0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Vladivostok

Etsi halvat lennot Vladivostok

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/3
la 16/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Vladivostok

Miten kauan kestää lentää Vladivostokiin?

Vladivostok on Venäjän kaupunki, joka sijaitsee Koillis-Venäjällä Tyynenmeren rannalla, hyvin lähellä Kiinan ja Pohjois-Korean rajaa. Lennot Venäjän Vladivostokiin sisältävät Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun ja lentomatkojen kestot alkavat reilusta 12 tunnista. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä voi ottaa lyhyen, tunnin pituisen lennon Pietarin Pulkovon kansainväliselle lentoasemalle ja jatkaa pitkällä, lähes yhdeksän tunnin lennolla määränpäähän Vladivostokiin. Muista Suomen kaupungeista lennettäessä matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä esimerkiksi Oulusta lähtiessä ensimmäinen lento päätyy Helsinki-Vantaalle, josta matka jatkuu kohti Venäjää. Usein matka kannattaa kotimaassa aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla, esimerkiksi junalla. Jos matkasi alkaa Lahdesta, tulee matkan alkuun ensin noin tunnin kestävä junamatka Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta lentosi kohti Vladivostokia alkaa.

Mistä voi lentää suoraan Vladivostokiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja lennot Vladivostokiin sisältävät suorimmillakin reiteillä vähintään yhden välilaskun. Suorimpiin reitteihin kuuluu yhden välilaskun matka, joka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta lyhyellä lennolla Pietariin, Venäjälle. Pietarista voi ottaa esimerkiksi yölennon perille Vladivostokiin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Vaasasta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemeltä lähtiessä ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsinki-Vantaalla, josta matka jatkuu Pietariin ja sieltä määränpäähän Vladivostokiin. Etsi itsellesi sopivin reitti kätevästi momondon kautta.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Vladivostokin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Vladivostokin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Vladivostokin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Vladivostokin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Vladivostokin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vladivostokin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Vladivostokin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Vladivostok viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Vladivostokiin?

Vladivostok on kaupunki Venäjällä. Venäjälle matkustavat Suomen kansalaiset tarvitsevat maahan saapuessaan viisumin. Viisumin voi hakea Venäjän suurlähetystön konsuliosastolta Suomessa ja se myönnetään enintään 30 päiväksi. Matkalle mukaan tarvittavassa passissa pitää olla ainakin kaksi tyhjää sivua viisumia varten ja passin pitää lisäksi olla voimassa viisumin päättymisenkin jälkeen vähintään kuusi kuukautta.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vladivostok

Mitä voi nähdä ja tehdä Vladivostokissa?

Kuuluisan Siperian radan tärkeänä pysäkkinä tunnettu Vladivostok on suuri satamakaupunki Venäjän kaakkoisosassa, lähellä Kiinan ja Pohjois-Korean rajoja. Lennot Vladivostokiin ovat suosittu tapa matkustaa kaupunkiin, jossa on paljon nähtävää. Kaupungin näyttävien rakennusten joukkoon kuuluu esimerkiksi 1900-luvun alussa Kauko-idässä taistelleiden sotilaiden muistomerkki ja Tsaari Nikolas II:n monumentti. Kirkkovierailijoita kiinnostanee näyttävä Mother of God -kirkko. Myös erittäin suuri Venäläinen silta on näkemisen arvoinen. Vladivostokin oopperatalo kääntää jo ulkoapäin taatusti katseita tyylikkään arkkitehtuurinsa ansiosta, ja sisältä löytyy peräti kolme näyttämöä, joilla oopperan ystävien korkeakulttuurin nälkä tyydytetään lähes varmasti. Museoiden ja taidenäyttelyiden ystäville kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Nykytaiteen keskus Zarya on mielenkiintoinen kokemus, ja Kauko-idän historiaan pääsee tutustumaan Vladimir K. Arsenievin museossa. Vladivostokin linnoituksen museossa voit ihailla 1800- ja 1900-lukujen taitteen aseistusta ja rakennuksen jylhiä rakenteita. Monien muiden kaupungin museoiden joukosta löytyy myös esimerkiksi läheltä satamaa sijaitseva sukellusvenemuseo. Perheen kanssa matkustaville houkuttelevia kohteita ovat esimerkiksi hienot akvaariot Vladivostoksii Oceanarium ja Primorskiy Oceanarium, sekä jonkin matkaa kaupungista koilliseen sijaitseva Sadgorodin eläintarha. Maisemiin tutustumiseen loistava tapa on hypätä edullisen funikulaarin kyytiin ja jäädä Eagle's Nest -mäen näköalapaikalle ihastelemaan kaupungin komeita näkymiä. Alueen luonnosta kannattaa nauttia esimerkiksi läheisillä Ushi- ja Shkot-saarilla, tai heti kaupungin ytimestä löytyvässä Rock Garden -puistossa. Paikallisesta tunnelmasta nauttimiseen soveltuu myös hienosti vierailu kalamarkkinoilla Sportivnaya-torilla ja löylyttely venäläisessä saunassa Banya Moressa. Nälän yllättäessä voit suunnata vaikkapa mutkattomaan Aquarium & Grill -ravintolaan, jossa on venäläiseen tyyliin näyttävä sisustus ja ruokaa sekä paikallisista herkuista että hampurilaisista pitäville.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Vladivostok?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Vladivostok. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Vladivostok joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Vladivostok momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Vladivostok?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Vladivostok. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vladivostok juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Vladivostok on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vladivostok

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Vladivostok


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Vladivostok
1 aikuinen
la 9/3
la 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.