Varaa lentoja Animawings lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 22/3
ke 29/3

Tietoa kohteesta Animawings

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Animawings suosituista reiteistä

Halvin reitti

30 €

Suosituin reitti

OTP - ATH

Lyhin lento

1t 30m

Pisin lento

13t 40m
Halvin Animawings lentämä reitti on Iraklionin kansainvälinen lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema hintaan 30 €
Lento kohteesta Bukarest Henri Coandăn lentoasema kohteeseen Ateena on tällä hetkellä suosituin Animawings reitti
Nopein Animawings lentoreitti on Bukarest (OTP) - Korfu (CFU) ja sen kesto on 1t 30m
Pisin Animawings lentämä reitti on Rodos (RHO) - Larnaka (LCA) ja sen kesto on 13t 40m

Animawings arvostelut

8,0
Erittäin hyväPerustuu 1 vahvistettuun arvosteluun
8,0Henkilökunta
8,0Mukavuus
8,0Kokonaisarvosana
8,0Koneeseennousu
8,0Viihde
8,0Ateriat


Tietoja lentoyhtiöllä Animawings lentämisestä

Pääosin Kreikan sisäiseen lentoliikenteeseen keskittyvän Astra Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Astra Miles ja siihen liittyminen on täysin ilmaista. Bonusohjelma on varsin yksinkertainen ja monella tapaa perinteinen lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma, jossa tarkoitus on kerätä mailipisteitä käyttämällä Astra Airlinesin lentoja. Pelkästä rekisteröitymisestä palkitaan 1 000 mailipisteellä. Lentojen varauksista saa pisteitä varausluokasta riippuen. Edullisemmissa matkustusluokissa pisteitä kertyy yksittäisestä lennosta 200 ja kalliimmissa puolestaan 500. Kun olet kanta-asiakkaana kerryttänyt mailipisteitä yli 7 000, voit lunastaa niillä lentoyhtiön sivuilta lentoja ja lentoluokkien korotuksia. Kanta-asiakasohjelman ollessa ilmainen ei siihen liittymisestä haittaa ole. Jotta palkintojen lunastamiseen vaadittu minimiraja ylittyisi, tulee Astra Airlines -lentoja kertyä kuitenkin melkoisesti, joten varsinaista hyötyä ei bonusohjelmasta helposti saa ellei Kreikan sisäisiä lentoja kerry lentoyhtiön kautta runsaasti.

Astra Airlinesin lennoilla ruumaan sallittu matkatavaramäärä ilman lisäkuluja riippuu matkan kohteesta. Kreikan sisäisillä lennoilla painoraja on hieman alempana kuin esimerkiksi Saksaan lentäessä. Kun varaat Astra Airlinesin lennot, näet varauksen yhteydessä sallitun matkatavaramäärän tarkasti. Painorajat ylittävistä kiloista veloitetaan kahden euron lisämaksu jokaista rajan ylittävää kiloa kohden. Ruumaan kirjattavan matkatavaran lisäksi matkustamoon saa ottaa käsimatkatavaraksi yhden enintään seitsemän kiloa painavan laukun, kuten repun tai pienen matkalaukun. Tämän tulee kuitenkin mahtua siististi istuimen yllä sijaitsevalle laukkuhyllylle tai edessä sijaitsevan istuimen alle. Alle kaksivuotiaiden lasten matkatavaraksi saa mainittujen määrien lisäksi ottaa ilman lisäkuluja hieman lisäpainoa sekä kokoontaitettavat rattaat.

Astra Airlinesin lennot sallivat koneeseen pienikokoiset koirat ja kissat. Astra Airlines -varauksen yhteydessä tulee mainita asiasta ja monesti on myös hyvä varmistaa lemmikin pääseminen koneeseen olemalla yhteydessä lentoyhtiön asiakaspalveluun ennen varauksen tekemistä. Näin varmistat, ettei lennolle sallittu lemmikkimäärä ole ylittynyt ja vältät ongelmia varauksen suhteen. Lemmikkejä tulee matkustamossa kuljettaa matkustamiseen tarkoitetussa laukussa tai häkissä. Lemmikin terveystodistus ja rokotetiedot on myös tärkeää olla mukana, vaikka ne tulee monesti toimittaa lentoyhtiölle jo ennen lennon lähtöä. Lemmikillä tulee lähes poikkeuksetta olla myös mikrosiru. Lennoille mukaan lähtevistä lemmikeistä lentoyhtiö perii hinnastonsa mukaisesti lisäkuluja.

Ei, Animawings ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Animawings lennon, niin voit valita Bukarest Henri Coandăn lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Wizz Air lentoa.

Iraklionin kansainvälinen lentoasema, Bukarest Henri Coandăn lentoasema ja Korfun kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Animawings operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Animawings strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Animawings lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Animawings lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Animawings lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Animawings lentoyhtiölle numeroon +4 021 210 16 87 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa animawings.com.

Lento kentältä kentältä Bukarest Henri Coandăn lentoasema kentälle Iraklionin kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Animawings valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 66 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Animawings lento on:
- kentältä Iraklionin kansainvälinen lentoasema kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema
- 30 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Animawings edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 100x80x30 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x20x28 cm.


Suositut kohteet, joihin Animawings lentää

Etsi Animawings lentoja näistä suosituista kaupungeista

Animawings lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Animawings lennon tila
pe 3/17

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.