Varaa lentoja Norra lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 27/3
ma 3/4

Norra arvostelut

7,4
HyväPerustuu 106 vahvistettuun arvosteluihin
7,0Ateriat
6,6Viihde
8,1Henkilökunta
7,4Mukavuus
7,5Koneeseennousu
7,5Kokonaisarvosana


Tietoja lentoyhtiöllä Norra lentämisestä

Norran liikennöimillä lennoilla noudatetaan Finnairin lähtöselvitysohjeita. Lähtöselvityksen voi tehdä internetin kautta esimerkiksi tietokoneella tai matkapuhelimella enintään 36 tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvitys onnistuu myös Finnairin mobiilisovelluksella. Jos check-in on tehty netin kautta, voit kentällä vain jättää matkatavarat baggage drop -tiskille ja suunnata e-lipun kanssa portille. Kentällä kannattaa kuitenkin olla ajoissa ruuhkien varalta. Mikäli teet lähtöselvityksen lentokentällä, tarkista lähtökentän kotisivuilta, kuinka aikaisin lentoasemalla suositellaan olemaan. Helsinki-Vantaalla check-in-prosessia nopeuttavat lähtöselvitysautomaatit.

Lentovarauksen voi perua Finnairin kotisivuilla Varaukseni-osion kautta. Matkustajan oikeus hyvitykseen matkan hinnasta riippuu hänen ostamastaan lipputyypistä. Jos olet ostanut lentolipun suoraan Finnairilta, voit hakea myös Norran liikennöimien lentojen käyttämättömistä lipuista takaisinmaksua Finnairin kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Mikäli kyseessä on lomalento, joka on ostettu esimerkiksi matkatoimistolta, on yhteys peruutustapauksessa otettava lennon myyjään. Mahdollisuudet muuttaa lippua riippuvat lipputyypistä. Jos ostamassasi lipputyypissä muutokset (esim. lennon päivämäärän tai kellonajan muutos) ovat mahdollisia, voit tehdä muutokset Finnairin kotisivuilla Varaukseni-osion kautta.


Norra lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Norra lennon tila
to 3/23

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.