelimella enintään 36 tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvitys onnistuu myös Finnairin mobiilisovelluksella. Jos check-in on tehty netin kautta, voit kentällä vain jättää matkatavarat baggage drop -tiskille ja suunnata e-lipun kanssa portille. Kentällä kannattaa kuitenkin olla ajoissa ruuhkien varalta. Mikäli teet lähtöselvityksen lentokentällä, tarkista lähtökentän kotisivuilta, kuinka aikaisin lentoasemalla suositellaan olemaan. Helsinki-Vantaalla check-in-prosessia nopeuttavat lähtöselvitysautomaatit.

Lentolipun peruminen tai muuttaminen Nordic Regional Airlinesilla?

Lentovarauksen voi perua Finnairin kotisivuilla Varaukseni-osion kautta. Matkustajan oikeus hyvitykseen matkan hinnasta riippuu hänen ostamastaan lipputyypistä. Jos olet ostanut lentolipun suoraan Finnairilta, voit hakea myös Norran liikennöimien lentojen käyttämättömistä lipuista takaisinmaksua Finnairin kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Mikäli kyseessä on lomalento, joka on ostettu esimerkiksi matkatoimistolta, on yhteys peruutustapauksessa otettava lennon myyjään. Mahdollisuudet muuttaa lippua riippuvat lipputyypistä. Jos ostamassasi lipputyypissä muutokset (esim. lennon päivämäärän tai kellonajan muutos) ovat mahdollisia, voit tehdä muutokset Finnairin kotisivuilla Varaukseni-osion kautta.

Lentolipun vaihtaminen toiselle henkilölle Nordic Regional Airlinesilla?

Tietyissä lipputyypeissä lipun vaihtaminen toisen henkilön nimiin on mahdollista. Muutokset voi tehdä ottamalla puhelimitse yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun vähintään päivää ennen lähtöä. Nimenmuutoksista peritään lisämaksu.

Mitä tehdä lentokoneessa?

Lennon tarjonta riippuu lentomatkan pituudesta. Euroopan lennoilla voit esimerkiksi tehdä tax-free-ostoksia lennon aikana ja shoppailla Sky Bistro -tuotteita. Oman puhelimen, tabletin ja tietokoneen käyttö on sallittua lentotilassa, mutta ilmaista nettiyhteyttä Norran koneissa ei toistaiseksi ole.

Miten tarkistan Norra lennon tilan?

Tarkista Norra lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Norra lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Norra lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Norra lentoyhtiölle numeroon 358 9 818 0800 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa www.flynorra.comtietoa-meista/.

Mitkä ovat lentoyhtiön Norra hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Norra edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x45x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


Norra lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Norra lennon tila
ti 4/16

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
su 21/4
su 28/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.