Etsi halvat lennot Yaroslavl

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Yaroslavl

Suomesta lennot Venäjän Yaroslavliin kestävät lyhyimmillään noin kolme tuntia. Useat lentoreitit ovat kuitenkin kahdeksan tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti siitä, kuinka pitkiä välilaskut ovat. Helsinki-Vantaan lentokentältä Yaroslavliin voi lentää jo yhdellä välilaskulla, joka on usein Moskovassa. Jotkut reitit lentävät Pietarin kautta. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä on välilaskuja aina useampi ja lentoaika on täten myös pidempi. Kun lennät muilta Suomen lentokentiltä, kuten Turusta, Jyväskylästä, Oulusta ja Tampereelta, on välilasku aina ensin Helsingissä, josta lento jatkuu usein Moskovan tai Pietarin kautta Yaroslavliin. Helpointa on suunnitella matkareitti siten, että lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Moskovaan tai Pietariin, josta pääsee helposti jatkolennolla Yaroslavliin. Moskovasta Yaroslavliin lentoaika on noin tunti. Etsi momondosta lennot Yaroslavlin Tunoshnan lentokentälle ja vertaile lentoreittejä.

Suomesta ei ole tällä hetkellä valitettavasti suoria lentoja Yaroslavliin. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee helpoiten Yaroslavliin. Paras tapa on lentää Moskovaan tai Pietariin ja jatkaa sieltä Yaroslalviin. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä on välilasku aina Helsingissä. momondosta näet kaikki lennot Yaroslavliin eri lentoreitteineen. Yaroslavlin lentotarjoukset näet myös kätevästi momondosta.

Ivanova lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Yaroslavl.


Yaroslavl ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Yaroslavl lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Yaroslavliin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Yaroslavlin lentokentältä ajaa kaupungin keskustaan vajaassa tunnissa. Lentokentältä voit ottaa joko bussin, vuokra-auton, erillisen kuljetuspalvelun tai taksin. Lentokentältä Yaroslavlin kaupungin keskustaan pääsee melko nopeasti ja edullisesti. Mikäli otat bussin, voit kysyä neuvoa terminaalin matkailuneuvonnasta. Bussipysäkkejä on myös terminaalin ulkopuolella, josta lähtee useita busseja suoraan kaupungin keskustaan. Taksi on suosittu vaihtoehto, koska taksit ovat Yaroslavlissa edullisia ja nopeita. Taksit palvelevat lentokentän terminaalin ulkopuolella vuorokauden ympäri. Taksilla pääsee Yaroslavlin keskustaan jo alle puolessa tunnissa. Myös auton vuokraaminen Yaroslavlin Tunoshnan lentokentältä on helppoa: voit vuokrata auton monilta autonvuokrauspisteiltä. Mikäli haluat päästä helposti kaupungin keskustaan, suosittelemme ottamaan lentokentältä taksin. Taksi on helppo, nopea ja edullinen tapa päästä Yaroslavlin lentokentältä keskustaan.


Kohteen Yaroslavl viisumivaatimukset

Venäjään matkustaessa vaaditaan aina viisumi jokaiselta Suomen kansalaiselta ja Suomessa pysyvästi asuvalta ulkomaalaiselta. Viisumia pitää hakea ennen matkaa. Viisumin lisäksi tarvitset voimassaolevan passin. Passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta sen jälkeen kun viisumi on päättynyt. Passissa tulee olla myös vähintään kaksi tyhjää sivua. Viisumihakemuskäytäntö vaihtelee sen mukaan, mihin matkustat Venäjällä. Yaroslavliin matkustaessa viisumin myöntää Venäjän konsulaatti tai suurlähetystö. Voit hakea turistiviisumia, jonka kesto riippuu matkastasi.  Turistiviisumi on voimassa maksimissaan 30 päivää ja käsittelyaika on noin kahdeksan päivää. Viisumihakemukseen tarvitset passin, yhden värillisen passivalokuvan, matkavakuutustodistuksen ja täytetyn viisumianomuksen. Suomessa pysyvästi asuvan ulkomaalaisen pitää esittää lähtöselvityksessä virallinen todistus pysyvästä oleskeluoikeudesta Suomessa sekä voimassaoleva viisumi.


Aloita matkan suunnittelu - Yaroslavl


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Yaroslavl

Yaroslavl on erittäin suosittu matkailukohde ja kaupunki vetää puoleensa niin venäläisiä kuin ulkomaalaisia matkailijoita. Yaroslavl on historiallinen kohde ja kaupungin arkkitehtuuri ulottuu aina 1200-luvulle asti. Yaroslavlin vanhakaupunki on nimetty myös UNESCON maailmanperintökohteeksi. Yaroslavlissa matkailijat nauttivat ennen kaikkea kaupungin historiasta. Yksi Yaroslavlin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Vapahtajan luostari. Luostari rakennettiin 1200–1300-luvuilla suojaamaan Yaroslavlin Kremliä. Luostari on myös kaupungin kulttuurinen keskus, ja siellä on suuri kirjasto, joka sisältää venäläisiä ja kreikkalaisia käsikirjoituksia. Kaupungin taidemuseo on toinen ehdoton vierailupaikka. Kaupungin taidemuseossa on esillä venäläistä taidetta 1700-luvulta. Kaupungissa on myös lukuisia kirkkoja, joista vanhimmat ulottuvat 1200-luvulle. Esimerkiksi keskustassa sijaitseva Elian kirkko on tunnettu nähtävyys, joka on selvinnyt vallankumouksista ja säilyttänyt alkuperäisen muotonsa. Kirkon sisällä voit ihastella konostaasia ja hämmästyttäviä 1600-luvun freskoja – värit ovat edelleen kirkkaita, vaikka ne ovat yli kolme vuosisataa vanhoja. Volgan rantakatu on myös tärkeä osa kaupunkia ja ehdoton vierailukohde. Volgan rantakatu huokuu historiaa ja tunnet, kuin olisit matkustanut ajassa taaksepäin. Romanttisella rantakadulla ovat Yaroslavlin kauneimmat maisemat. Muun muassa kadulla oleva vanha takorauta-aita on yksi Jaroslavlin kauneimmista nähtävyyksistä. Volgan rantakadulla esiintyy usein katumuusikoita. Alueella on myös useita matkamuistomyyjiä. Laiturilla on monia museoita, kuten Yaroslavlin kaupungin historian museo, musiikin ja ajan museo sekä kuvernöörin talossa oleva taidemuseo. Vieraile Yaroslavlissa ollessasi ainakin yhdessä kaupungin upeista museoista. Mikäli haluat tutustua perinteiseen venäläiseen ruokaan, on Yaroslavl oikea paikka. Kaupungissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat mereneläviä ja perinteistä venäläistä ruokaa ja makuelämyksiä.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Yaroslavl ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Yaroslavl tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Yaroslavl lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.