Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Sixt autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Sixt vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 130 €

Kaikki autotyypit

48 € - 176 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on lokakuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 65 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Pariisi on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on lokakuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 133 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Pariisi on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

33 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

36 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

38 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Chevrolet Sonic Sedan

Pariisi Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,4

Value

7,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Pariisi kesäkuu aikana?

34 € per päivä Pariisi on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden kesäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 38 € päivä päivä kesäkuu aikana tai 269 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen kesäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Kentältä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Terminal 2F - niveau arrivées ja Terminal 2.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Pariisi kuukauden kesäkuu aikana?

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Pariisi vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 36 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 34 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Pariisi?

Halvin vuokraamon Sixt tarjoama autotyyppi kaupungissa Pariisi on Edullinen hinnan ollessa keskimäärin 36 € per päivä. 36 € per päivä on 6 % halvempi kuin kallein vuokraamon Sixt auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 33 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Pariisi vuokraamolta Sixt valitsivat usein Edullinen kustannussyistä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pariisi?

Sixt toimii tällä hetkellä 19 toimipisteiden kautta kaupungissa Pariisi. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Pariisi sijaitsee osoitteessa Terminal 2. Viimeisten 12 kuukauden aikana 34 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Pariisi vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Terminal 2 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pariisi hinnat?

autoa Pariisi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pariisi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pariisi osiossa on 406 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pariisi?

Eri maissa, myös kohteessa Pariisi, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pariisi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pariisi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.