Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Messina

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Messina

Messina, SI, Italia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Messina, SI, Italia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Messina Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Messina, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Messina

Sunnycars haluaa varmistaa, että Messina alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Messina vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä sijaitsevat Aeroporto di Reggio dello Stretto “Tito Minniti” ja Via Ravagnese 144.

Via Vittorio Emanuele II, 7 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Messina löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 60 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Via Vittorio Emanuele II, 7 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Sisilia

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Sisilia, kuten Catania, Palermo ja Milazzo