Halvat lennot Málaga Lissabon

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Málaga-Lissabon lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Málaga-Lissabon

Lyhyin lentoaika

1t 15m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Málaga kohteeseen Lissabon on 1t 15m.
Suoria lentoja Málaga - Lissabon lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Málaga - Lissabon

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabon?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Málaga - Lissabon on tammikuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Lissabon?

Ryanair. Ryanair ja TAP AIR PORTUGAL ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Málaga - Lissabon reitillä

Milloin on halvinta varata Málaga - Lissabon lento?

33 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Málaga - Lissabon on noin 33 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Málaga kohteeseen Lissabon?

4 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Málaga - Lissabon syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 14:00, ja 59 % lennoista lähtee iltapäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Málaga kohteeseen Lissabon?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä Málaga - Lissabon liikennöidään 31 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 26 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Málaga - Lissabon

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Málaga-Lissabon momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
RyanairHintaalk. 19 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,9
1 684 arvostelua
Etsi Ryanair lentoja
TAP AIR PORTUGALHintaalk. 102 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
441 arvostelua
Etsi TAP AIR PORTUGAL lentoja
 • TAP AIR PORTUGAL lennot Málaga - Lissabon

  TAP AIR PORTUGAL lentää kohteesta Málaga kohteeseen Lissabon noin 5 kertaa viikossa, lentoyhtiö on saanut 441 momondo-arvostelujen perusteella pisteiden yhteissummaksi 7,1/10. Halvin TAP AIR PORTUGAL-tarjous kohteesta Málaga kohteeseen Lissabon viimeisen 72 tunnin aikana oli 108 € (meno-paluu), mikä on paljon alhaisempi kuin tämän TAP AIR PORTUGAL lentoreitin keskimääräinen hinta 139 €.

 • Ryanair lennot reitille Málaga - Lissabon

  Ryanair on myös suosittu vaihtoehto tälle reitille. Ryanair lentotarjoukset Málaga - Lissabon lennoille ovat niinkin alhaisia kuin 20 € meno-paluulle riippuen valitsemistasi päivämääristä jakeskimääräiset momondon sivuilta löydetyt Ryanair tarjoukset ovat noin 68 €. Ryanair liikennöi keskimäärin viikoittain 1 lento Lissabon - Málaga reitillä. Käyttäjät ovat antaneet arvosanaksi 6,9/10 1 684 arvostelujen perusteella.


 • Reitin Málagan lentoasema-Lissabon Portela etäisyys lentäen?

  Reitin Málagan lentoasema-Lissabon Portela välinen etäisyys on noin 470,1 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä hinnat?

  lentoa Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä?

  Lissabon Portela lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lissabon Portela lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Málagassa ja Lissabonissa?

Lennot Málagasta Lissaboniin voi aloittaa selkeästi kätevimmin Málaga-Costa del Sol -lentoasemalta. Muut lähtöasemat, jotka mahdollistavat kansainväliset lennot – kuten Gibraltarin, Jerezin ja Granadan lentoasemat – ovat hieman kauempana Málagan kaupungista ja näin ollen lähteminen Málagan asemalta on helpointa. Málaga-Costa del Sol -lentoasemalta löydät modernin lentoaseman monipuoliset palvelut. Useiden ostosmahdollisuuksien ja laadukkaiden ravintoloiden sekä kahviloiden lisäksi löydät asemalta esimerkiksi lasten leikkialueen, kappelin, erilaisia kokous- ja oleskelutiloja sekä tietysti kattavat peruspalvelut, kuten langattoman verkon ja rahanvaihtopalvelut. Lentojen odottelua asemalla helpottaa asemalta löytyvä kausittain vaihtuva taidenäyttely sekä siistit suihkulähteet. Määränpäässä Portugalin Lissabonissa on Portelan lentoasema ainut yleisesti kansainvälisiin lentoihin soveltuva lentoasema, ja sieltä löydät erittäin kattavat palvelut. Monipuolisten ja modernille lentoasemalle ominaisten peruspalveluiden kuten langattoman verkon ja rahanvaihtopalveluiden lisäksi Lissabonin lentoasemalla on useita luksusta tarjoavia erillispalveluita sisältäviä oleskelutiloja. Monipuoliset ostosmahdollisuudet ja laadukas ravintola- sekä kahvilavalikoima täydentävät mainion lentokentän palvelutarjontaa.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Málagassa ja Lissabonissa?

Málagan kaupungin ja Málagan lentoaseman väliset kulkuyhteydet ovat hyvät. Junalinja C1 liikennöi lentoaseman ja kaupungin välimatkan nopeasti ja tästä syystä se on ehkä kaikkein suosituin tapa hoitaa lentokenttämatkat. Kaupungin ja lentoaseman välillä liikennöi myös aikaisesta aamusta puolille öin paikallisliikenteen linja-autoja, joiden kyydissä matka taittuu yhtä lailla edullisesti. Bussipysäkin löydät lentoasemalta saapuvien lentojen terminaalin välittömästä läheisyydestä. Useiden hotellien ja majoitusliikkeiden tarjoamat erilliset lentokenttäkuljetukset sekä taksikyydit ovat myös yksi perinteinen vaihtoehto. Mukavan vaivattomasta kyydityksestä esimerkiksi lentoaseman terminaalilta suoraan oman hotellin ovelle joutuu toki maksamaan selkeästi enemmän kuin paikallisliikenteen matkalipuista, mutta joskus vaivattomuus on sen arvoista. Málagan lentoasemalta löydät myös useita autovuokraamoja, joiden palveluja hyödyntämällä auton palauttaminen ja käyttöönotto onnistuvat kätevästi lentojen yhteydessä. Portugalissa Lissabonin kaupungin ja Lissabonin kansainvälisen lentoaseman välinen matka taittuu julkisista kulkuneuvoista helpoiten metrolla, jonka kyydissä lentokenttämatkat hoituvat nopeasti. Myös linja-autokyytejä, jotka toimittavat matkustajia eri puolille kaupunkia, on saatavilla edulliseen hintaan. Suurempien kantamusten kanssa paikallisbusseihin ei tosin pääse kyytiin, vaan tällöin pitää valita erillinen lentokenttäbussi. Jos lopullinen määränpääsi löytyy junayhteyksien päästä, voit metron lisäksi päästä juna-asemalle esimerkiksi bussilinjoilla 208 ja 705. Matka kaupungin ja lentoaseman välillä taittuu toki myös kätevästi taksilla ja majoitusliikkeiden omilla lentokenttäkuljetuksilla. Auton vuokraaminen Lissabonin lentoasemalla onnistuu myös hyvin.

Mihin kaupunkeihin Lissabonin lentoasemalta pääsee?

Málagasta Lissaboniin matkustaessa lennot saapuvat hieman Lissabonin keskustasta pohjoiseen sijaitsevalle Humberto Delgadon kansainväliselle lentoasemalle, joka on tunnettu myös nimellä Portelan lentoasema eli Lissabonin kansainvälinen lentoasema. Asemalta on erittäin kattavat jatkoyhteydet useaan maailman kolkkaan, mutta suurelle osalle matkustajista pääsyy ottaa lennot Málagasta Lissaboniin on nimenomaan tutustuminen Lissabonin kaupunkiin, tai sieltä matkan jatkaminen muihin Portugalin lomakohteisiin tai kaupunkeihin. Lentoaseman helpot metroyhteydet Lissabonin ytimeen tarjoavat erinomaiset yhteydet moneen suuntaan. Erityisesti pidempiä välimatkoja varten kannatta valita metron pysäkiksi Garo do Oriente eli Lissabonin päärautatie-asema. Junan kyydissä pääset sieltä taittamaan matkan hienosti vaikka kauas pohjoiseen Porton kaupunkiin tai komeaa maisemareittiä pitkin kaakon suuntaan ja Setúbalin kaupunkiin. Linja-autokyytejä on lentokentältä myös tarjolla lähikaupunkeihin. Lissabonin lähistön idyllisiin kyliin ja muihin pienempiin kaupunkeihin tutustuminen onnistuu parhaiten kuitenkin vuokraamalla auto lentoasemalta ja ajelemalla sillä omassa aikataulussa. Tagus-joen ylittävää A2-tietä etelän suuntaan pääsee esimerkiksi Almadaan ja mukavalle Fonte de Telhan rannalle. Rantaviivaa länteen N6-tietä pitkin huristellen löydät puolestaan mainion Cascais’n rantakaupungin.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Lissabon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Málaga - Lissabon lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Málaga - Lissabon on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Lissabon nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Málaga - Lissabon joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Málaga - Lissabon tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Málaga - Lissabon?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Málaga - Lissabon tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Málaga - Lissabon lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Málaga - Lissabon on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lissabon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.