Halvat lennot Dakhla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dakhla?

Dakhlaan ei valitettavasti Suomesta matkustettaessa pääse suorilla lennoilla. Lennot Marokon Dakhlaan lennetään aina välilaskujen kautta. Helsingistä lähdettäessä selviää perille parhaimmillaan kahdella pysähdyksellä. Nopeimmillaan matka-aikaa tälle välille tulee reilut 13 tuntia. Kolmella välilaskulla voi myös lentää Dakhlaan, mutta tällöin lentoajat ovat muutaman tunnin pidempiä. Muualta Suomesta lähdettäessä matkaan tulee vielä yksi pysähdys Helsingissä. Oulusta koko matkan pituudeksi tulee noin 18 tuntia. Monista muista Suomen kaupungeista lähdettäessä joutuu matkaamaan ensin maateitse Helsinki-Vantaalle ennen kuin pääsee jatkamaan matkaa lentäen kohteeseen.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei tällä hetkellä pääse Suomesta Dakhlaan. Helsingistäkin lennettäessä joutuu konetta vaihtamaan vähintäänkin kahdesti – Oulusta ja Rovaniemeltä kolmesti. Dakhlan lentokenttä on pieni ja alueellinen kenttä, josta lentoja on vain harvoihin kohteisiin. Matka-aika saattaa olla kokonaisuudessaan melko pitkä ja lentokentillä voi joutua viettämään jonkin verran aikaa. Suosituimmat välilaskukentät matkalla ovat Casablanca, Frankfurt ja Lontoon Heathrow. Näillä kentillä on onneksi hyvä palvelutarjonta, jos niillä sattuu viettämään aikaa enemmänkin. Vaihdon voi kuluttaa shoppaillen, käyden ravintoloissa sekä kahviloissa tai muuten vain rentoutuen. Pitkien vaihtojen aikana ennätät vierailla myös kaupungeissa ja saat kaupan päälle ylimääräisen miniloman. Matkalaukut voi jättää lentokentälle säilöön ja suunnata kevyillä varusteilla kohti keskustaa.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Dakhla

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Dakhla?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Dakhla momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.


Dakhla ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dakhla lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Dakhlan lentokentältä?

Dakhlan lentokentältä pääsee keskustaan kätevästi taksilla, vuokraamalla auton tai jopa kävellen. Matka kentältä keskustaan ei ole pitkä ja riippuen siitä, minne päin keskustaa haluaa, voi matkan taittaa jopa kävellen. Kannattaa kuitenkin huomioida etenkin kesäaikaan, että alueella on paahtavan kuuma ja kävely voi siksi olla tavallista haastavampaa. Myös isojen matkatavaroiden kanssa taksi voi olla huomattavasti miellyttävämpi vaihtoehto. Taksit lähtevät aivan terminaalirakennuksen edustalta ja matka ei montaa minuuttia kestä. Hinnasta kannattaa sopia etukäteen kuljettajan kanssa. Autovuokraamoita lentokentällä on ainakin yksi. Auto kannattaa varata itselleen hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä näin varmistut autojen saatavuudesta. Vuokra-auto on oiva liikkumisväline, jos reissun aikana haluaa käydä muuallakin kuin Dakhlassa. Ajaminen kaupungin ulkopuolella on melko vaivatonta. Tiet kulkevat aavikon läpi ja ovat suoria sekä hyväkuntoisia. Marokossa kannattaa olla mukana kansainvälinen ajokortti, joten muista hankkia itsellesi sellainen hyvissä ajoin ennen matkaa. Vuokra-autot ja lennot Dakhlan lentokentälle voit varata itsellesi netin kautta. Nämä ja Dakhlan lentotarjoukset löydät vaivatta momondon kautta.


Kohteen Dakhla viisumivaatimukset

Dakhla kuuluu Länsi-Saharan provinssiin, joka on virallisesti kiistanalainen alue. Marokko kuitenkin käytännössä hallitsee aluetta ja maahantulossa pätevät samat säännöt kuin muuallakin Marokossa. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan maahan – voimassa oleva passi riittää. Kannattaa kuitenkin hyvissä ajoin ennen matkaa tarkistaa passin voimassaolo, sillä sen pitää olla voimassa vielä kuusi kuukautta maahan saavuttaessa. Henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi, mutta se kannattaa kuitenkin ottaa mukaan matkaan lisäturvaksi. Maassa saa oleskella korkeintaan 90 vuorokautta kerrallaan, mutta pidempään viihtyvä voi käydä ulkomailla kääntymässä, jonka jälkeen maahan palattuaan voi taas viipyä siellä uudet 90 vuorokautta.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dakhla

Dakhla sijaitsee Länsi-Saharassa ja eteläisessä Marokossa. Kohde on suosittu etenkin luonnon perässä matkaaville, sillä lähistöllä sijaitsee Atlantin Valtameri ja aavikkoa. Paikka on erityisen suosittu surfaajien ja leijalautailijoiden parissa suotuisien tuulien sekä aaltojen ansiosta. Jos lajit eivät ole itselle tuttuja, kannattaa niitä ehdottomasti kokeilla paikan päällä vieraillessa. Alueilta löytyy useita surffi- ja leijalautailukouluja, jotka opastavat sinut lajien saloihin. Erikoisuutena Dakhlan lähistöllä sijaitsee hiekasta rakennettu golfkenttä. Tämä ekologinen ja ainutlaatuinen yhdeksän reiän kenttä kannattaa jokaisen golfin ystävän kokea. Aavikolle voi myös suunnata niin kävellen, pyöräillen tai vaikkapa mönkijällä. Monet alueet ovat niin syrjäisiä, ettei ihmisiä niillä näy päiväkausiin ja matkaaja saa nauttia täysin rinnoin luonnon hiljaisuudesta. Kannattaa kuitenkin ottaa opas mukaan matkalle, jos aikoo poistua reittien läheisyydestä. Aavikolla suuntavaisto saattaa nimittäin helposti kadota siellä kulkemiseen tottumattomalta. Kaupungissa itsessään voi myös kierrellä ja nauttia paikallisen keittiön antimista. Merellisen sijaintinsa takia Dakhlasa syödään paljon tuoretta kalaa ja muita mereneläviä. Hummerit ja osterit ovat paikallisten suosimia herkkuja. Keskustassa sijaitsevalla perinteisellä marokkolaisella torilla kannatta ehdottomasti myös vierailla. Maustevuoret ja värikkäät kankaat tarjoavat silmänruokaa. Jos Dakhla kuulostaa seuraavalta lomakohteeltasi, varaa lennot itsellesi ja seurueellesi vaivatta momondon verkkosivujen kautta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Dakhla on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dakhla nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dakhla momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Dakhla.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dakhla on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.