Loma-asunnot Porvoo, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  70 Porvoo, [1,place:'genitive']

Porvoo, Suomi
4. helmikuu — 5. helmikuu2
su 5/2
to 9/2

Suositut loma-asunnot kohteessa Porvoo

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Porvoo
Hinta
€96
€478
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Porvoo

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Porvoo
Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
175 €
66 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Porvoo

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Porvoo

Loma-asunnot kaupungissa Porvoo, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Porvoo loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Porvoo loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Porvoo

Alin loma-asunnon hinta

68 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Porvoo löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 68 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Kodikas studio lähellä keskusta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan loma-asuntoihin Porvoo. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Porvoo viime viikolla on 89 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Porvoo

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Porvoo

Porvoo ei ole varsinaisesti yökerho- tai illanviettotarjonnallaan erityisesti herkutteleva kaupunki, vaikka mukavia istuskelubaareja kaupungista löytyykin, esimerkiksi keskustan hauska Kliffa & Klubi. Loma-asunto Olivia Apartment on kuitenkin hyvä keskeisesti sijaitseva majoitus, ja alle tunnin bussimatkan päässä on Suomen pääkaupunki, Helsinki, jonka yöelämä-tarjontaan pääsee täten helposti käsiksi. Jos juhlimiseen ei kaipaa ravintolatarjontaa, Porvoon lähistöltä pystyy löytämään suurenkin lomamökin, jossa isollakin porukalla on mukava juhlia ja viettää aikaa. Porvoon loma-asunnot mahdollistavat tämänkin.

Porvoo on erittäin kaunis kaupunki etenkin kesäisin ja soveltuu hienosti myös lasten kanssa käyskentelyyn ja maisemista nautiskeluun. Loma-asunto Porvoo Vicarage Hill tarjoaa keskeisen sijainnin, näkymät vanhaan kaupunkiin ja sopivat etäisyydet lähiseudun kohteisiin. Vanhan Porvoon kaduilla kesäisin kuljeskelu on koko perheelle rentouttavaa puuhaa. Koko perheelle löytyy herkkuja Brunbergin tehtaanmyymälästä ja Pienestä suklaatehtaasta. Läheisestä lelukaupasta saa matkamuistoksi perheen pienimmille leluja ja lelumuseo vie aikuiset lapsuuden muisteloihin lasten ihmetellessä aikojen saatossa leikkivälineiksi luokiteltuja esineitä. Porvoon läheltä löytyy koko perheelle mainio Teatteri Soittorasia, joka viihdyttää esityksien, tapahtumien ja työpajojen merkeissä. Heikommalla säällä esimerkiksi BoingBoing-sisäleikkipaikka Porvoossa tarjoaa monipuolista leikkimistä vaihtuvin teemoin lapsille. Samoin Escape Porvoo-pakohuonepeli sopii aivan vauvaikäisiä lukuunottamatta koko perheelle. Parasta Porvoossa ovat kesäpäivät luonnossa, vietitpä ne sitten Porvoon vanhassa kaupungissa tai muuten ulkoilmassa, ja koko perheen ulkoiluhan on mahtavaa puuhaa. Puistoretket Porvoon puistoissa piknik-peiton kanssa ja lähikauppojen herkkuja nauttien kelpaavat koko perheelle. Kävelymatkan päässä keskustasta, kaupungin kupeessa, sijaitsee muinainen Linnamäki, jonka kiehtova historia, monet risteilevät polut, vallihaudat ja niiden yli kulkevat sillat houkuttelevat aikuisia tutkimaan ja lapsia leikkimään. Linnamäki onkin yksi Uudenmaan suurimmista muinaisjäännöksistä. Sen näkyvät rakenteet ovat keskiajalta, ja vallit kuivahautoineen ovat edelleen helposti nähtävissä. Kohtuullisen matkan päässä Porvoon keskustasta itään löytyy Ilolan kylä, joka on mainio kohde koko perheelle. Maaseudun idyllisissä maisemissa pääsee tutustumaan Kungsbackan kotieläinpihaan ja hauskaan Postimäen ulkoilmamuseoon.

Vanha Porvoo on erityisesti kesäisin oiva kohde ja keskustan lisäksi lähialueen luonnosta nauttimiseen loma-asunto Porvoosta voi olla hyvä idea. Näin on hyvät mahdollisuudet seikkailla pidemmällekin, kuten läheiseen Suomen pääkaupunkiin, Helsinkiin. Itsenäiseen ja idylliseen lomanviettoon loma-asunto on oiva vaihtoehto, olipa haussa ison porukan vuokraama tila, kuten loma-asunto Merikartano hieman kauempaa Porvoosta, tai pienempi loma-asunto keskeiseltä paikalta. Romanttiseen viikonloppulomaan vanhassa kaupungissa soveltuu upeasti Vacation Home in Old Town. Kokonainen talo tai villa loma-asuntona mahdollistaa huimat ajanviettomahdollisuudet olipa kyse sitten kaveriporukan juhlaviikonlopusta tai ison perheen merkkipäiväjuhlimisesta. Mahdollisia erikoisuuksia tällaisissa majoituksissa on omaan käyttöön tarkoitettu sauna, oma piha, grillausvälineet, terassi ja muut hieman perinteisestä hotellilomasta poikkeavat palvelut. Näin saadaan myös omaa rauhaa ja yksityisyyttä mieluisa määrä. Vaikka lähialueen ravintoloista ja illanviettopaikoista nauttiikin mielellään, voi olla mukava myös itse valmistaa ruokaa lähikauppojen antimista. Loma-asuntojen keittiövarustelut mahdollistavat tämän helposti ja isommallekin porukalle ruuan valmistanen lähikauppojen antimista onnistuu loma-asuntojen hyvin varustelluissa keittiöissä. Tiskikone vähentää jälkikäteen tehtävää työtä ja mikäli perheen kanssa lomaillessa lapsen paita töhriintyy, löytyy osasta loma-asuntoja myös pyykinpesukone. Yleensä loma-asunto rentouttaa myös lomapäivien iltoja, sillä mukavat sohvat, isommat oleskelutilat, taulutelevisiot ja muut vastaavat rentoutumista auttavat asiat löytyvät majoituksesta. Lähimaastoissa retkeilyn tai reippaan aktiviteettipäivän päätteeksi rentoutuminen kotoisalla sohvalla vaikkapa viihdettä televisiosta katsellen auttaa nauttimaan tulevista lomapäivistä entistäkin enemmän.

Keskimääräinen loma-asunnon varauksen pituus kohteessa Porvoo on 1 yö.

Kohteessa Porvoo olevat loma-asunnot ovat yleensä halvimmillaan kuun elokuu aikana - vuokrahinnat voivat olla noin 40 % alhaisemmat kuin keskimäärin kyseisenä aikana.


Aloita matkan suunnittelu - Porvoo


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.