Halvat lennot Vladivostok

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Vladivostok?

Vladivostok on Venäjän kaupunki, joka sijaitsee Koillis-Venäjällä Tyynenmeren rannalla, hyvin lähellä Kiinan ja Pohjois-Korean rajaa. Lennot Venäjän Vladivostokiin sisältävät Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun ja lentomatkojen kestot alkavat reilusta 12 tunnista. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä voi ottaa lyhyen, tunnin pituisen lennon Pietarin Pulkovon kansainväliselle lentoasemalle ja jatkaa pitkällä, lähes yhdeksän tunnin lennolla määränpäähän Vladivostokiin. Muista Suomen kaupungeista lennettäessä matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä esimerkiksi Oulusta lähtiessä ensimmäinen lento päätyy Helsinki-Vantaalle, josta matka jatkuu kohti Venäjää. Usein matka kannattaa kotimaassa aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla, esimerkiksi junalla. Jos matkasi alkaa Lahdesta, tulee matkan alkuun ensin noin tunnin kestävä junamatka Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta lentosi kohti Vladivostokia alkaa.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja lennot Vladivostokiin sisältävät suorimmillakin reiteillä vähintään yhden välilaskun. Suorimpiin reitteihin kuuluu yhden välilaskun matka, joka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta lyhyellä lennolla Pietariin, Venäjälle. Pietarista voi ottaa esimerkiksi yölennon perille Vladivostokiin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Vaasasta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemeltä lähtiessä ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsinki-Vantaalla, josta matka jatkuu Pietariin ja sieltä määränpäähän Vladivostokiin. Etsi itsellesi sopivin reitti kätevästi momondon kautta.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Vladivostok

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Vladivostok momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Vladivostok?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vladivostok?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vladivostok

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vladivostok?

Aeroflot on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Vladivostok. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Vladivostok, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Vladivostok ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vladivostok lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Vladivostokin lentokentältä?

Vladivostokin kaupunkiin saapuvat laskeutuvat Vladivostokin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee reiluhkon matkan päässä kaupungin ytimestä koilliseen. Lentokentältä Vladivostokin keskustaan pääsee muutamalla eri tavalla. Linja-autoista bussi numerolla 107 kulkee kaupungin ja lentokentän väliä. Yhtä edullisesti välimatkan voi taittaa nopeammalla junakyydillä. Hieman kalliimpaan hintaan välimatkan voi taittaa erittäin sujuvasti myös taksilla. Taksien palvelupiste löytyy saapuvien lentojen terminaalista hissien edestä. Taksilla kulkemisen etuna on luonnollisesti se, että esimerkiksi perillä pääsee suoraan vaikka oman majoitusliikkeen oven eteen. Vladivostokin lentoasemalta voi myös vuokrata auton, mikäli pidempien välimatkojen kulkemiselle matkan aikana on tarvetta, tai mikäli liikkumiset haluaa tehdä täysin omaan tahtiin. Autonvuokrayritysten ehtoihin ja tarjouksiin kannattaa tutustua etukäteen ja kannattaa muistaa, että mukana tulee toki olla voimassaoleva ajokortti. Monessa tapauksessa ajoneuvon vuokraus kannattaakin tehdä jo ennen saapumista kohdekaupunkiin.


Kohteen Vladivostok viisumivaatimukset

Vladivostok on kaupunki Venäjällä. Venäjälle matkustavat Suomen kansalaiset tarvitsevat maahan saapuessaan viisumin. Viisumin voi hakea Venäjän suurlähetystön konsuliosastolta Suomessa ja se myönnetään enintään 30 päiväksi. Matkalle mukaan tarvittavassa passissa pitää olla ainakin kaksi tyhjää sivua viisumia varten ja passin pitää lisäksi olla voimassa viisumin päättymisenkin jälkeen vähintään kuusi kuukautta.


Aloita matkan suunnittelu - Vladivostok


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vladivostok

Kuuluisan Siperian radan tärkeänä pysäkkinä tunnettu Vladivostok on suuri satamakaupunki Venäjän kaakkoisosassa, lähellä Kiinan ja Pohjois-Korean rajoja. Lennot Vladivostokiin ovat suosittu tapa matkustaa kaupunkiin, jossa on paljon nähtävää. Kaupungin näyttävien rakennusten joukkoon kuuluu esimerkiksi 1900-luvun alussa Kauko-idässä taistelleiden sotilaiden muistomerkki ja Tsaari Nikolas II:n monumentti. Kirkkovierailijoita kiinnostanee näyttävä Mother of God -kirkko. Myös erittäin suuri Venäläinen silta on näkemisen arvoinen. Vladivostokin oopperatalo kääntää jo ulkoapäin taatusti katseita tyylikkään arkkitehtuurinsa ansiosta, ja sisältä löytyy peräti kolme näyttämöä, joilla oopperan ystävien korkeakulttuurin nälkä tyydytetään lähes varmasti. Museoiden ja taidenäyttelyiden ystäville kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Nykytaiteen keskus Zarya on mielenkiintoinen kokemus, ja Kauko-idän historiaan pääsee tutustumaan Vladimir K. Arsenievin museossa. Vladivostokin linnoituksen museossa voit ihailla 1800- ja 1900-lukujen taitteen aseistusta ja rakennuksen jylhiä rakenteita. Monien muiden kaupungin museoiden joukosta löytyy myös esimerkiksi läheltä satamaa sijaitseva sukellusvenemuseo. Perheen kanssa matkustaville houkuttelevia kohteita ovat esimerkiksi hienot akvaariot Vladivostoksii Oceanarium ja Primorskiy Oceanarium, sekä jonkin matkaa kaupungista koilliseen sijaitseva Sadgorodin eläintarha. Maisemiin tutustumiseen loistava tapa on hypätä edullisen funikulaarin kyytiin ja jäädä Eagle's Nest -mäen näköalapaikalle ihastelemaan kaupungin komeita näkymiä. Alueen luonnosta kannattaa nauttia esimerkiksi läheisillä Ushi- ja Shkot-saarilla, tai heti kaupungin ytimestä löytyvässä Rock Garden -puistossa. Paikallisesta tunnelmasta nauttimiseen soveltuu myös hienosti vierailu kalamarkkinoilla Sportivnaya-torilla ja löylyttely venäläisessä saunassa Banya Moressa. Nälän yllättäessä voit suunnata vaikkapa mutkattomaan Aquarium & Grill -ravintolaan, jossa on venäläiseen tyyliin näyttävä sisustus ja ruokaa sekä paikallisista herkuista että hampurilaisista pitäville.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Vladivostok. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Vladivostok momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Vladivostok. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Vladivostok on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.