Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Heli Air Monaco lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 29/5
ke 5/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoja lentoyhtiöllä Heli Air Monaco lentämisestä

Millainen on Heli Air Monacon uskollisuusohjelma?

Heli Air Monaco ei ole varsinaisesti lentoyhtiö, vaan se on vuonna 1976 perustettu helikopteriyhtiö, joka järjestää yksityislentoja eri helikopterikenttien välillä sekä panoraamalentoja ja lentopaketteja eri teemoilla. Yrityksellä ei ole erillistä kanta-asiakasohjelmaa, mikä kannattaa ottaa huomioon, kun varaat Heli Air Monaco -lennot. Eli vaikka käyttäisit yrityksen palveluja miten ahkerasti tahansa, yrityksen liikeideaan ei kuulu asiakkaiden palkitseminen, kuten monilla lentoyhtiöillä on tapana. Jos haluat matkustaa Heli Air Monacolla tästä huolimatta, yrityksen suosituimpiin reitteihin kuuluu kuljetus Nizzan lentokentältä Monacoon. Nizzan kentältä helikopterikuljetus on mahdollinen niin terminaali 1:stä, terminaali 2:sta kuin bisnesterminaalista. Nizzan lentokentän ja Monacon välinen matka taittuu helikopterikyydillä noin seitsemässä minuutissa. Varaa Heli Air Monaco -lento, jolla voi matkustaa maksimissaan viisi henkilöä kerrallaan.

Miten paljon matkatavaroita voin ottaa Heli Air Monacon lennolle?

Myös Heli Air Monaco -lennot sisältävät rajoituksia mukaan otettavien matkatavaroiden suhteen, sillä helikoptereiden tilat ovat rajalliset. Ruumaan voi ottaa ainoastaan yhden matkalaukun per henkilö, ja se saa painaa enintään 23 kg. Laukun enimmäismitat voivat olla 55x35x25 cm. Lisäksi matkustamoon voi ottaa pienen käsimatkatavaralaukun, johon kannattaa pakata mukaan helikopterimatkalla tarvittavat tavarat. Lennosta riippuen matkustajalla voi ottaa lisämatkatavaroita mukaan lennolle lisämaksusta, mutta tämä on hyvä tarkistaa aina etukäteen. Jos sinulla on kysyttävää matkatavaroista, kannattaa olla yhteydessä suoraan Heli Air Monacon asiakaspalveluun tai omaan henkilökohtaiseen myyntiedustajaan ja kysyä lisätietoja. Huomioi myös, että lentoliikenteessä on aina tiettyjä esineitä, joita ei voi ottaa matkaan mukaan. Löydät niistäkin lisätietoa Heli Air Monacolta.

Voiko Heli Air Monacolla lentää lemmikkieläimien kanssa?

Jos haluat ottaa lemmikkieläimen mukaan matkallesi, suosittelemme, että varmistat jo etukäteen, onko sen mukaanotto Heli Air Monacon lennolle sallittua. Säännöt voivat nimittäin vaihdella, ja niissä voi olla eroa sen mukaan, lennätkö ainoastaan Monacon rajojen sisällä vai suuntaako lentosi johonkin muuhun maahan. Yleissääntönä on, että kotimaanlennoilla voi lentää lemmikkilintujen kanssa, ja kaikilla lennoilla kissojen ja koirien kanssa, kunhan eläin ja sen säilytyslaatikko mahtuvat edessä olevan istuimen alle. Lemmikistä veloitettavan lisämaksun suuruus kannattaa tarkistaa myös etukäteen. Näin Heli Air Monaco -lennot onnistuvat mahdollisimman sujuvasti, eikä vastaan tule ikäviä yllätyksiä. Yli valtion rajojen lemmikkien kanssa matkustavien tulee myös selvittää, mitä mahdollisia asiakirjoja heillä tulee olla mukanaan.

Miten tarkistan Heli Air Monaco lennon tilan?

Tarkista Heli Air Monaco lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Heli Air Monaco lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Heli Air Monaco lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Heli Air Monaco lentoyhtiölle numeroon +377.92.050.050 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa heliairmonaco.com.


Heli Air Monaco lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Heli Air Monaco lennon tila
pe 5/24

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 29/5
ke 5/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.