Etsi halvat lennot Phnom Penh

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Phnom Penh

Yhteenveto Phnom Penh lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

609 €

Halvin meno-paluulennon hinta

915 €

Nopein lentoaika

21t 50m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Phnom Penh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 609 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Phnom Penh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 915 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Phnom Penh kohteesta Suomi kestää 21t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Phnom Penh mukaan lukien Cathay Pacific ja Qatar Airways.

Phnom Penh lentotiedot ja trendit

Tutustu Phnom Penh lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Phnom Penh?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Phnom Penh kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 782 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Phnom Penh tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 825 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Phnom Penh?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Phnom Penh kentältä Suomi on perjantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja perjantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 840 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1032 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Phnom Penh?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Phnom Penh ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Phnom Penh aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 877 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1012 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Phnom Penh?

Keskimääräinen Suomi–Phnom Penh lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 21t 20m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema on alueen Phnom Penh suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Phnom Penh?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Phnom Penh reitille 47 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Phnom Penh hintaan 954 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Phnom Penh kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 832 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Phnom Penh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Phnom Penh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Phnom Penh

HALVIN REITTI Helsinki - Phnom Penh

Helsinki (HEL) - Phnom Penh (PNH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Phnom Penh kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 954 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PHNOM PENHtammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Phnom Penh lennot maksavat keskimäärin vain 782 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PHNOM PENH KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu35% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Phnom Penh lentojen keskimääräinen hinta on 1285 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PHNOM PENH KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu749% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Phnom Penh kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

momondosta löytyneet halvat lennot: Phnom Penh

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Phnom Penh

Muut matkustamoluokat Phnom Penh lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Phnom Penh lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phnom Penh?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Phnom Penh

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phnom Penh?

Singapore Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Phnom Penh. Finnair, Cathay Pacific ja Aeroflot ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Phnom Penh kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Phnom Penh, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Cathay Pacific lennot kohteeseen Phnom Penh

Kohteeseen Phnom Penh on 2 Cathay Pacific lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Hongkong Hong Kong Intl kohteeseen Phnom Penh, suosituin reitti, jota Cathay Pacific liikennöi kohteeseen Phnom Penh.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Cathay Pacific lento kohteeseen Phnom Penh maksoi 762 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Cathay Pacific on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 37 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,2/10.

Singapore Airlines lennot kohteeseen Phnom Penh

Singapore Airlines lennot kohteeseen Phnom Penh voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 662 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 21 lentojen, joita Singapore Airlines liikennöi kohteeseen Phnom Penh normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Singapore Airlines lento kohteeseen Phnom Penh lähtee kohteesta Singapore Changi. momondon käyttäjät ovat arvioineet Singapore Airlines 8,0/10 pisteen arvoiseksi 113 arvostelujen perusteella.


Phnom Penh: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Phnom Penh
Helsinki - Phnom Penh reitin lennot
Nopein lentoaika41t 40m
Halvin hinta978 €

Aloita matkan suunnittelu - Phnom Penh


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kambodža

Eikö sittenkään Phnom Penh? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kambodža

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Phnom Penh on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Phnom Penh.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Phnom Penh tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Phnom Penh.

Totta kai.momondo seuraa Phnom Penh lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.