Halvat lennot München Iraklion

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 7/12
to 14/12

München-Iraklion lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille München-Iraklion

Suora lento

Ei yhtään
München - Iraklion reitille ei ole suoria lentoja. München - Iraklion ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille München - Iraklion

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Iraklion?

Marraskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä München - Iraklion on marraskuu ja kallein joulukuu

Milloin on halvinta varata München - Iraklion lento?

20 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille München - Iraklion on noin 20 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta München kohteeseen Iraklion?

4 viikottaista lentoa liikennöi reitillä München - Iraklion joulukuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöpäivä on torstai, ja 50 % viikottaisista lennoista lähtee kyseisenä päivänä.

 • Reitin München Franz Josef Strauss-Iraklionin kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin München Franz Josef Strauss-Iraklionin kansainvälinen lentoasema välinen etäisyys on noin 1807,7 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni München - Iraklion lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan München - Iraklion lennon.

Voinko löytää lentoja reitille München - Iraklion joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille München - Iraklion, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille München - Iraklion?

Kun kaikki mahdolliset München - Iraklion lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan München - Iraklion lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata München - Iraklion lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Iraklion

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.