Lennot Eurooppa Venäjä Moskva Moskova Helsinki lento kohteeseen Moskova

Halvat lennot Helsinki - Moskova

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Moskova (MOW)
ti 30.6.
ti 7.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Moskova

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Moskova

Paras löydetty hinta 132 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Moskova viimeisen 72 tunnin aikana on 132 €
Lyhyin lentoaika 9h 0m Lyhyin lentoaika Helsinki Moskova on 9h 0m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Moskova ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki-Vantaan lentoasema - Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema, Helsinki-Vantaan lentoasema - Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaan lentoasema - Moskova Vnukovon lentoasema.
Lentokentät kohteessa Moskova 4 lentokenttää 4 lentokenttää lähellä Moskova: Moskova Ramenskojen lentoasema (ZIA), Moskova Vnukovon lentoasema (VKO), Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema (DME), Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema (SVO)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Moskova

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Moskova?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Moskova on tammikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Moskova?
torstai
Viikon halvin päivä on torstai ja kallein tiistai
Milloin on halvin aika lentää Moskova?
keskipäivällä
Helsinki - Moskova lennot ovat noin 7 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Moskova?
Pobeda
Pobeda, airBaltic ja Aeroflot ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Moskova reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Moskova lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Moskova?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Moskova on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Moskova

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Moskova, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Belavia
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
3 välilaskua
VKO
Moskova Vnukovon lentoasema
Belavia
3. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
DME
Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema
Austrian Airlines
11. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 00m
2 välilaskua
DME
Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Moskova?

Suosituimpiin palveluntarjoajiin tällä reitillä kuuluvat muun muassa Pobeda, Finnair ja Aeroflot. Muita operoivia lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi airBaltic ja Belavia. Kun haluat löytää mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Moskovaan, ota tarkasteluun myös välilaskulliset reitit. Huomioithan lennot Helsingistä Moskovaan varatessasi, että suuressa kaupungissa on neljä lentokenttää. Matkustajaliikenteelle hyödyllisimpiin kuuluu Domodedovon kansainvälinen lentoasema (DME), joka sijaitsee noin 40 kilometriä Moskovan keskustasta etelään päin. Yhdessä Šeremetjevon kansainvälisen lentoaseman (SVO) kanssa se on Moskovan tärkein lentoasema. Vnukovon lentoasema (VKO) on Moskovan kolmanneksi kiireisin ja Ramenskojen lentoasemalla eli Žukovskin lentoasemalla (ZIA) on enimmäkseen sotilaallista toimintaa.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, joten kulkuvälineestäsi riippuen matkan kesto on noin 35–45 minuuttia. Pääkaupunkiseudulta on tarjolla useiden eri yritysten lentokenttäkuljetuksia sekä ryhmille sekä yksittäismatkustajille. Parhaimmillaan matka Helsinki-Vantaan lentokentälle maksaa alle 20 EUR, riippuen matkasi pituudesta. Edullisin tapa on hyödyntää Helsingin keskustan joukkoliikennepalveluita. Lentoasemalle sinut kuljettavat sekä paikalliset bussit että lähijunat. Päärautatieasemalta liikennöivät junat ovat merkitty kirjaimilla I ja P. Matka-aika on lentoasemalle noin puolisen tuntia. Bussit 415 ja 615 vievät sinut myös kaupungin keskustasta lentokentälle. Saat tarkemmat tiedot aikatauluista HSL:n verkkosivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Moskovassa?

Mitä luultavimmin Helsinki–Moskova-lennot tuovat sinut jommallekummalle Moskovan suurimmasta kansainvälisistä kentistä eli joko Šeremetjevon tai Domodedovon kansainväliselle lentokentälle. Pääset lentokentiltä kätevästi Moskovan keskustaan ottamalla Aeroexpress-junan, joka on nopein ja helpoin tapa päästä keskustaan. Junamatka kestää 35–40 minuuttia ja maksaa noin 580 RUB (noin 8 EUR) yhteen suuntaan. Lippuja voit ostaa paikan päältä tai mobiilisti Aeroexpress-sovelluksella.

Halutessasi,voit hypätä myös taksin kyytiin, jolloin keskimääräinen matka-aika on noin tunti. Ruuhka-aikoina matkaan voi mennä enemmän aikaa ja toisaalta öisin ja viikonloppuisin matka voi sujua hyvinkin nopeasti. Hinta yleisille takseille keskustaan on 1 460 RUB (noin 20 EUR), lopullisesta määränpäästäsi riippuen. Käyttäessäsi lentoaseman taksipistettä, maksat matkastasi hieman enemmän, noin 2 000-3 700 RUB (30–50 EUR). Kun varaat lennot Helsingistä Moskovaan, voit tilata samalla jo taksikuljetuksen lentokentältä mihin tahansa Moskovan osoitteeseen.

Kuinka kauan Helsinki–Moskova-lento kestää?

Lennot Helsingistä Moskovaan kestävät parhaimmillaan vain 1 t 45 min. Suorien lentojen lisäksi reitillä on tarjolla myös yhden välilaskun kautta eteneviä lentoja. Välilaskullisten lentojen lentoaika vaihtelee huomattavasti ja on hieman yli kolmesta tunnista neljääntoista tuntiin. Suoria lentoja tehdään kuitenkin reitillä joka päivä, joten ensimmäisenä kannattaa tarkastaa päivän hintatarjonta nopeimmalle reitille.

Milloin on paras aika matkustaa Moskovaan?

Moskovan sääolosuhteet ovat samantyyppiset kuin Suomessa. Alku- ja loppukesä ovat hyviä aikoja matkustaa Moskovaan, sillä silloin et joudu tekemisiin ajoittain tukahduttavan kuumien heinä- ja elokuun lämpötilojen kanssa. Mikäli kuumuus ei sinua vaivaa, on koko kesä oivallista aikaa matkustajille. Kun haluat varmistaa, että kaupungilla on mahdollisimman rikas kulttuuritarjonta, kannattaa sinun varata lentoliput Helsingistä Moskovaan loppukevääseen tai alkusyksyyn. Erityisesti urheilu- ja kulttuurielämä kukoistavat syyskuusta toukokuuhun. Talvikin sopii vierailuajaksi oikein hyvin, sillä pimeys ja kylmyys ei varmasti suomalaisia juurikaan säikäytä. Silloin kannattaa erityisesti tutustua Kremliin, erilaisiin museoihin, teatterielämyksiin ja sisätiloista löytyviin nähtävyyksiin.

Tarvitaanko Moskovaan passia/viisumia?

Venäjän matkallesi tarvitset mukaan sekä passin että viisumin. Kaikkien Suomen kansalaisten pitää hakea viisumia ennen Venäjän matkaa. Viisumit ovat henkilökohtaisia sekä määräaikaisia, Venäjän konsulaatista tai suurlähetystöstä myönnettyjä asiakirjoja. Niissä annetaan lupa rajanylitykseen ja lyhytkestoiseen oleskeluun Moskovassa. Viisumeja on eri tyyppisiä ja sinulle myönnetty viisumityyppi riippuu matkasi tarkoituksesta (vapaa-ajan matka vai työmatka) sekä kestosta.


Vinkkejä Moskovaan

 • Unohda Moskovassa autolla tai taksilla matkustaminen, sillä kaupungin uskomattoman laaja maanalainen metrojärjestelmä on ylivoimaisesti helpoin, nopein ja tehokkain tapa matkustaa eri puolilla pääkaupungin seutuja. Mikäli haluat lomallasi matkustella enemmänkin, voit yksittäisten lippujen sijaan hankkia Troika Cardin, jolla Moskovan linja-, raitiovaunu- sekä maailmankuulu metrojärjestelmä ovat kaikkien saatavilla.
 • Moskovan Kreml, suurin aktiivinen linnoitus Euroopassa, tarjoaa vaikka koko viikon edestä nähtävää. Kun olet ensin saavuttanut 2 235 metrin pituisen Kremlin muurin, sinulle avautuu laaja alue, jolla kävellä ja jossa riittää erilaisia rakennuksia tutkittavaksi. Ympäristöstä löydät muun muassa 20 tornia ja maailman suurimman kellon sekä tykin.
 • Venäjän tärkeimmän tavaratalon GUM:n upeat sisätilat pitävät sisällään useita huippuluokan putiikkeja. Vuosien 1890–1893 välillä rakennetussa legendaarisessa tavaratalossa on yli 200 myymälää täynnä tuotemerkkejä ylellisestä Diorista edullisempaan Zaraan. Vaikka ostokset eivät olisikaan ensimmäinen kiinnostuksen kohteesi, on GUM vierailun arvoinen. Sen lasikattoinen promenadi avautuu kohti ikonista Punaista toria ja tarjoaa vierailijoilleen erilaisia tyylikkäitä ruokapaikkoja.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Moskova

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Vaasa - Moskova reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 35m
Halvin hinta
273 €
Kokkola-Pietarsaari - Moskova reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 45m
Halvin hinta
288 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Moskova:

Lennot Eurooppa Venäjä Moskva Moskova Helsinki lento kohteeseen Moskova
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka