Top-hotellit
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Naantali

Loma-asunnot Naantali, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  40 Naantali, [1,place:'genitive']

Naantali, Suomi
24. toukokuu — 25. toukokuu2
su 19/5
to 23/5

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut loma-asunnot kohteessa Naantali

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Naantali
Hinta
€69
€174
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Naantali

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Naantali

Loma-asunnot kaupungissa Naantali, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Naantali loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Naantali loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Naantali

Alin loma-asunnon hinta

40 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Naantali löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 40 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Pets Hostel Turku.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan loma-asuntoihin Naantali. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Naantali viime viikolla on 120 €.

Milloin varata loma-asunto kohteesta Naantali

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Naantali
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimaaliskuukallein aika yöpyä
68 %odotettu hintojen lasku
39 %odotettu hinnannousu

Hinta

37 € - 186 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
67 €
175 €

Tietoja majoittumisesta kohteessa Naantali

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Naantali

Mitkä Naantalin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Naantali on upea lomakohde, jonka kaunis merellinen ympäristö vetää matkailijoita puoleensa erityisesti kesäaikaan. Naantali tunnetaankin suosittuna kesäkaupunkina. Naantali ei ole kaupunki, joka olisi tunnettu erityisesti yöelämästään. Kaupungissa on sen sijaan monia ravintoloita, jotka tarjoavat iltaisin hyvää ruokaa, juomia ja rentoa iltaelämää. Kaupungissa on muutama yökerho ja klubi, joissa voi juhlia ja tanssia aamuun asti. Vanha kaupungin ranta on hyvä sijainti Naantalin loma-asunnolle, mikäli haluaa olla lähellä kaupungin juhlia. Naantalin suosituin yökerho on Naantalin kaivohuone, joka tarjoaa kunnon juhlat isommallekin porukallle. Naantalin kaivohuone sijaitsee Nunnakadulla. Täältä kannattaa vuokrata Naantalin loma-asunto, mikäli haluaa olla lähellä kaupungin suosituimpia yökerhoja. Toinen suosittu klubi sijaitsee Luostarinkadulla ja on nimeltään Sun Town Oy. Vuokraa loma-asunto näiden katujen läheisyydestä ja olet Naantalin yöelämän sydämessä. Nunnakadulta Luostarinkadulle kävelee vain muutamassa minuutissa. Naantalissa on laaja loma-asuntotarjonta ja löydät asunnon helposti haluamaltasi alueelta selailemalla vaihtoehtoja momondossa. Mikäli Naantalin yöelämä ei tarjoa tarpeeksi isoja juhlia, voi katseen aina suunnata Turkuun. Turussa on vilkkaampi yöelämä ja enemmän tarjontaa.

Missä Naantalissa on paras loma-asunto perheille?

Naantali on erinomainen lomakohde perheille. Muumimaailma on suosituin kohde kaupungissa ja tärkein lapsiperheiden vierailukohde. Kaupungissa on paljon tekemistä koko perheelle ja loma-asuntotarjonta on todella monipuolinen. Naantalista löytyy jokaisen loma-asuntotarpeisiin sopiva vaihtoehto. Hyvä vaihtoehto perheille on loma-asunto Naantalin merenrannan läheisyydestä. Naantalin kylpylä sijaitsee aivan merenrannan vieressä, Matkailijankadulla ja alueen läheisyydessä on myös monia loma-asuntoja. Loma-asunto tämän alueen läheisyydestä mahdollistaa lyhyen etäisyyden Naantalin keskustaan ja lasten suosikkikohteeseen Muumimaailmaan. Kesäisin lapsiperheet voivat vuokrata myös loma-asunnon Naantalin leirintäalueelta, joka sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Naantalin keskustasta. Leirintäalueella on monia mökkejä. Täällä voi nauttia luonnosta ja omasta rauhasta, mutta silti olla lähellä kaupungin päänähtävyyksiä. Alueella sijaitsee muun muassa lasten leikkipuisto, biljardigolf ja grillikatos. Lapsiperheet voivat löytää Naantalista helposti niin pienempiä kuin isojakin asuntoja erilaisilla mukavuuksilla. Näillä alueilla on lisäksi erinomaiset ruokailumahdollisuudet ja hyviä kahviloita. Naantali tarjoaa paljon koettavaa lapsiperheille. Loma-asunto rannan läheisyydestä mahdollistaa erinomaiset etäisyydet kaupungin päänähtävyyksistä ja lapsille suunnatuista aktiviteeteista.

Mitkä ovat Naantalin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Monet matkailijat suosivat loma-asunnon vuokraamista Naantalissa. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, joten loma-asunnossa lomasta voi nauttia omassa rauhassa juuri siihen tapaan kuin itse haluaa. Naantalin loma-asuntotarjonta on monipuolinen ja jokaiselle löytyy jotakin. Loma-asuntoja on perheille, pariskunnille ja yksin matkustaville. Loma-asunnon voi vuokrata aivan kaupungin keskustasta, idyllisestä vanhasta kaupungista tai kauempaa luonnon läheisyydestä. Naantalista voi vuokrata myös oman huvilan. Jokaiselle löytyy jotakin. Loma-asunnon etu hotelliin on se, että voit vuokrata laajasta tarjonnasta asunnon juuri omien tarpeidesi mukaan, halusitpa rauhaa tai kaupungin vilskettä, löytyy Naantalista sopiva loma-asunto. Loma-asunnossa on myös enemmän tilaa kuin hotellihuoneessa ja erityisesti perheet voivat nauttia lomastaan omassa rauhassa. Voit vuokrata loma-asunnon, jossa jokaisella on oma huone ja parvekkeella sellaisella maisemalla kuin haluat. Loma-asunnossa on helppo laittaa myös ruokaa ja näin voi säästää  ravintolakuluissa. Naantalin loma-asunnot ovat myös todella kauniita ja idyllisiä, ja kaupungista voi vuokrata vanhan puutalon tai mökin, jotka huokuvat historiaa. Loma-asunnossa on useimmiten myös muita kodinomaisia palveluita, jotka helpottavat arkea, esimerkiksi pesukone ja keittiötarvikkeet. Naantalin keskustassa on useita ruokakauppoja, joissa voi tehdä kätevästi kaikki ruokaostokset. Naantalissa toimii myös monia pienyrittäjiä, jotka myyvät tuoreen sadon vihanneksia, hedelmiä ja muita ruoka-aineita. Osan tuottajista myy tuotteitaan myös suoraan omalta tilalta. Kannattaa siis vierailla pienyrittäjien tiloilla ruokaostoksilla.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Naantali?

Keskimäärin ihmiset varaavat loma-asuntoja kohteessa Naantali 1 yön yöymistä varten.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Naantali?

Loma-asunto kohteessa Naantali maksaa yleensä noin 161 € per yö. Tämä luku on otettu keskimääräisistä kohteessa Naantali tehdyistä asuntovuokrausta koskevista hauista, ja hinnat vaihtelevat tarvittavan koon, mukavuuksien ja vuokrapaikan sijainnin mukaan.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Naantali?

Kohteessa Naantali sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun tammikuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 68 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Naantali?

toukokuuta 2024 alkaen 60 toimijaa on valittavissa hotellia Naantali osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Naantali hinnat?

hotellia Naantali hinnat päivitetään päivittäin.


Säästä rahaa, kun varaat loma-asuntoja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Naantali

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
su 19/5
to 23/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Naantali