Varaa lentoja Heli Air Monaco lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 27/3
ma 3/4

Tietoja lentoyhtiöllä Heli Air Monaco lentämisestä

Heli Air Monaco ei ole varsinaisesti lentoyhtiö, vaan se on vuonna 1976 perustettu helikopteriyhtiö, joka järjestää yksityislentoja eri helikopterikenttien välillä sekä panoraamalentoja ja lentopaketteja eri teemoilla. Yrityksellä ei ole erillistä kanta-asiakasohjelmaa, mikä kannattaa ottaa huomioon, kun varaat Heli Air Monaco -lennot. Eli vaikka käyttäisit yrityksen palveluja miten ahkerasti tahansa, yrityksen liikeideaan ei kuulu asiakkaiden palkitseminen, kuten monilla lentoyhtiöillä on tapana. Jos haluat matkustaa Heli Air Monacolla tästä huolimatta, yrityksen suosituimpiin reitteihin kuuluu kuljetus Nizzan lentokentältä Monacoon. Nizzan kentältä helikopterikuljetus on mahdollinen niin terminaali 1:stä, terminaali 2:sta kuin bisnesterminaalista. Nizzan lentokentän ja Monacon välinen matka taittuu helikopterikyydillä noin seitsemässä minuutissa. Varaa Heli Air Monaco -lento, jolla voi matkustaa maksimissaan viisi henkilöä kerrallaan.

Myös Heli Air Monaco -lennot sisältävät rajoituksia mukaan otettavien matkatavaroiden suhteen, sillä helikoptereiden tilat ovat rajalliset. Ruumaan voi ottaa ainoastaan yhden matkalaukun per henkilö, ja se saa painaa enintään 23 kg. Laukun enimmäismitat voivat olla 55x35x25 cm. Lisäksi matkustamoon voi ottaa pienen käsimatkatavaralaukun, johon kannattaa pakata mukaan helikopterimatkalla tarvittavat tavarat. Lennosta riippuen matkustajalla voi ottaa lisämatkatavaroita mukaan lennolle lisämaksusta, mutta tämä on hyvä tarkistaa aina etukäteen. Jos sinulla on kysyttävää matkatavaroista, kannattaa olla yhteydessä suoraan Heli Air Monacon asiakaspalveluun tai omaan henkilökohtaiseen myyntiedustajaan ja kysyä lisätietoja. Huomioi myös, että lentoliikenteessä on aina tiettyjä esineitä, joita ei voi ottaa matkaan mukaan. Löydät niistäkin lisätietoa Heli Air Monacolta.


Heli Air Monaco lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Heli Air Monaco lennon tila
to 3/23

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.