Etsi halvat lennot Mandalay

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Mandalay lentotiedot ja trendit

Tutustu Mandalay lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mandalay

Myanmarin toiseksi suurin kaupunki Mandalay sijaitsee maan keskiosassa Iravadijoen itärannalla. Mandalayn kansainvälinen lentoasema kuuluu maan suurimpiin, ja se sijaitsee tämän sisämaakaupungin eteläpuolella. Kansainvälisiä lentoja Mandalayn kentälle on kuitenkin rajoitetusti, ja tällä hetkellä kentälle lennetään vain Myanmarin sisäisiä lentoja. Tästä syystä myös Suomesta matkustettaessa lennot Myanmarin Mandalayhin kulkevat useamman vaihdon kautta. Suomesta ei ole suoria lentoja myöskään muille Myanmarin kansainvälisille lentoasemille, ja lennot Mandalayn kansainväliselle lentoasemalle edellyttävät useamman erillisen lentolipun hankkimista ja vähintään kahta vaihtoa. Yksi parhaista reiteistä kulkee Bangkokin kautta. Suora lento Helsingistä Bangkokiin kestää vajaat 10 tuntia. Lento Bangkokista Myanmarin suurimpaan kaupunkiin Yangoniin kestää noin puolitoista tuntia, ja sieltä on reilun tunnin lentomatka Mandalayhin. Erillisillä lennoilla matkustettaessa vaihdot ovat matkustajan omalla vastuulla ja vaihtoaikaa tulee varata riittävästi. Jos matkalle lähdetään liittymälennolla muulta kuin Helsingistä, kasvaa matkan kokonaiskesto entisestään vähintään tunnilla.

Suomesta ei ole saatavilla suoria lentoja Mandalayhin, ja lennot kohteeseen kulkevat muiden aasialaisten kaupunkien kautta. Matkaan sisältyy väistämättä kaksi välilaskua, sillä perille saapuakseen matkustajan on vaihdettava konetta myös Myanmarissa. Suomesta lennetään säännöllisesti suoraan Bangkokiin, josta on useampia lentoja Myanmarin suurimpaan kaupunkiin Yangoniin. Yangonista matkustaja voi lentää suoraan Mandalayhin maan sisäisellä lennolla. Matkaa suunniteltaessa on hyvä varata riittävästi aikaa vaihtoihin, ja pysähdys välilaskupaikassa voi myös tehdä tästä pitkästä matkasta miellyttävämmän.

Mandalay kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Monywa lentokenttä (106 km Mandalay keskustasta), Nyaung-u lentokenttä (148 km Mandalay keskustasta) tai Heho lentokenttä (155 km Mandalay keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mandalay?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mandalay

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mandalay?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Mandalay suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Finnair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Mandalay ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mandalay lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Mandalayn lentoasemalta?

Mandalayn lentoasema sijaitsee kaupungin eteläpuolella, ja lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan joko yksityisellä taksilla tai taksilla, joka jaetaan muiden matkustajien kanssa. Taksimatkan voi maksaa etukäteen taksikioskilla. Tällöin hinta on kiinteä, eikä luvassa ole odottamattomia yllätyksiä. Hinta määräytyy määränpään sekä taksityypin mukaan. Matka ilmastoidulla taksilla on hieman hintavampi ilmastoimattomaan taksiin verrattuna. Jos et halua ostaa matkaa kiinteään hintaan, voit myös ottaa perinteisen taksin. Tällöinkin hinta kannattaa sopia kuskin kanssa etukäteen. Mandalayn lentoasemalta voi tilata taksin myös Grab-taksisovelluksella. Sovelluksen käyttöä ei kuitenkaan kannata jättää lentoaseman ajoittain epävakaan WiFin varaan. Taksin lisäksi kaupungin keskustaan pääsee bussilla, joka jättää sinut hotellillesi. Bussit eivät liikennöi aikataulun mukaan vaan lähtevät, kun kyydissä on riittävästi matkustajia. Matkan voi maksaa vain käteisellä, joten mukaan kannattaa varata paikallista valuuttaa tai Yhdysvaltain dollareita. Määränpäästä ja liikenteestä riippuen bussimatka kestää pitkälti toista tuntia, joten taksi on selvästi nopeampi ja näppärämpi keino matkustaa lentoasemalta kaupunkiin.


Kohteen Mandalay viisumivaatimukset

Mandalayhin matkustettaessa Suomen kansalaisilla tulee olla mukanaan passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisesta. Passin lisäksi vaaditaan myös viisumi. Lomamatkaa varten Suomen kansalaiset voivat anoa sähköistä viisumia verkossa ja maksaa viisumihakemuksen luottokortilla. Turistiviisumilla voi saapua maahan vain kerran viisumin voimassaoloaikana ja oleskella Myanmarissa rajoitetun ajan. Sähköisten viisumihakemusten vastaanottoon on liittynyt viime aikoina rajoituksia, ja on hyvä muistaa, että maahantulovaatimukset voivat muuttua nopeasti. Tästä syystä tarvittavat matkustusasiakirjat kannattaa aina tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa suoraan Myanmarin ulkomaan edustustosta.


Aloita matkan suunnittelu - Mandalay


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mandalay

Mandalayn lentotarjoukset hyödynnettyäsi on aika tutustua tarkemmin kaupunkiin ja suunnitella oma matkaohjelma. Mandalay on Myanmarin kulttuurikeskus, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki tunnetaan sen lukuisista uskonnollista kohteista, joista tunnetuimpia ovat burmalaista arkkitehtuuria edustava Shwenandawin luostari ja sen vieressä sijaitseva Atumashin luostari. Näistä jälkimmäinen tuhoutui tulipalossa vuonna 1890, mutta rakennettiin uudelleen 90-luvun lopulla. Buddhalaisluostareiden lisäksi kannattaa tutustua myös Kuthodawin pagodiin, jonka tunnetuin nähtävyys on 729 kivitaulusta koostuva kokonaisuus pyhiä buddhalaisia kirjoituksia. Pagodissa näet lisäksi valkoisia stupa-rakennuksia, joissa on kultaisia patsaita ja kimaltavia pintoja. Mandalayssa sijaitsee myös kuningas Mindon Minin 1800-luvun puolivälissä rakennuttama entinen kuninkaallinen palatsi, joka toimii nykyisin matkailukohteena. Uudelleen rakennettu palatsi on menettänyt menneiden aikojen loistansa, mutta on edelleen mielenkiintoinen kohde Myanmarin historiasta kiinnostuneille. Lukuisten uskonnollisten ja historiallisten kohteiden ohella Mandalay tunnetaan myös kauppakaupunkina, ja sen sykkivät iltamarkkinat ovat kokemisen arvoiset. Markkinoilla myydään kaikkea tekstiileistä kirjoihin, ja ne ovat oiva paikka maistella paikallisen keittiön herkkuja ja tutustua lähemmin Mandalayn asukkaiden jokapäiväiseen elämään.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Myanmar

Eikö sittenkään Mandalay? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Myanmar

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mandalay.

Löydät lennot kohteeseen Mandalay joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Mandalay.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Mandalay. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.