Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä Zürich

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sun 28/7
Sun 4/8
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Miten löydät halvimmat lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Zürich?

Marraskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich on marraskuu ja kallein kesäkuu

Milloin on halvinta varata New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich lento?

48 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich on noin 48 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Zürich?

5 viikottaista lentoa liikennöi reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich heinäkuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 20:00, ja 57 % lennoista lähtee illalla joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Zürich?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich on 35 viikossa heinäkuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 17 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Miten reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä —Zürich lentojen hinnat ovat muuttuneet ajan myötä?

heinäkuu 2024 lähtien reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä — Zürich reitin lentojen hinnat ovat noin 4 % halvemmat verrattuna viime vuoden vastaavan ajan lentoihin.

Halvat reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich (JFK - ZRH) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Zürich

Suora lento

Ei yhtään
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich reitille ei ole suoria lentoja. New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Zürich ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Zurich etäisyys lentäen?

  Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Zurich välinen etäisyys on 6309,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Zurich lentokenttä hinnat?

  lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Zurich lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Zurich lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Zurich lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Zurich lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Zurich lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Zurich lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni New York - Zürich lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat New York - Zürich lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille New York - Zürich joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille New York - Zürich voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille New York - Zürich?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille New York - Zürich tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan New York - Zürich lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille New York - Zürich niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Zürich lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zürich

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Sun 28/7
Sun 4/8
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Sveitsiin