Sixt autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

40 € - 140 €

Kaikki autotyypit

45 € - 176 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on marraskuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 64 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Pariisi on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on maaliskuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 120 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Pariisi on maaliskuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on tammikuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 129 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Pariisi on tammikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Pariisi, Île-de-France on marraskuu hintojen ollessa 69 € per päivä keskimäärin. 69 € per päivä on 37 % alhaisempi kuin 109 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Pariisi on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

50 €/pvä

3 heinä - 21 heinä
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

51 €/pvä

30 kesä - 17 heinä
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

58 €/pvä

30 kesä - 17 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Pariisi Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,4

Value

7,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

29 € per päivä Pariisi on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden heinäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 91 € päivä päivä heinäkuu aikana tai 637 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen heinäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kentältä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminal 2.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.