Halvat lennot Shanghaista Pekingiin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Shanghai-Peking lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Shanghai-Peking

Suora lento

Ei yhtään
Shanghai - Peking reitille ei ole suoria lentoja. Shanghai - Peking ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Shanghai - Peking

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Shanghai kohteeseen Peking?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Shanghai - Peking on 30 päivässä marraskuuta 2023 alkaen. Yleisin lentojen lähtöaika on 09:00, ja 42 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Shanghai kohteeseen Peking?

marraskuuta 2023 alkaen 212 lentoa lähtee kohteesta Shanghai ja laskeutuu kohteeseen Peking viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 15 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Shanghai-Peking etäisyys lentäen?

  Reitin Shanghai-Peking välinen etäisyys on noin 1069,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Shanghai lento kohteeseen Peking hinnat?

  lentoa Shanghai lento kohteeseen Peking hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Shanghai lento kohteeseen Peking?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Shanghai lento kohteeseen Peking varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Peking?

  Peking matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Peking. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Shanghai - Peking lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Shanghai - Peking on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Peking nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Shanghai - Peking joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Shanghai - Peking voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Shanghai - Peking?

Kun olet hakenut lentoja reitille Shanghai - Peking, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Shanghai - Peking lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Shanghai - Peking on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Peking

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.