Halvat lennot Sihanoukville

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sihanoukville?

Nopeimmillaan lennot Suomesta Kamputsean Sihanoukvilleen onnistuvat, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä pääkaupunkiseudulla. Tällöin matka-ajaksi muodostuu parhaimmillaan noin 34 tuntia ja 40 minuuttia. Löydät myös sellaisia vaihtoehtoja, joissa matka-aika on hieman pidempi, esimerkiksi 36 tuntia ja 20 minuuttia tai 37 tuntia ja 25 minuuttia. Voit lentää Sihanoukvilleen myös muista Suomen lentokenttäkaupungeista, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä. Oulusta lennot Sihanoukvilleen onnistuvat nopeimmillaan 38 tunnissa ja 20 minuutissa. Voit valita myös vaihtoehdon, jossa matka-aika on jonkin verran tai huomattavasti pidempi, esimerkiksi 40 tuntia ja 10 minuuttia. Jos taas matkasi alkupää on Rovaniemellä, kuluu matkaan aikaa vähintään 37 tuntia ja 15 minuuttia. Löydät myös reittejä, joilla matka-aika on 42 tuntia tai enemmän. Nopeimmat tarjolla olevat lennot vaihtelevat päivän mukaan. Joustavilla matkustuspäivillä pystyt vaikuttamaan sekä matkantekoon kuluvaan aikaan että usein myös lentojen hintaan. Parhaan Sihanoukvillen lentotarjouksen löydät usein silloin, kun varaat lennot hyvissä ajoin etukäteen.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Sihanoukvillen kansainväliselle lentokentälle Kamputseassa. Helsinki-Vantaalta lähteviin lentoihin sisältyy yleensä kaksi tai kolme välilaskua. Jos valitset lennot kahdella välilaskulla, reittisi kulkee esimerkiksi Bangkokin ja Kuala Lumpurin tai Phuketin ja Kuala Lumpurin kautta. Jos taas matkaohjelmaasi kuuluu kolme välilaskua, tapahtuvat ne esimerkiksi Lontoossa, Dohassa ja Kuala Lumpurissa tai Münchenissä, Dohassa ja Kuala Lumpurissa. Jos matkustat Sihanoukvilleen Oulusta tai Rovaniemeltä, matkasi sisältää vähintään kolme välilaskua. Oulusta liikkeelle lähdettäessä ensimmäinen välilasku on edessä Helsinki-Vantaalla ja seuraavat esimerkiksi Dubaissa ja Kuala Lumpurissa tai Phuketissa ja sitten Kuala Lumpurissa. Rovaniemeltä matka voi viedä puolestaan ensiksi Helsinki-Vantaalle ja sitten Dohaan, Kuala Lumpuriin ja Sihanoukvilleen, tai ensiksi Helsinki-Vantaalle, sitten Krabille, Kuala Lumpuriin ja lopulta Sihanoukvilleen. Myös muita reittivaihtoehtoja on tarjolla, mutta niiden saapuvuus usein ajankohdasta. Mikäli pystyt joustamaan matkustuspäivissäsi, löydät monia erilaisia reittivaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Sihanoukville

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Sihanoukville?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Sihanoukville. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Sihanoukville momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.


Sihanoukville ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sihanoukville lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Sihanoukvillen lentokentältä kaupungin keskustaan?

Sihanoukvillen lentokenttä sijaitsee kohtalaisen ajomatkan päässä Sihanoukvillen kaupungin keskustasta. Ruuhka saattaa toisinaan kuitenkin tehdä matkanteosta hitaanlaista. Voit tiedustella kyytiä esimerkiksi suoraan hotellistasi, sillä monet majoitusliikkeet tarjoavat tällaista palvelua asiakkailleen. Vaihtoehtoisesti voit ottaa itsellesi ja seurueellesi taksin joltakin lentokentältä palvelevalta taksiyhtiöltä. Varsinaista joukkoliikennettä, kuten busseja, ei sen sijaan ole tarjolla. Kyydinjakosovelluksista Kamputseassa toimii ainakin Grab, mutta kyytejä ei ole saatavilla kaikkialla maassa. Tarkistathan vielä ajantasaisen tilanteen ennen matkaasi.


Kohteen Sihanoukville viisumivaatimukset

Tarvitset Kamputsean matkallesi mukaan voimassa olevan passin ja viisumin. Viisumia voi hakea joko verkossa etukäteen tai tietyillä lentokentillä maahan saapumisen yhteydessä. Kohtuullista maksua vastaan saat normaalisti viisumin, joka on kerrallaan voimassa enintään 30 päivää. Jos vierailet maassa pidempään, voit jatkaa turistiviisumin voimassaoloa kerran 30 päivällä. Jos esimerkiksi haet viisumia saapuessasi maahan, tarvitset voimassa olevan passin, joka on voimassa vielä ainakin kuusi kuukautta Kamputseaan saapumisesta. Lisäksi mukana on oltava valokuva ja rahaa viisumin maksamiseen. Maahan tullessasi sinun on täytettävä myös maahantulolomake ja tullausilmoitus.


Aloita matkan suunnittelu - Sihanoukville


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sihanoukville

Sihanoukville Siaminlahden rannalla Kamputseassa houkuttelee matkailijoita laajoilla hiekkarannoillaan. Kaupungista ja sen lähiympäristöstä löytää helposti rauhallista rantaviivaa. Vaihtoehtoisesti voit etsiytyä erilaisten aktiviteettien, kuten snorklaamisen, sukelluksen tai kalastuksen pariin. Monet eri palveluntarjoajat järjestävät retkiä merille. Tarjolla on myös veneretkiä läheisiin saariin. Sihanoukvillen rantoihin kuuluvat esimerkiksi Victory Beach kaupungin laitamilla, lähellä Victory-kukkulaa, ja Havaiji Beach sen vieressä. Pitkä, erillisiin osiin jaettu Independence Beach on osin hotellin asukkaiden yksityisessä käytössä, mutta näillekin alueille pääsee maksua vastaan. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Wat Leu Pagoda -niminen buddhalainen temppeli, josta on oivat näkymät kaupungin yli, sekä Phsar Leu Market -markkinat, jonne monet matkailijatkin tulevat ostamaan tuoreita raaka-aineita ja ihan vain katselemaan paikallista vilkasta elämänmenoa ja markkinoita. Jos olet valmis matkustamaan pienen matkan kaupungin ulkopuolelle, löydät muutakin nähtävää, kuten Wat Krom -temppelin pienen etäisyyden päässä keskustasta ja Kbal Chhay -vesiputoukset hieman kauempaa. Voit lähteä matkaan vaikkapa paikallisella kulkuneuvolla, tuk-tukilla. Tarjolla on myös kiertoajeluita, joilla pääsee tutustumaan kaupungin kaikkiin tärkeimpiin kohteisiin yhden päivän aikana.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kambodža

Eikö sittenkään Sihanoukville? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kambodža

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Sihanoukville. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Sihanoukville momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Sihanoukville.

Kyllä. momondo voi seurata Sihanoukville lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.