Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja Animawings lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Mi 24/7
Mi 31/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Tietoa kohteesta Animawings

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Animawings suosituista reiteistä

Halvin reitti

119 €

Suosituin reitti

OTP - PMI

Lyhin lento

1t 50m

Pisin lento

3t 15m
Halvin Animawings lentämä reitti on Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema - Iraklionin kansainvälinen lentoasema hintaan 119 €
Lento kohteesta Bukarest Henri Coandăn lentoasema kohteeseen Mallorca Son Sant Joan on tällä hetkellä suosituin Animawings reitti
Nopein Animawings lentoreitti on Antalya (AYT) - Bukarest (OTP) ja sen kesto on 1t 50m
Pisin Animawings lentämä reitti on Bukarest (OTP) - Mallorca (PMI) ja sen kesto on 3t 15m

Tietoja lentoyhtiöllä Animawings lentämisestä

Mikä on Astra Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

Pääosin Kreikan sisäiseen lentoliikenteeseen keskittyvän Astra Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Astra Miles ja siihen liittyminen on täysin ilmaista. Bonusohjelma on varsin yksinkertainen ja monella tapaa perinteinen lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma, jossa tarkoitus on kerätä mailipisteitä käyttämällä Astra Airlinesin lentoja. Pelkästä rekisteröitymisestä palkitaan 1 000 mailipisteellä. Lentojen varauksista saa pisteitä varausluokasta riippuen. Edullisemmissa matkustusluokissa pisteitä kertyy yksittäisestä lennosta 200 ja kalliimmissa puolestaan 500. Kun olet kanta-asiakkaana kerryttänyt mailipisteitä yli 7 000, voit lunastaa niillä lentoyhtiön sivuilta lentoja ja lentoluokkien korotuksia. Kanta-asiakasohjelman ollessa ilmainen ei siihen liittymisestä haittaa ole. Jotta palkintojen lunastamiseen vaadittu minimiraja ylittyisi, tulee Astra Airlines -lentoja kertyä kuitenkin melkoisesti, joten varsinaista hyötyä ei bonusohjelmasta helposti saa ellei Kreikan sisäisiä lentoja kerry lentoyhtiön kautta runsaasti.

Kuinka paljon matkatavaraa Astra Airlinesin lennoille saa ottaa?

Astra Airlinesin lennoilla ruumaan sallittu matkatavaramäärä ilman lisäkuluja riippuu matkan kohteesta. Kreikan sisäisillä lennoilla painoraja on hieman alempana kuin esimerkiksi Saksaan lentäessä. Kun varaat Astra Airlinesin lennot, näet varauksen yhteydessä sallitun matkatavaramäärän tarkasti. Painorajat ylittävistä kiloista veloitetaan kahden euron lisämaksu jokaista rajan ylittävää kiloa kohden. Ruumaan kirjattavan matkatavaran lisäksi matkustamoon saa ottaa käsimatkatavaraksi yhden enintään seitsemän kiloa painavan laukun, kuten repun tai pienen matkalaukun. Tämän tulee kuitenkin mahtua siististi istuimen yllä sijaitsevalle laukkuhyllylle tai edessä sijaitsevan istuimen alle. Alle kaksivuotiaiden lasten matkatavaraksi saa mainittujen määrien lisäksi ottaa ilman lisäkuluja hieman lisäpainoa sekä kokoontaitettavat rattaat.

Voinko lentää lemmikin kanssa Astra Airlinesilla?

Astra Airlinesin lennot sallivat koneeseen pienikokoiset koirat ja kissat. Astra Airlines -varauksen yhteydessä tulee mainita asiasta ja monesti on myös hyvä varmistaa lemmikin pääseminen koneeseen olemalla yhteydessä lentoyhtiön asiakaspalveluun ennen varauksen tekemistä. Näin varmistat, ettei lennolle sallittu lemmikkimäärä ole ylittynyt ja vältät ongelmia varauksen suhteen. Lemmikkejä tulee matkustamossa kuljettaa matkustamiseen tarkoitetussa laukussa tai häkissä. Lemmikin terveystodistus ja rokotetiedot on myös tärkeää olla mukana, vaikka ne tulee monesti toimittaa lentoyhtiölle jo ennen lennon lähtöä. Lemmikillä tulee lähes poikkeuksetta olla myös mikrosiru. Lennoille mukaan lähtevistä lemmikeistä lentoyhtiö perii hinnastonsa mukaisesti lisäkuluja.

Onko lentoyhtiöllä Animawings lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, Animawings ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Animawings lennon, niin voit valita Bukarest Henri Coandăn lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Wizz Air lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Animawings operoi?

Antalya, Bukarest Henri Coandăn lentoasema ja Cluj-Napoca ovat suosituimmat lentokentät, joissa Animawings operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Animawings strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Animawings lennon tilan?

Tarkista Animawings lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Animawings lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Animawings lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Animawings lentoyhtiölle numeroon +4 021 210 16 87 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa animawings.com.

Mikä on halvin kotimainen Animawings lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Bukarest Henri Coandăn lentoasema kentälle Iasi 0 välilaskulla hintaan 77 € on halvin Animawings kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous.

Mikä on halvin kansainvälinen Animawings lento?

Lento kentältä kentältä Pariisi Charles de Gaulle kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Animawings valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 149 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Animawings lento on:
- kentältä Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema kentälle Iraklionin kansainvälinen lentoasema
- 119 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön Animawings hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Animawings edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 100x80x30 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x20x28 cm.


Animawings arvostelut

8,0
Erittäin hyväPerustuu 1 vahvistettuun arvosteluun
8,0Henkilökunta
8,0Mukavuus
8,0Viihde
8,0Koneeseennousu
8,0Ateriat


Animawings lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Animawings lennon tila
Fr 7/19

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Mi 24/7
Mi 31/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi