Autonvuokraus Yhdysvallat Florida Orlando Orlando Sanford Intl lentokenttä

Orlando Sanford Intl lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Orlando Sanford Intl lentokenttä vuokra-autoista

ti 21.12.
Keskipäivä
pe 24.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Orlando Sanford Intl lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Chevrolet Spark

41 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Fiesta

46 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Hyundai Accent

51 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Dodge Grand Caravan

62 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Nissan Versa

49 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Focus

45 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Nissan Quest

61 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Mitsubishi Galant

42 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Hyundai Elantra

53 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Ford Escape

54 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Toyota RAV4

51 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Hyundai Santa Fe

57 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Toyota Corolla

47 €/päivä
Keskikoko

6. suosituin

Ford Mustang Convertible

73 €/päivä
Keskikoko

7. suosituin

Nissan Pathfinder

52 €/päivä
Keskikoko

8. suosituin

Nissan Frontier

45 €/päivä
Keskikoko

9. suosituin

RAM Pickup

64 €/päivä
Keskikoko

10. suosituin

Jeep Patriot

46 €/päivä
Keskikoko

11. suosituin

Kia Soul

64 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Chevrolet Malibu

47 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Chevrolet Tahoe

77 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Ford Fusion

62 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Ford F-150

62 €/päivä
Suuri

4. suosituin

Chevrolet Impala

54 €/päivä
Suuri

5. suosituin

Ford Transit

100 €/päivä
Suuri

6. suosituin

Chevrolet Suburban

112 €/päivä
Suuri

7. suosituin

Chrysler 300

66 €/päivä
Suuri

8. suosituin

Nissan Maxima

63 €/päivä
Suuri

9. suosituin

Audi A4

82 €/päivä
Suuri

10. suosituin

Cadillac XTS

85 €/päivä
Suuri

11. suosituin

Lincoln Navigator

135 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
alamo

Alamo

8100 Red Cleveland Blvd, 32773-6815

Arviopisteet 8,4/10 72 arvostelujen perusteella

Nissan Versa 17 €/pvä
Hyundai Accent 19 €/pvä
Hyundai Elantra 20 €/pvä
Ford Fusion 21 €/pvä
Toyota RAV4 21 €/pvä
hertz

Hertz

1177 Red Cleveland Blvd, 32773

Arviopisteet 7,8/10 142 arvostelujen perusteella

Ford Ranger 56 €/pvä
thrifty

Thrifty

2 Red Cleveland Blvd, 32773

Arviopisteet 7,3/10 67 arvostelujen perusteella

Jeep Patriot 24 €/pvä
Hyundai Santa Fe 27 €/pvä
budget

Budget

1 Red Cleveland Boulevard, 32773

Arviopisteet 7,3/10 142 arvostelujen perusteella

Chrysler 300 39 €/pvä
avis

Avis

1178 Red Cleveland Boulevard, 32773

Arviopisteet 7,3/10 50 arvostelujen perusteella

Ford Fiesta 19 €/pvä
Ford Focus 20 €/pvä
Ford Escape 21 €/pvä
Chevrolet Malibu 22 €/pvä
Chevrolet Impala 23 €/pvä
dollar

Dollar

2 Red Cleveland Blvd, 32773

Arviopisteet 7,2/10 50 arvostelujen perusteella

Chevrolet Spark 16 €/pvä
Toyota Corolla 21 €/pvä
Mitsubishi Galant 23 €/pvä
Nissan Quest 30 €/pvä
Audi A4 42 €/pvä

Kuinka päästä Orlando Sanfordin lentokentän vuokra-autokeskukseen?

Koska Orlando Sanfordin kansainvälinen lentokenttä tarjoaa varsin heikot joukkoliikenneyhteydet lentokentältä Orlandon keskustaan, kannattaa vuokra-auto ottaa mukaan jo lentokentältä. Yhdysvallat on hyvä ja halpa autoilumaa, ja autonvuokraus yksi loistava tapa liikkumiseen Orlandon seudulla ja muualla Floridassa. Useimpien vuokra-autoyritysten palvelupisteet – kuten myös taksit, autopalvelut sekä erilaiset kuljetuspalvelut – löytyvät Terminaali B:n saapuvien lentojen aulan edestä, tien toiselta puolelta. Orlando Sanfordin lentokentältä ja sen läheisyydestä löytyy useita autovuokraamoja. Halvat vuokra-autot voi varata esimerkiksi Accessible Mini-Van Rentalsilta, Alamolta, Avikselta, Budgetilta, Dollarilta, Enterpriselta, Hertziltä tai Nationalilta. Autovuokraamoiden palvelupisteet löytyvät helposti seuraamalla lentokentän opasteita. Kysy valitsemaltasi vuokraamolta, mistä vuokra-auto lentokentällä tarkalleen ottaen noudetaan.

Kuinka palautan vuokra-autoni Orlando Sanfordin lentokentällä?

Vuokra-auto on helppo palauttaa Orlando Sanfordin lentokentälle. Yleensä se palautetaan samalle alueelle, josta se on noudettukin, joten seuraa kentän opasteita. Jos haluat palauttaa auton jonnekin muualle, sovi asiasta aina etukäteen vuokraamon kanssa. Vuokra-auto voidaan palauttaa eri paikkaan kuin mistä se noudettiin, mutta tästä voidaan periä lisämaksu. Ennen palautusta kannattaa tarkistaa muutama asia, jottei autovuokraamo joudu perimään ylimääräisiä maksuja kortiltasi. Noutaessa vuokra-autoa on hyvä sopia tarkasta palautusajasta. Mahdollisista viivästyksistä tulee ilmoittaa heti vuokraamolle, sillä näin voit välttää myöhästymismaksut. Jos auton palauttaa esimerkiksi tunnin sovittua aikaa myöhemmin, voi autovuokraamo periä lisämaksun yhdestä päivästä. Auton pesua ei yleensä vaadita, ja auton polttoainekäytännöt kannattaa tarkistaa sopimuksesta. Jos olet noutanut auton täydellä tankilla, myös palautusvaiheessa tankin on hyvä olla täysi. Orlando Sanfordin lentokentän autonvuokraus on avoinna joka päivä, tavallisesti aamuvarhaisesta iltamyöhään. Jotkut vuokraamot saattavat palvella lentoaikataulujen mukaan. Palautus on mahdollista järjestää, vaikka autovuokraamosi ei olisikaan auki palautushetkellä, mutta sovi tässä tapauksessa palautuskäytännöstä suoraan vuokraamon kanssa.


Orlando Sanford Intl lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Orlando Sanfordin lentokentältä?

Autonvuokraus on yleistä Yhdysvalloissa, ja vuokra-auto on helppo löytää ja varata esimerkiksi momondon kautta. Varasit vuokra-autosi sitten etukäteen tai vasta kentältä, pidä huolta, että mukanasi on kaikki vuokrausta varten tarvittavat asiakirjat. Useimmat autovuokraamot Orlando Sanfordin lentokentällä vuokraavat autoja alkaen 21-vuotiaille kuskeille. Ikärajat kuitenkin vaihtelevat jonkin verran vuokraamoiden välillä. Esimerkiksi Hertzin vuokrauksissa ikäraja on yleensä 25 vuotta. Joillakin vuokraamoilla on asiakkailleen myös yläikäraja. Kuskin ajokortin tulee olla vähintään vuoden vanha, ja mukana matkassa on hyvä olla paitsi suomalainen ajokortti myös kansainvälinen ajokortti. Autovuokraamot pyytävät asiakkailtaan myös passin tai muun kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Pidä mielessäsi, että autonvuokraus edellyttää riittävää vastuuvakuutusta. Varmista valitsemaltasi vuokraamolta, sisältyvätkö vuokrauksen hintaan kaikki tarvittavat vakuutukset. Voit halutessasi parantaa vakuutussuojaa maksullisilla lisävakuutuksilla. Esimerkiksi luottokorttien vakuutukset eivät välttämättä kata vuokra-autoille sattuneita vahinkoja. Muista ottaa Orlandoon mukaan myös sama luottokortti, jolla olet tehnyt autovarauksen. Yleensä ainoastaan luottokortit kelpaavat vuokra-autojen varaukseen ja maksuun, sillä kortilta varataan vuokrauksen ajaksi takuusumma. Summa vapautetaan kortilta, kun auto palautetaan takaisin ehjänä ja sopimuksen mukaan.

Mitä palveluja Orlando Sanfordin lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Orlando Sanfordin lentokenttä tarjoaa vuokra-autoa odotteleville ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Kun valitset vuokra-autoa, ota huomioon, etteivät kaikki autovuokraamot palvele lentokenttäalueen sisällä. Joillakin on toimipiste hieman sen ulkopuolella. Näissä tapauksissa palveluntarjoaja tarjoaa kuitenkin ilmaisen kyydityksen kentältä vuokraamoon. Suurin osa autovuokraamoista sijaitsee Orlando Sanfordin lentokentän saapuvien lentojen aulojen läheisyydessä, ja lentokentällä kaikkiin palvelupisteisiin on estoton pääsy. Autonvuokrauksen yhteydessä voit helposti hankkia autoon myös lisävakuutuksen sekä muita lisävarusteita, kuten GPS- laitteen tai lasten turvaistuimen.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

Alamo, Avis ja Dollar ovat vain muutama yhteensä 13 vuokraamosta , joiden autoja on saatavilla kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä. Alamo sijaitsee osoitteessa 8100 Red Cleveland Blvd. Avis sijaitsee osoitteessa 1178 Red Cleveland Boulevard. Dollar sijaitsee osoitteessa 2 Red Cleveland Blvd.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä ovat Keskikokoinen. 35 % käyttäjistämme haki Keskikokoinen vuokra-autoja kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Hyundai Elantra ja Ford Escape ovat suosituimmat vuokrattavat automallit luokassa Keskikokoinen. Alamo on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Keskikokoinen ajoneuvoja kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä. 41 € per päivä on halvin hinta vuokrata Keskikokoinen vuokraamolta Alamo.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

Keskimääräinen hinta 41 €/pvä mallin Chevrolet Spark vuokraaminen vuokraamolta Dollar on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Dollar mallille Chevrolet Spark on 32 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Orlando Sanford Intl lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

Löydät parhaat vuokra-autotarjoukset kentältä Orlando Sanford Intl lentokenttä, kun teet varauksen 13 päivää ennen hintojen ollessa keskimäärin 36 €/pvä . Viime vuoden tietojen perusteella voit odottaa maksavasi keskimäärin 55 €/pvä jos vuokraat auton viikonloppuna. Arkipäivän vuokrahinnat ovat keskimäärin 41 €/pvä. Vaikka vuokra-autotarjouksia löytyy ympäri vuoden kentältä Orlando Sanford Intl lentokenttä, syyskuu on yleensä parhain kuukausi vuokraukselle hintojen ollessa keskimäärin 34 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

momondon käyttäjät ovat arvioineet National parhaimmaksi vuokraamoksi kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä pisteillä 9,4 yhteensä 2 henkilöiden mukaan. momondon käyttäjien mukaan seuraavaksi parhaimmat vuokraamot ovat Enterprise (8,5 pisteillä perustuen 34 arvosteluihin), ja Alamo (8,4 pisteillä perustuen 72 arvosteluihin).

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä maksaa keskimäärin 54 € per päivä. Viikon kestävän autonvuokrauksen keskimääräinen hinta on 317 €. Jos vuokraat auton kentältä Orlando Sanford Intl lentokenttä kuukaudeksi, on kokonaishinta keskimäärin 1725 €. Saatat löytää parempia vuokra-autotarjouksia riippuen siitä, minkä tyyppistä vuokra-autoa etsit ja minä ajankohtana matkustat.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

Keskimääräiseen hintaan 53 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 20 €/pvä), Hyundai Elantra vuokra-autot lentokentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Fiesta vuokraaminen lentokentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä keskimääräiseen hintaan 46 €/pvä (19 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Chrysler 300 vuokra-autoja lentokentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä?

Budget on suosituin vuokraamo lentokentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä, jolla on tarjolla Chrysler 300 vuokra-autoja. Chrysler 300 vuokra-autot lentokentällä Orlando Sanford Intl lentokenttä maksavat noin 66 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Budget.


Autonvuokraus Yhdysvallat Florida Orlando Orlando Sanford Intl lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00