Sixt autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
3. joulukuu — 10. joulukuu
Helsinki, Suomi
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

27 € - 63 €

Kaikki autotyypit

101 € - 379 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on toukokuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 42 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Helsinki on toukokuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on syyskuu hintojen ollessa 58 € per päivä keskimäärin. 58 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 80 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Helsinki on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 116 € per päivä keskimäärin. 116 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 216 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Helsinki on marraskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on maaliskuu hintojen ollessa 84 € per päivä keskimäärin. 84 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 167 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Helsinki on maaliskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on helmikuu hintojen ollessa 109 € per päivä keskimäärin. 109 € per päivä on 22 % alhaisempi kuin 139 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Helsinki on helmikuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 101 € per päivä keskimäärin. 101 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 320 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Helsinki on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 78 € per päivä keskimäärin. 78 € per päivä on 70 % alhaisempi kuin 261 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt Helsinki on tammikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

28 €/pvä

29 joulu - 5 tammi
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

30 €/pvä

29 joulu - 5 tammi
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

31 €/pvä

29 joulu - 5 tammi
Audi A3

Helsinki Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

7,0
Hyvä
1 arvostelu7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

6,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Helsinki joulukuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Sixt vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 64 € per päivä kuukauden joulukuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 23 € per päivä vuokraamolta Sixt tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 451 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Sixt autonvuokrauksen hinta kuukaudenjoulukuu aikana kaupungissa Helsinki.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on Arrivals, Car Rental Center.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Helsinki kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Helsinki pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 73 €/päivä ja 56 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Helsinki?

Vuokraamolla Sixt on 7 toimipistettä kaupungissa Helsinki. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Helsinki sijaitsee osoitteessa Mekaanikonkatu 14/17. 50 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Helsinki teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Helsinki hinnat?

autoa Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Helsinki osiossa on 80 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Helsinki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Helsinki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Helsinki?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Helsinki. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.