Sixt autonvuokraukset kaupungista Helsinki

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Helsinki

Helsinki, Suomi
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Helsinki, Uusimaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

22 € - 72 €

Kaikki autotyypit

61 € - 170 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 42 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Helsinki on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on toukokuu hintojen ollessa 43 € per päivä keskimäärin. 43 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 88 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Helsinki on toukokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 88 € per päivä keskimäärin. 88 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 158 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Helsinki on tammikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on marraskuu hintojen ollessa 49 € per päivä keskimäärin. 49 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 107 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Helsinki on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on heinäkuu hintojen ollessa 128 € per päivä keskimäärin. 128 € per päivä on 15 % alhaisempi kuin 150 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Helsinki on heinäkuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 82 € per päivä keskimäärin. 82 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 215 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Helsinki on tammikuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt Helsinki, Uusimaa on tammikuu hintojen ollessa 82 € per päivä keskimäärin. 82 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 180 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Helsinki. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt Helsinki on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Helsinki Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Helsinki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
0,0
Kauhea
1 arvostelu5 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Helsinki

Sixt haluaa varmistaa, että Helsinki alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Helsinki vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Sixt vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Helsinki keskimäärin 62 € per päivä kuukauden syyskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 30 € per päivä vuokraamolta Sixt tänä vuodenaikana kaupungissa Helsinki. 431 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Sixt autonvuokrauksen hinta kuukaudensyyskuu aikana kaupungissa Helsinki.

Kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminal 2, Car Rental Center.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Helsinki pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 37 €/päivä ja 29 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräiseen hintaan 57 € per päivä Pienikokoinen vuokraus vuokraamolta Sixt kaupungissa Helsinki on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 31 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Helsinki vuokraamolta Sixt varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Pienikokoinen säästääkseen rahaa. 57 € per päivä Pienikokoinen autosta on myös 70 % halvempaa kuin kalleimman Sixt auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Vuokraamolla Sixt on 5 toimipistettä kaupungissa Helsinki. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Helsinki sijaitsee osoitteessa Terminal 2, Car Rental Center. 64 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Helsinki teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä