Varaa lentoja Blue Air lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Blue Air arvostelut

6,6
OKPerustuu 174 vahvistettuun arvosteluihin
5,7Viihde
6,6Mukavuus
7,3Henkilökunta
6,3Ateriat
6,9Kokonaisarvosana
6,8Koneeseennousu


Tietoja lentoyhtiöllä Blue Air lentämisestä

Blue Air ei tarjoa perinteistä kanta-asiakasohjelmaa, jossa kerätään lentomaileja tai -pisteitä. Lentoyhtiöllä on kuitenkin Blue Benefits -nimellä kulkeva vuosimaksullinen kanta-asiakkuusjärjestelmä, jossa on kolme eri tasoa. Tasot ovat siinä mielessä yksinkertaisia, että edut niissä ovat täsmälleen samat, mutta siten, että paketit on suunniteltu kahdelle, neljälle ja yhdeksälle hengelle. Jäsenpassi antaa kiinteän alennuksen sekä lentolippujen hinnoista että ruumaan kirjattavista matkalaukuista. Pyöreästi kahden hengen passi on kannattava, jos luvassa on kaksi kahden hengen Blue Air-lentoa vuodessa. Neljän ja yhdeksän hengen passi on kannattava oikeastaan jo ensimmäisellä lennolla, mikäli matkustajamäärä täyttyy ja kaikki kirjaavat laukkunsa ruumaan. Selkeän rahallisen hyödyn saat jo esimerkiksi siten, että hommaat Family-passin, ja lähdet kolme muuta henkeä sisältävän perheesi kanssa matkalle kaksi kertaa vuodessa. Kannattaa myös huomioida, että passin omistajana voit matkustaa eri ihmisten kanssa vaikka joka kerralla.

Sallittujen matkatavaroiden määrä selviää varatessa Blue Airin lentoja. Sallittuun määrään vaikuttaa matkustusluokka. Edullisimmassa lippuluokassa hintaan ei kuulu kuin käsimatkatavara, jonka tulee mahtua käsimatkatavaroille tarkoitetulle hyllylle lentokoneen istumapaikkasi ylle, tai vaihtoehtoisesti edessä sijaitsevan istuimen alle. Keskimmäisessä Plus-luokassa käsimatkatavaran lisäksi saa ilman lisäkuluja ottaa ruumaan yhden matkalaukun. BIZ-nimellä kulkevassa bisnesluokassa mukaan saat isomman matkalaukun ruumaan sekä pienen käsimatkatavaran lisäksi toisen laukun, kuten repun, matkustamon puolelle. Isoja erikoistavaroita, kuten arvokkaampia soittimia varten, tulee varata oma istumapaikka tai vaihtoehtoisesti luovuttaa se ruumaan kuljetettavaksi. Jälkimmäisessä tapauksessa pitää monesti myös allekirjoittaa vastuuvapautus tapauksia varten, joissa arvopaketille aiheutuisi jotakin vahinkoa ruumassa.

Blue Airin lennot sallivat lemmikkien kuljettamisen. Yksittäisen pienikokoisen koiran tai kissan, joka matkustaa asianmukaisessa ja IATA:n sertifioimassa kantolaukussa tai -häkissä, voi tulla mukaasi matkustamoon. Tämä tulee luonnollisesti ilmoittaa varausta tehdessä, sillä näin matkustaessa istumapaikaksesi määritellään penkki koneen perältä ja lemmikin matkustuslaukku kulkee edessä olevan istuimen alla. Isompikokoiset koirat tulee kuljettaa yhtä lailla asianmukaisissa matkustushäkeissä lentokoneen ruumassa, jossa niille on varattu pieni alue. Kuljetettavista eläimistä tulee esittää terveyskortti ja lemmikkipassi, ja lemmikillä tulee olla mikrosiru sekä ajantasaiset rokotukset hoidettuna. Tarkistathan ajankohtaiset ja tarkat tiedot eläinten kuljetukseen aina ennen Blue Air-varauksen tekemistä.

Tarkista Blue Air lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Blue Air lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Blue Air lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Blue Air lentoyhtiölle numeroon +40 374 281 841 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa blueairweb.com.

Tällä hetkellä Blue Air edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 100x80x30 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x20 cm.


Blue Air lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Blue Air lennon tila
ti 1/31