Sixt autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

19 € - 89 €

Kaikki autotyypit

19 € - 127 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on lokakuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Pariisi on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on syyskuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 87 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Pariisi on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on syyskuu hintojen ollessa 46 € per päivä keskimäärin. 46 € per päivä on 63 % alhaisempi kuin 126 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Pariisi on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on marraskuu hintojen ollessa 69 € per päivä keskimäärin. 69 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 124 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Pariisi on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

66 €/pvä

25 heinä - 3 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

72 €/pvä

25 heinä - 3 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

74 €/pvä

25 heinä - 3 elo
Chevrolet Sonic Sedan

Pariisi Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,6

Value

6,2

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Sixt haluaa varmistaa, että Pariisi alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Pariisi vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

36 € per päivä Pariisi on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden heinäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 114 € päivä päivä heinäkuu aikana tai 801 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen heinäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kentältä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminal 2.

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Pariisi vierailun yhteydessä heinäkuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin heinäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 156 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 131 €/päivä edellisen heinäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Halvin vuokraamon Sixt tarjoama autotyyppi kaupungissa Pariisi on Edullinen hinnan ollessa keskimäärin 48 € per päivä. 48 € per päivä on 46 % halvempi kuin kallein vuokraamon Sixt auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 10 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Pariisi vuokraamolta Sixt valitsivat usein Edullinen kustannussyistä.

Sixt toimii tällä hetkellä 18 toimipisteiden kautta kaupungissa Pariisi. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Pariisi sijaitsee osoitteessa 10 rue de la Paix. Viimeisten 12 kuukauden aikana 29 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Pariisi vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 10 rue de la Paix sijaitsevasta toimipisteestä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä